Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    09. Kolovoz 2017. 15:37

Marcelu sretan rodendan!!!!! 🎁🎁🎂🎂🎉🎉🎉🎉🍰🎁🎂🍰🍰
    Mama vec kod 3.dr danas. Ma grozno sve.
    Sveki opet dosadna s malim. Tjera ga da kaze baba. Sad kod nje, jedva cekam doma. A mali ko za inat voli se igrat s njom a s mojom mamom ne.
    Ejic, bit ce sve super. Malo treme na taj dan je i pozitivno da ti ostane sve u sjecanju sto duze.
    Ugolina, i moj ima osip od vrucine.
    Brojcana, cestitke za kucu.

Ugolina
    09. Kolovoz 2017. 15:45

Sad cu napisat kak je to izgledalo jer me naprosto fascinira, kom se neda nek ne cita!
    Jucer bila sveki s nama kod biljeznika da oni udare sto kuna vazan stambilj na komad papira da se ona slaze..ok.. I vele nam,ne trebate na poreznu jer je sa matere na dijete,ok... I onda danas ujutro:
    Heinzelova- morate otic po potvrdu s porezne! Onak wtf,rekli su nam da ne.. Onak,zivimo pet min od porezne,mogli smo obavit.. Treba platit 35 kn i 15 biljega..aj,kupimo platimo, aj nazad u poreznu.. U poreznoj kaze lik, to se po novom sve obavlja na opcini 🔫🔫🔫 aj na opcinu... Cekaj u redu..ok mozemo prek reda.. Unutra veli lik, rodni list i kopirat ugovor..odemo kopirat u prizemlje, idi na kat ispod..treba 20 kn biljega za rodni list 🔫 aj opet dolje.. Pitamo sto treba kad ide na zenu, vjencani list-trci dolje pitat kolko biljega za vjencani,20, idi opet u prizemlje 🔫 obavimo sve.. Nazad heinzelova, treba i knjizica vozila,trci nazad u auto po to...obavimo napokon,aj platimo ponovo onih 35 kn,sreca pa he posta u muriji unutra...ajmo dok smo u diru,opet kod javnog biljeznika potpisat da moze s muza na mene, opet s tim papirima nazad u opcinu,opet na drugi kat da sad ovjeri i za mene da ne trebam platit porez, zaboravim vjencani list u autu,trci dolje, opet gore,dobim papir..vracam se do auta,muz se prepucava s nekim likom,kaj je bilo, dok se parkirao nam je OGREBOOO AUTOOO,ak neznatno,nit se vidi bas,lik mi daje podsjetnicu da ak kaj treba da bude on ako kaj,ocemo kaj kuburirat, reko vozi da te ne vidim,nije nis,aj bok... I kao kaj sad,doma ili kaj..kaze muz vozi nazad u heinzelovu da ne moramo sutra dovrsit,bude ona to nekak jer je bilo blizu 13 vec..ajde pici opet tamo,nakon pol sata dosli na red 🔫 zlica trckarala okolo,cerila se,pojela 7days kroasan (nemajka) i sad da ce isprintat prometnu veli lik-a ova je danas printana? Joj ne smijem vam isti dan isprintat 😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵 onak i kaj sad!??!?!?!?!?? Ajme logike majketi 🔫🔫🔫🔫 al ajde lik je fkt ok,nije radio sranja,nego dao nam sve papire i reko da je oko deset on tamo sutra,da mu samo prek reda dodemo jer ju samo mora isprintat..tak da opet sutra ipak moramo tam...
    Brzo,tuskanje zlice,mene..Cim sam malu uspavala,trcala sam se s muzem zaljubit da se opustimo jer smo bili luuudiiii 😍😍😍😍 i sad kuham varivo 😂😂😂😂

mare1989
    09. Kolovoz 2017. 17:26

Ugolina bitno da si se zaljubila
    ja necu na sebe radi registracije,on ima 50% popusta. valjda nece biti problema nekih

uykmyjh
    09. Kolovoz 2017. 17:56

Ugolina

Sad cu napisat kak je to izgledalo jer me naprosto fascinira, kom se neda nek ne cita!
    Jucer bila sveki s nama kod biljeznika da oni udare sto kuna vazan stambilj na komad papira da se ona slaze..ok.. I vele nam,ne trebate na poreznu jer je sa matere na dijete,ok… I onda danas ujutro:
    Heinzelova- morate otic po potvrdu s porezne! Onak wtf,rekli su nam da ne.. Onak,zivimo pet min od porezne,mogli smo obavit.. Treba platit 35 kn i 15 biljega..aj,kupimo platimo, aj nazad u poreznu.. U poreznoj kaze lik, to se po novom sve obavlja na opcini 🔫🔫🔫 aj na opcinu… Cekaj u redu..ok mozemo prek reda.. Unutra veli lik, rodni list i kopirat ugovor..odemo kopirat u prizemlje, idi na kat ispod..treba 20 kn biljega za rodni list 🔫 aj opet dolje.. Pitamo sto treba kad ide na zenu, vjencani list-trci dolje pitat kolko biljega za vjencani,20, idi opet u prizemlje 🔫 obavimo sve.. Nazad heinzelova, treba i knjizica vozila,trci nazad u auto po to…obavimo napokon,aj platimo ponovo onih 35 kn,sreca pa he posta u muriji unutra…ajmo dok smo u diru,opet kod javnog biljeznika potpisat da moze s muza na mene, opet s tim papirima nazad u opcinu,opet na drugi kat da sad ovjeri i za mene da ne trebam platit porez, zaboravim vjencani list u autu,trci dolje, opet gore,dobim papir..vracam se do auta,muz se prepucava s nekim likom,kaj je bilo, dok se parkirao nam je OGREBOOO AUTOOO,ak neznatno,nit se vidi bas,lik mi daje podsjetnicu da ak kaj treba da bude on ako kaj,ocemo kaj kuburirat, reko vozi da te ne vidim,nije nis,aj bok… I kao kaj sad,doma ili kaj..kaze muz vozi nazad u heinzelovu da ne moramo sutra dovrsit,bude ona to nekak jer je bilo blizu 13 vec..ajde pici opet tamo,nakon pol sata dosli na red 🔫 zlica trckarala okolo,cerila se,pojela 7days kroasan (nemajka) i sad da ce isprintat prometnu veli lik-a ova je danas printana? Joj ne smijem vam isti dan isprintat 😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵 onak i kaj sad!??!?!?!?!?? Ajme logike majketi 🔫🔫🔫🔫 al ajde lik je fkt ok,nije radio sranja,nego dao nam sve papire i reko da je oko deset on tamo sutra,da mu samo prek reda dodemo jer ju samo mora isprintat..tak da opet sutra ipak moramo tam…
    Brzo,tuskanje zlice,mene..Cim sam malu uspavala,trcala sam se s muzem zaljubit da se opustimo jer smo bili luuudiiii 😍😍😍😍 i sad kuham varivo 😂😂😂😂

Bozeee boze.. neka je i to iza vas. Bas ajme. Ja nemam zivaca za te stvari pa prvo dva dana zovem i raspitivam se unaprijed sta sve treba imat, kupit, kopirat...

Abies
    09. Kolovoz 2017. 19:11

Ugolina a kupoprodajni ide porez?
    Jebem drzavu... Al eto mi izvučemo rupe u zakonu. 
    Tvoj auto ćeš onda burazu dat?
    🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫

Ugolina
    09. Kolovoz 2017. 22:32

Abies,jok, kupoprodajni tek placas porez 😂 jedino ovako ne..ajde, vozanjem sim tam smo si usparali dve hiljadarke i jos si skoknem sutra po prometnu i mirna sam po tom pitanju.. Sandric,ono sto je zalosno da smo se i mi raspitali i sto ti nitko nis ne zna rec 🔫🔫🔫🔫 samo te salju dalje.. 😒
    Al sto mare kaze nek sam ja zaljubljena 😍😂😂😂
    Zlica mi imala sad navecer 38.1 u guzi, dobila cepic za bolove, bas je jadna sva

ejic
    09. Kolovoz 2017. 23:55

Cure, hvala vam svima na cestitkama!!!! 😘😘😘😘 Moja baba vec 1 godinu 😍😍😭😭 Koliko sam sretna toliko sam i zalosna jer nije vise moja nala beba, sad je vec mali djecacic 😍😍😍💚💚💙💙
    Ma znam da ce biti sve ok sa svadbom, ako i nebi nesto bilo perfektno, sve je to manje bitno, najbitniji smo mi 😊😎
    Tko me pitao za struk i ne jesti slatko? 😂😂😂 Ja da 2 dana ne jedem slatko umrla bi  😂😂 Slatko mi na dnevnom meniju, ujutro marmelada, med, nutrlla, bijela linolada, naravno ne sve na istom kruhu 😉 U meduvremenu ako ogladnim cokolini, neizostajne su cokolade ako mi bas "padne secer" 😂😂😂
    S marcelom idemo klasicnom okulistu. To moramo raditi u sklopu svih sistematskih ako netko u obitelji ima problema s ocima a mm i ja nosimo naocale, mm jos uz obicnu dioptriju dosta visok cilindar pa ped rekao da napravimo termin kod okuliste.
    Eto, nisam vas stigla danas pratiti ni ovdje ni na viberu jer sam prala, peglala i vjesala zavjese, uz to jos 100 drugih poslova koji su "naisli". Moram malo kucu srediti za rodendan u subotu (ok, pranje zavjesa ne spada u "malo srediti kucu" vec u moju generalku kuce 😉).  Ujutro moramo vec u 8 biti u banci potpisati kredit za fasadu a onda dalje istim tempom. Posljepodne dobijemo goste tako da bi htjela do onda imati bar donekle cisto 😊
    Zelim vam laku i mirnu noc! 😘😘

uykmyjh
    09. Kolovoz 2017. 23:57

Ugolina

Abies,jok, kupoprodajni tek placas porez 😂 jedino ovako ne..ajde, vozanjem sim tam smo si usparali dve hiljadarke i jos si skoknem sutra po prometnu i mirna sam po tom pitanju.. Sandric,ono sto je zalosno da smo se i mi raspitali i sto ti nitko nis ne zna rec 🔫🔫🔫🔫 samo te salju dalje.. 😒
    Al sto mare kaze nek sam ja zaljubljena 😍😂😂😂
    Zlica mi imala sad navecer 38.1 u guzi, dobila cepic za bolove, bas je jadna sva

Zasto me me cudi 🤔😬

summerbaby
    10. Kolovoz 2017. 07:25
    Jutro! ☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵
    Jutro! ☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵

uykmyjh
    10. Kolovoz 2017. 08:26

jucer narucila ledenu kavu u kaficu, 25 kn, dvi kapi kave i tona slaga 😭 a mogla sam je kuci piti za kunu 🤔😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.