Abies Ova ti je dobra,da su dosli vidjet koliko si se zdebljala!😂😂I ja radim di nas je puno tako da znam sve o smicalicama,zenskoj kolegijalnosti i svemu tome slicnom!Al dobro ,uvijek sam se skompala s nekima koji su zbilja ok ljudiZnam rec da dodjes i odradis i odes doma,al meni je nekako ljepse kad imas makar nekog za nasmijat se ili pozalit
Lucy Dala je br da nazoves prek vikenda?Svaka cast zeni!👏👏
Ugolina Jesu izasli zubici?Prosla Zlicu nervoza mozda?
Ej,ma nisu izasli al nervoza je tu na momente .. Tako kod nje to i bude kad idu zubi,nekad cendrava a nekam malo manje cendrava..il se privikne il zubi stanu pa opet pocnu,ko ce ga znat
Abies Ova ti je dobra,da su dosli vidjet koliko si se zdebljala!😂😂I ja radim di nas je puno tako da znam sve o smicalicama,zenskoj kolegijalnosti i svemu tome slicnom!Al dobro ,uvijek sam se skompala s nekima koji su zbilja ok ljudiZnam rec da dodjes i odradis i odes doma,al meni je nekako ljepse kad imas makar nekog za nasmijat se ili pozalit
Lucy Dala je br da nazoves prek vikenda?Svaka cast zeni!👏👏
Ugolina Jesu izasli zubici?Prosla Zlicu nervoza mozda?
Ej,ma nisu izasli al nervoza je tu na momente .. Tako kod nje to i bude kad idu zubi,nekad cendrava a nekam malo manje cendrava..il se privikne il zubi stanu pa opet pocnu,ko ce ga znat
Ne sjecam se bise kak su moji to podnosili!Imala sam neki gel koji hladi,stalno su gurali ruke u usta ili grizli bilo kaj i jako ,jako slinili!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Zaljubljena sam 😍😍😍😍
Kasnis...Ja sam prije tebe,ja sam prije tebe....njanjanjanjnjanjanja....😂😂😉😉😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Zaljubljena sam 😍😍😍😍
Kasnis…Ja sam prije tebe,ja sam prije tebe….njanjanjanjnjanjanja….😂😂😉😉😂
Aaahahshahaha!!!
A mazem joj gel,to ti sve pomaze trenutno
Kaze jedna knjiga za zube samo im vodu dati.
Ko je zaljubljen. Ja zaboravila kako je to. A mogla bi...
Ja jedva cekam da legnem,samo da pustim mozak na pasu!I sad sam umorna,a sta tek kad pocne skola i obveze....Bum smrsavila od muke😂😂😂Cure iz Zagreba,jel imate koji restoran za preporucit za krstitke?Nece bit bas uskoro,pitam tek toliko,da se informiram
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobra ideja,al tam je sve popunjeno!Ha ha...Stan mi je mali za tu prigodu!A nekaj bumo nasli!Ove hvaljene na netu mi se uopce nisu svidjeli!A ovi koji jesu ti su pak daleko!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Gdje mi je post koji sam sad poslala? 🤔🤔🤔🤔😥😥😥😣😣😣😣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji