Super summer. Na poslu mi zašećerili da nije za pit. Ova tvoja je bolj
Bolja.
U hrv s 3-4 god ide okulist. Ako je sve ok. I mi bili na rebru, tj neki dr ide jaska a radi na rebru pa dodatan pregled je na rebru. Morala bih opet oko nove godine. Sin ima naočale (koje baš i ne nosi). Hm... Nemajka
Mamika kakvi su na sv duhu?
Jutro zene!
Summer ledena kava tooo! bas si se dobro sjetila!
Ugolina ajme zavrzlame oko papirologije! Al dobro ste to odradili!
Sa malim zakasnjenjem sretan najsretniji prvi rodendan Marcelu!
Brojcana cestitam na kupnji kuce! Velika i vazna stvar! Nadam se da ce ti netko pomoci oko selidbe.
Abies ja s Nikolinom isla na Sv. Duh. Dr Doresic. Zadovoljna! Malo cekali ali dr kao i u svakoj bolnici ima osim ambulante i posla na odjelu pa i u rodilistu.Pregled je bio temeljit. Na vratima ambulante ima onu tablu za najdoktora po izboru pacijenata.
Mi inace u nekoj novoj priljepak fazi.Inace Nikolina nije taj tip ,ali evo otkad dosli s mora samo plazi po meni,hvata me za noge i cmizdraka. A mislim da ju jos uvijek i zubi muce - izasli cetiri komada u paketunocas sam joj i cepic stavljala.
Bok,zenske!Ne znam dal da kazem dobro jutro ili dobar dan!Ha ha...Jucer mi je dan,za razliku od ostalih bio ful ispunjen!Vauuuuu.....💪💪Ujutro isli na pregled,usput cijepili i stariju kcer!Buhtlica napreduje,ima 6420 grama i 59 cm-ak vam to nekaj znaci😀Onda nam je dosla moja mama!Slusala sam opet o svojoj sogorici-ona koju sam spominjala!Ali ovaj put brat je napokon progledao!Trazit ce razvod i isli su na centar za socijalnu skrb jer ona zanemaruje dijete!Bili danas tamo dva sata!Bravo,buraz!!!!Napokon!!!!Onda smo bili popodne u parkicu,ismijala sam se do suza sa susjedom M.!Ajoj,bas mi fali tak lajavih ljudi !Zato vas tu bas volim!😍😍Nave er sam se zaljubila!Na muzevu inicijativu,naravno!Al to nije vrijedno spomena pa idem komentirat....😆😆😆😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Brojcana Porod i selidba u istom mjesecu?😲😲Ajme,je l mozes makar s porodom pricekat???Sala!!!Nadamse da bus uspjela sve sredit!A ko je serdjo,to nisam uspjela skuziti!
Abies Ne moras cekati pubertet da malac prestane dijeliti zagrljaje i puse naveliko,dovoljan je i prvi razred osnovne!!Na sv Duhu smo kod dr. Edite!Puno sam zadovoljnija nego na Rebru!Tamo smo uvijek cekali minimalno dva sata pa onda mala treba suradjivati!I pristup djeci je ovdje puno,puno bolji!Doslovce im se posvete do zadnje minute i nema zurbe!A sestra Ana je jednostavno zakon!Nasmijana,vedra,vesela,dijeli slatkise djeci na odlasku...I kad se vidi napredak iskreno se raduju!
Ugolina Uopce me ne cudi ovo s papirologijom!Muz isao nedavno predavat papire za djecji doplatak!I zamoli on zenu da mu odmah kaze ako nesto fali!Veli ona da ce kolega nazvati ako nesto jos treba!Veli on -pa recite mi odmah,a ne da me se zove za dva mjeseca!To ti ja zovem situacijom FTJP-Fali Ti Jedan Papir!!!!😠
Ejic Pitala sam te ja za struk i slatko!Znaci i dalje mogu zderat!?Super,hvala!😂😂I kukat koliki trbuh imam!😁😁😁
Summer Predobro mi je ovo za ledenu kavu😂😂Jucer mi susjeda pokazala nesto slicno....Al mi nije poslala!Uglavnom...Na slici zenskica sa oblinama,malo deblja,ali sve na svom mjestu!I uz to tekst-Je li netko izgubio 10 kg???Kod mene su!!!!Naravno,ja se poistovjetila sa time!
Ilani 4 zuba odjednom??😲😲Pa jadni ti bebaci!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cestitamo veliki prvi rodjendan malom velikom Marcelu,sa zakasnjenjem-pardoniramo se!🎉🎉🎊🍰🍦⚽⚽
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dan zene.
cestitke i ovdje velikom malom Marcelu. Budi i dalje dobar mami i tati
Ugolina salteruse. grrr. muka mi samo na pomisao na biljege.
Kad je mm isao prijavljivat Enu i to ja mu sve spremila i iskopirala u milijun primjeraka i pokupovala biljege. I onda kad je dosao na salter im je sve slavodobitno stavljao.
Illani i Ena je bila mazasta i mamasta par dana nakon mora. Sad se opet vratila na staro. Bas spava sad a ja moram neku papriologiju online ispunit za buduci posao.
Morat i cu u jedan ozbilniji shopping za posao. Sestra dolazi kroz 10 dana pa cu ju ostavit s Enom jedno jutro da to u miru obavim. I Eni moram za vrtic jos pokupovat stvari. uf. Money money money
Bok,zenske!Ne znam dal da kazem dobro jutro ili dobar dan!Ha ha…Jucer mi je dan,za razliku od ostalih bio ful ispunjen!Vauuuuu…..💪💪Ujutro isli na pregled,usput cijepili i stariju kcer!Buhtlica napreduje,ima 6420 grama i 59 cm-ak vam to nekaj znaci😀Onda nam je dosla moja mama!Slusala sam opet o svojoj sogorici-ona koju sam spominjala!Ali ovaj put brat je napokon progledao!Trazit ce razvod i isli su na centar za socijalnu skrb jer ona zanemaruje dijete!Bili danas tamo dva sata!Bravo,buraz!!!!Napokon!!!!Onda smo bili popodne u parkicu,ismijala sam se do suza sa susjedom M.!Ajoj,bas mi fali tak lajavih ljudi !Zato vas tu bas volim!😍😍Nave er sam se zaljubila!Na muzevu inicijativu,naravno!Al to nije vrijedno spomena pa idem komentirat….😆😆😆😂😂
Bravo za brata,ipak,velika je to odluka ali dijete je ipak no.1 !
Bok,zenske!Ne znam dal da kazem dobro jutro ili dobar dan!Ha ha…Jucer mi je dan,za razliku od ostalih bio ful ispunjen!Vauuuuu…..💪💪Ujutro isli na pregled,usput cijepili i stariju kcer!Buhtlica napreduje,ima 6420 grama i 59 cm-ak vam to nekaj znaci😀Onda nam je dosla moja mama!Slusala sam opet o svojoj sogorici-ona koju sam spominjala!Ali ovaj put brat je napokon progledao!Trazit ce razvod i isli su na centar za socijalnu skrb jer ona zanemaruje dijete!Bili danas tamo dva sata!Bravo,buraz!!!!Napokon!!!!Onda smo bili popodne u parkicu,ismijala sam se do suza sa susjedom M.!Ajoj,bas mi fali tak lajavih ljudi !Zato vas tu bas volim!😍😍Nave er sam se zaljubila!Na muzevu inicijativu,naravno!Al to nije vrijedno spomena pa idem komentirat….😆😆😆😂😂
I da!!! Super prirast!!! Daj si stavi ove tickere dolje da smo u toku sa starosti djece 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji