Ejic bit Ce ti svadba iz snova samo opusteno 😊😊 sve ce biti u redu,haljina perfektno cista a muz nista nece cistiti😁
Summer hoces da se klonirana 😉😂 ja se organiziram i sve uspijem,sto si zacrtan to i ostvarim
I ja si isplaniram neke poslove pa mi N skace po glavi, vjesa mi se po nogama, pronade nekakav karton za jesti, skarice, kremu….na kraju pustim sto god sam zapocela i igram se s njom
Ne moras se klonirati, fino sjednes u auto i dodes, samo da me naucis kako sve stignes odraditi 🚗😊
Ha ha ha...Doci cu i ja !Ponijeti cu tekicu i olovkicu pa zapisivati!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobar daaaaan!!Buhtlica i ja se druzimo,veliki su vani!LDa vidimo koliko sam zapamtila…
Ugolina Jebem mu misa i zubicima!Da bar sto prije izadju pa da se Zlica ne muci vise!
Brojcana i Tpol Muke po susjedima??Kod nas ima svega!Kradu se bicikli,provaljuje u supe,smece se zna ostavit pored kontejnera,pisa se u liftu-nekad cucak,nekad neko dijete,al se ne pocisti-ni vlasnik ni roditelj,malo malo pa se neki dio zida unisti….Skoro ko Kozari bok
Ejic Ne brini za snove!Podsvjesno si valjda pod stresom zbog toga da sve bude u redu i zato si to sanjala!Inace,slika u vjencanici!Osim sto si prelijepa daj mi otkrij tajnu vitkog struka!Nemoj sad reci da ne jedem slatko😂😂
Abies Kad vidim jutarnje sate u kojima pises sjetim se da sam tad bila na poslu vec i pila kafe!Vezano uz soping,bometi ni ja ne stanem u nista vise!Sa l na xl,sa 40-42 na 44-46,sa gumba na pasicu😭😭
Mare A di su klinci kad ti obavljas,npr farbanje neke prostorije?Ja danima ni speglat ne mogu!Ja sam ko Ugolinin muz-samo perem,ne peglam…
Ko je ono razbijao sve?Osim auta??Ha ha ha…Ti,Lucy?😂😂😂😂Ne pamtim vise!I ovo je napredak za mene
Znaci, placem od smijeha 😂😂😂😂😂 aahaha, narocito ovaj dio 44-46, sa gumba na pasicu, e pisaaaam.. Onda si ko ja aaaahahagagagafagahaha
A kaj da ti velim?Zadnji put sam imala struk prije prve trudnoce!Da,prve!!!!😂😭
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sorry,Brojcana,zaboravila sam cestitati na kupnji kuce!Cestitam!!!!!!!!!🎉🎉🎉🎉
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Brojčana čestitke super ga kuću
Ejic ma bit će sve super samo da je stres stres je!
Ugolina Haha susjedi se prepoznali kod nas isto jedna ima jedan cvjet na prozoru i tolko ga zalije da meni curi po prozoru al ajd ignoriram to... a ovo za pakete i meni prošlo kroz glavu da nije to al ako je trebao je ostavit ispred vrata barem pakete ??? A uostalom kucat u 5 sati pa ko će lud otvorit ???
Ilani kako je vruće bilo moja isto imala osip po leđima al prošlo je kako je zahladilo
Mimika htjela sam nesto rec al zaboravila sam
Moja cupavica danas jela mesa do sad nije htjela
Svasta se ovdje izdesavalo, neznam kad da se ubacim kad ste se uhvatile kukat, a ja se nemam sta pozaliti 😂 u subotu smo bili na piru, lovre bia odlican. Skupili smo se prije glavnog jela jer sam ja dobra majka i nisam ga htjela forsirati... Iako je moga jos izdrzat.
Mi smo super, nekad smo na 1 nekad na 2 spavanja dnevno. Obroka u danu imamo od 3-5 ovisi kako gospodin odluci. Reka je prekjucer "rupica" bas lijepo i tocno i svaki sljedeci put nakon toga ponovi samo "up'ca" ili "pca" 😂 pocea je govorit njam njam svaki put kad zeli nesto jest ili kad vidi da mi nesto jedemo. Sve je stabilniji u hodanju uz namjestaj, jedva cekam da prohoda pa da mogu kukat s vama 😂🔫
A sta se tice random baba i komentiranja, ja ih posaljem u tri pizde materine! Nema u mene labavo, svima kazem sve, nema sanse da ces mi uzet dijete kad ja to ne zelim, pogotovo iz mojih ruku!!!! Dobila bi momentalni lakat u nos :* laku noc dame moje 😁😂
Svasta se ovdje izdesavalo, neznam kad da se ubacim kad ste se uhvatile kukat, a ja se nemam sta pozaliti 😂 u subotu smo bili na piru, lovre bia odlican. Skupili smo se prije glavnog jela jer sam ja dobra majka i nisam ga htjela forsirati… Iako je moga jos izdrzat.
Mi smo super, nekad smo na 1 nekad na 2 spavanja dnevno. Obroka u danu imamo od 3-5 ovisi kako gospodin odluci. Reka je prekjucer "rupica" bas lijepo i tocno i svaki sljedeci put nakon toga ponovi samo "up'ca" ili "pca" 😂 pocea je govorit njam njam svaki put kad zeli nesto jest ili kad vidi da mi nesto jedemo. Sve je stabilniji u hodanju uz namjestaj, jedva cekam da prohoda pa da mogu kukat s vama 😂🔫
A sta se tice random baba i komentiranja, ja ih posaljem u tri pizde materine! Nema u mene labavo, svima kazem sve, nema sanse da ces mi uzet dijete kad ja to ne zelim, pogotovo iz mojih ruku!!!! Dobila bi momentalni lakat u nos :* laku noc dame moje 😁😂
😂😂Babu laktom u nos,a?😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
E da nisam vam ispričala šetamo muž i ja kraj nekog cvijeća pokraj crkve i pokazujem ja cupavici cvijeće ( zna rec Cece za cvijeće ) i ona nako s prstom to pokazuje i vidim ja neki covijek se muva oko nas al ignoriram ja , kad on otkine cvijet i oce Dat cupavici a ona neće da uzme od njega hahhaha .... i da covijek meni ja njoj dam - kad preko puta dobacuje neki stari - to cvijeće se ne smije kidat a ovaj covijek njemu kao budalo pa to je samo
Dijete 😂.... Posvađali se skoro oko cvijeća
Ha ha...Glasam za ovog koji joj je ubrao cvijet!Napisala sam cijeli post,stisnem posalji,i ode na pocetnu stranicu!Nemam zivaca vise!Buhtlica budna,idem pricat s njom!Laka vam noc
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
E da nisam vam ispričala šetamo muž i ja kraj nekog cvijeća pokraj crkve i pokazujem ja cupavici cvijeće ( zna rec Cece za cvijeće ) i ona nako s prstom to pokazuje i vidim ja neki covijek se muva oko nas al ignoriram ja , kad on otkine cvijet i oce Dat cupavici a ona neće da uzme od njega hahhaha …. i da covijek meni ja njoj dam - kad preko puta dobacuje neki stari - to cvijeće se ne smije kidat a ovaj covijek njemu kao budalo pa to je samo
Dijete 😂…. Posvađali se skoro oko cvijeća
Tako je i prijateljica otrgnila ruzu iz vjencanog buketa za lovru pa nije tia uzet od nje 😂😂😂😂
E da nisam vam ispričala šetamo muž i ja kraj nekog cvijeća pokraj crkve i pokazujem ja cupavici cvijeće ( zna rec Cece za cvijeće ) i ona nako s prstom to pokazuje i vidim ja neki covijek se muva oko nas al ignoriram ja , kad on otkine cvijet i oce Dat cupavici a ona neće da uzme od njega hahhaha …. i da covijek meni ja njoj dam - kad preko puta dobacuje neki stari - to cvijeće se ne smije kidat a ovaj covijek njemu kao budalo pa to je samo
Dijete 😂…. Posvađali se skoro oko cvijeća
😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji