Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    12. Kolovoz 2017. 08:47

Lucy16

Mi stalno kurimo. 😥😥😥 Koliko drzi neofen ili sirup toliko je ok, ali kratko, jedva 3-4 sata. Nadam se da ce sutra biti bolje, ako ne u ned u bolnicu. Nema nam druge.

A joooj mis mali, kako je prosla noc?

Ugolina
    12. Kolovoz 2017. 08:50

ejic

Ugolina, ma mogu se ja kretati u toj haljini, strech je 😉 ma nebi mene zadrzali sjediti ni da me lancima vezu, jis bi i onda skakala u ritmu muzike 😂😂😂 A imat cu i haljinu za docek gostiju, suuuper prakticnu!! Klasicna haljina koja se veze iza i ide mi iznad koljena, a na to se veze samo til oko struka koji pada do poda. S tilom cu docekat goste, ako bi mi bilo zao vjencanice ili bi postojala bilo koja mogucnost da se zaprlja/potrga, imam asa u rukavu i hop u ovu haljinu bez tila 😉
    A tvoja kuma 🖒🖒😂😂😂
    Milo za drago sogorici 😂😂😂
    Mamika, jaknica ce biti bijelo-siva. Ali gdje ce bijela a gdje siva, koji omjer, koja nijansa, to se mozda dogovorimo do sljedece godine iako bi fasada morala na kuci biti jos prije zime 😂😂😂 (jako smo razliciti po ukusima ali i tvrdoglavi pa nam svaki dogovor traje cijelu vijecnost 🙄)
    Tvoja sogorica 🔫🔫🔫🔫🔫 Sreca sto ti je brat progledao i nadam se da nece sad i dijete u vlaciti u to… 😕
    Lucy, ped 🖒🖒🖒🖒 😘😘
    Ove se ovdje samo zaljubljuju 😁😁😁 I ja se tu i tam zaljubim 😛
    Nas dan=koma. Bila u sopingu (kupila i sebi nesto 😛😆), oko 3 dosla doma i do 23h nisam sjela. Kuhaj, pripremaj, pospremaj, trci za dijetetom… 😥 Sitra slavimo rodendane pa je trebalo sve pripremiti. Mm kupio i nasolio meso, sredio garazu i okucnicu, ja jos ujutro moram podove srediti, pripremiti za goste koji ce prespavati i pripremiti priloge za rostilj.
    Danas u zadnji tren dala otisnut pcelicu maju i 1 na bodi za naseg slavljenika, nasla balon 1, ali kupila i sebi ponesto 😆

Ajme koliko posla,ejic..i jos na sve imas goste koji ce prespavat 😲

12. Kolovoz 2017. 08:51

Mi cure smo same jutros.Jedan sin otisao na more( blago se njemu!),drugi s mm na posao na baustelu.Lijepo je zahladilo napokon,nas dvije uzivamo u kolacu,seke jos spavaju.Sinoc napravila ovaj kolac,zove se pametni kolac,davno sam ga htjela isprobati ali bila sam skepticna i evo isprobala i odlican je! A radila sam ga ravno 15 minutahttp://www.kolaci.biz/pametni-kolac-za-igru-kuvarijacije.html  evo recepta ako kog zanima
    Ellie,joj upala uha bas mi se srce slamalo dok sam citala tvoj post,misica mala kako ju je boljelo! Glavno da je proslo! Jesi uspjela obaviti shopping? Ides onda raditi na pola radnog vremena ili na puno?
    Ejic,lijepo se provedite danas! Preslatki bodi za slavljenika! I tvoja je kosulja bas lijepa!
    Brojcana,Serdo Vidis da je dobar decko,vec se okrenuo kako treba
    Mamika kada je onda zaspala malena?
    TPol bas steta sto se necemo moci vidjeti! Cupavica -pricalica
    Lucy,nadam se da nije nista,ali stvarno vec dugo temperatura drzi!

Ugolina
    12. Kolovoz 2017. 08:53

Ellie00

Brzinsko javljanje cure kad svi spavaju a kuca je donekle sredjena.
    Mi vam bolesni.
    Ena je nocas losije spavala (inace prespava 21-8 bez problema) I cijelo jutro bila placljiva I mislila zub (a sto drugo), zaspala je oko 11 I spavala do 1 I onda je poceo plac. Plakala je toliko da nije mogla doci do zraka. Dala sam joj pola cepica, mazala gelom, davala sladoled I gumu al nist nece. Ona stvarno nije placljiva, a ovih 8 zuba joj izaslo bez muke pa mi sve to bilo cudno. Onda sam se sjetila da je jucer tresla s glavom par puta (povezala s svojim ex malim psom, znam da oni tako tresu kad ih boli). Uglavnom vristanje nije prestalo, nisam ju mogla uopce spustit, a I kad ju nosila je plakala. Spremila sam nas I pedijatrici..nasa na Go, zamjena u drugoj smjeni al primila nas kontra smjena. I da- upala oba uha. Malo crveno al dovoljno. Dobila antibiotike, iubrofen I kapi. Dala joj sve kad smo doma dosle I spavala je 3 h. Kad se probudila ko nova. Bila budna do ponoci!!!! Bitno da ju ne buba. Jos mi njen plac odzvanja u usima. Zivjela medicina.
    Sad mene nesto grlo pecka nadam se da necu I ja…
    Idem spavat. Nocka 😘

Imala upslu uha kao odrasla, boli ko sto vragova, zamisli onda kako je njima malima a ne znaju jadni 😥 puse ozdravilice 😘😘😘

Ugolina
    12. Kolovoz 2017. 08:55

ilani

Dobro jutro mame!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Lucy16
    12. Kolovoz 2017. 08:58

Noc koma. Skidali 39.5 na sve moguce nacine. Od jutros opet 37.7 i ispod toga nije padala ni jucer. Ne znam sta vise probati. Imam majstore, moram skuhati nesto a on je nikakav i samo bi k meni.
    Ideje za print na bodiju za rockas??? On jos ne kuzi neke posebne likove iz crtica da je sad zavolio nesto posebno. A Micky je na svakom drugom bodiju.

Sunshine1
    12. Kolovoz 2017. 08:59

mamika3

2410

mamikapitala si tko je serđo -bebolina,sergej ce se zvat!
    Selidba da,1.11-termin 14.10😂🔫,bit ce veselo!!ugolinaje moj ovako š…,al sto se tice po kuci i to hoce bez problema..tako da mi je odmah rekao da ne brinem da ce dovuc on decke s posla i da ce samnom on pomalo slagat,i pocistit sve..a ovo za papirologiju-vjeruj da sam se ja umorila i nazivcirala citajuci a kamoli ne ti koja je sve to morala proc🔫,a jesu u k…
    sunshine 😂😂😂😂frizerka zbog sveki bila na svadbi!!placem!!!!😂😂😂😂
    Ja neznam il ja brzo popijem tu kavu il je moja stvarno divna!!al dok nisam bila trudna ujutro bi i zapalila u miru i popila kavu dok je jos topla!
    ilanizubi i to ×4😥..jadna nikolina a bome i ti s njom..su prosle muke ???
    Tpol ajme super mi da tm s cupavicom prica njem!!moj je isto poceo s n.
    Pm probudila se🔫

Znaci,Sergej je bebica!Misterij rijesen!Ha ha….Samo nek bude ziv i zdrav!😀I kcer isto tako!

😂😂😂😂😂 pa kaj ne pitas tko je Sergej

url=https://lilypie.com]

12. Kolovoz 2017. 09:03

Lucy ova  temperatura ne izgleda kao neka virozica.Ja bih isla na hitnu! Mis mali...

Ellie00
    12. Kolovoz 2017. 09:06

Jutro. 
    Hvala Illani na kavi. 
    Noc super, ona sad trci po kuci s psicem se ganja. Ko bi reako da to tako brzo ide i da ce joj bilti odmah bolje
    Mm ide u Ikeu po novi radni stola, sredjujemo radnu sobu.
    Illani Idem radit s 1.10. Potpisala na puno radnu vrijeme. Rekli da mogu par mj pola ako hoce i da ce vidjet oni s Hzzo i da odlicna kad ona pocne u vrtic ici. 
    Mene jos grlo boli moram po neke droge u ljekarnu.
    Sad sam vidjela Startasice 30% off u online shopu.hmmm

Ejic dobru zabavu Danas 

Ugolina
    12. Kolovoz 2017. 09:55

Ellie, bezalkoholni propolis kapat u grlo,meni odma prode

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.