Ujutro kavu tu napravila. Pa uleti jedna druga kolegica i ode post i sve...
Ugolina vjenčanica 😀 a pa i neka si, koliko ju naplate za najam, toliko i sama dođe.
Lucy dan razbijanja?! Hel mama sad ok?
Summer i ja bi Marinu poduku. Moji ko dva privjeska. Onda si mislim, budalo uživaj. Kad dođe pubertet plakat ću za zagrljaj. Neka kaosa u kući
Sanjarka???
Sandrich Lovre ajme koliko priča 👏💓
Slike nisam tu stavila. Sve čeka pranje. Budu (valjda).
Mamika eee to 42 na 44 sad u firmi pitam hlače i skoro sam se rasplakala (nema ženskih ima muških, inače mi 48bilo veliko, sad jedva stala u 50😥😭).
Iiiii
Marcel 1 🎂🎉🎉🎉🎉🎉🎁 sretan roooođendan!
Abies e bas tako! 👍👍👍
Brojcana cestitam na kuci 🎉🎉
Marcelu sretan rockas 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
Dobar dan
DRAGOM MARCELU SRETAN PRVI RODENDAN 💖💖💖😘😘😘😘PUSE SU OD SIRENE 😉💖
Tpol a bas lijepo od tog vijeka sto je ubrao cvijet za cupavicu,a ovaj drugi nije njegovo pa da se buni
Brojčana cestitam za kucu,nek vam je sa srećom i da kuca bude puna djecice 😁
Summer i Mamika dodite bi kod mene usput na more i da vidite kako ja to sve uspijem😂😉
Sandrich nema kod tebe lako 😂 bravo za L. sto lijepo napreduje i prica
Lucy kako ti je mama? Jesi li se ti rijesila krpelja?
Abies kako je na poslu?
Sad dalje 😁😁
Vjestica jucer stigla a taman planirala se obuci i ici u grad i govorim mm ej idem se obuci pa malo da izadem,odem do WC i imam sta vidjet i cim sam dobila odma i bolovi. Cijelu noc sam tablete pila ko narkoman ali zato jutros bolje. Malo boli,puno lije ali izdrzati cu. Da pohvalim mm jutros nazvao da Ce on donijeti dorucak jer zna u kakvom sam stanju.😍😍
Sirena je nocas lijepo spavala ali je jutros nesto nerovozna,ti zubi Ce me unistiti.
hvala na cestitkama,to se sve desilo kroz mj dana..nisam jos ni svjesna ustvari svega!bit ce gusto-taman cu rodit kad se budemo useljavali😥..nadam se da ce serđo bit dobar pa da ce sve ic glatko
Ajme,jos i to na sve 😲 uz tvog muza 😲😲😲😲😲😵😵😵😵😱😱😱😱😱😱😝😂
E zene moje,koje jutro iza nas... Jedna rijec- papirologija 🔫🔫🔫🔫🔫🔫😥
Prvo,imam najbolje dijete na svijetu koje je sve stojicki podnijela 😍😍😍😍 i bila nervozna samo malo pred kraj... Od deset ujutro do 14 smo se setali vamo tamo..znaci,onaj ko je gledao crtic asterix i obelix i 12 zadataka-e tako je to izgledalo 🔫🔫🔫🔫🔫🔫
Dakle, prebacivali smo auto..pazite sada idijotarije republike hrvatske, sa svekrve na mog muza,a onda s mog muza na mene..dva puta jednu te istu papirologiju... Jer!!!!!! Da smo prebacivali auto direkt sa svekrve na mene,morala bi platiti 2500,00 kuna !!!!!! POREZA!!! Ovako,ne placamo uopce porez jer kada ide s roditelja na dijete ili na supruznika,onda nema poreza... Jooooj🔫🔫🔫🔫 ovak nije u familiji ostao,jel.. Koja glupost! Pa tak ide i ona kod javnog biljeznika da nam poklanja auto darovnim ugovorom! Znaci, danas ne mozes nekom pokloniti auto, jer taj netko mora platit porez zato kaj je dobio auto 😵
Sortiraj odgovore
Najstariji