Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    08. Kolovoz 2017. 07:33

Summer i Mamika, sta si ljudi sve dopustaju.... Uzas.
    Ejic, ne brini. Meni kad sanjam nesto lose to znaci da ce u stvari biti dobro. Brinem se kad sanjam nesto dobro. 
    Sanjarka, samo polako. Nadoknadit ces ti vrijeme s nama.
    TPol, a sta cu ti reci. Vidis kakve ja probleme imam sa svojom. Ispocetka se mene isto nije nista pitalo pa sam prigovorila muzu to pa sad pita nekad jel smije ovo, ono. 
    Mare, ti si neka disciplinirana osoba. Svaka cast kad toliko stignes uz troje djece.
    Jucer sam imala dan razbijanja. Muz uzme mob sa servisa, nov izvana sav, meni padne i razbije se zadnja strana. Ostavili na servisu. Dobro pa nije puno, 100 kn. Dobro da nije ekran razbijen. Onda doma razbijem casu. Dobro da nisam auto vozila jucer.

08. Kolovoz 2017. 07:54

Dobro jutro mame!
    Mi budni od pola sedam a nije se naspavala pa sad cmizdraka.Idemo sada kupiti sta treba za tortu- rodendan je mm pa nazad u krpe.Danas ce biti dva spavanca cini se.
    Ugolina, zubiceuvijek i uvijek su te zubice u pitanju,zasto samo tako tesko idu! Nikolina je dobila na moru cetiri odjedanput! I to kutnjake! Jos nisu skroz izasli pa vidim da joj smetaju kada jede. Al cepic za bol je super! I meni se cini da bas pomaze.
    Abies,znaci Petra bas ostaje vec cijeli dan u jaslicama? Kako je? A slikice od shoppinga?
    Mare svaka ti cast zeno kako imas energije za sve i za organiziranost! Meni bas fali cesto i jednog i drugog.
    TPol, i meni je palo na pamet ovo sto je Mare rekla,da ti nije netko htio dati paket,mozda su ga preuzeli umijesto tebe? Ali opet,u pet ujutro? Bas je cudno! E vidjela sam na plazi ista tvoja kolica ona crna na tockice s onim lijepim kotacima pa gledam da nisi ti stigla na more ma reko cupavica nije vise u tim kolicima i onda sam vidjela bebaca od par mjeseci kojem pripadaju kolica.
    Ejic joj bas si u stresu zbog svega! Ma sve ce biti super,lijepo i bez problema
    Lucy  i dan razbijanja kazu da je to na srecu! Kako ti je mama?
     Da nisam vam rekla,Nikolini na moru poceo izbijati osip,svugdje pomalo,najvise na rukama i guzi. Vjerojatno razlog tome su sol,sunce,kreme,kombinacija svega.Sada se vec povlaci.Jel i vasim klincima izbijao?

Ugolina
    08. Kolovoz 2017. 09:40

TPol

E da znate ono sta sam pričala za pakete da su ni nestali napisala sam u zgradu to da paze na svoju postu i jutros u 5 čujemo neko kuća na vrata sigurno 5 minuta , nisam muza budila reko nećemo itvarat tako i tako , i nema vise tw ceduljice sto sam napisala 😱…. bas neka scary situacija

Aaahaha,tako smo i mi neki dan napisali da da ove kaj imaju cvijece na balkonu koje zalijevaju svaku vecer,da si kupe podloske za tegle da ta voda i zemlja iz cvijeca ne kaplje nama ostalima po prozorima itd. Iako,mi se nismo potpisali,osim vas susjed..navecer muz stavio jer je on popizdio,ujutro papira nigdje..veli,valjda se netko prepoznao

Ugolina
    08. Kolovoz 2017. 09:45

ejic

Hello cure! Da se i ja malo javim 😊 Opet sam morala preskociti x stranica jer ne stignem citati. Zadnja 3 tjedna sam sva u ciscenju koliko mi dijete dozvoljava. Prosli tjedan mi nije bas puno dozvolio, bio cendrav po cijele dane, budio se i po danu i po noci dosta cesto… Neznam kad sam zadnje pisala, prosli tj u pon smo morali imati 2.dozu mmr cijepiva al je u nedelju navecer imao temp 38.8 pa mu ped u pon uzeo krv, vidio virus i nije ga cijepio. Ostatak tjedna nije imso temp ali su mu oci bile crvene na rubovima kapki, a sa vikend i cijele bijeloocnice. Tek danas se to pocelo malo povlaciti kad sam mu pocela redovito pustati kapi koje smo dobili kod posjeta ped dok su mu suzile oci iz cista mira. Sreca sto 22.8 imamo termin za kontrolu ociju da vidimo jel sve ok jer mu je to sad vec 2.x da mu tako suze iz cistog mira a 1.x da su mu i tako crvene. Nadam se da je sve ok… 😕
    U subotu smo imali zarucnicki tecaj, marcel bio cijeli dan kod moje mame i dobar 😆😆😍😍 Kaze mama da je njega lako cuvati jedino nije stigla nista uz njega napraviti, cijelo vrijeme bi se drzao samo nje i nije htio ni suci da puza ili se igra psicem. To me podsjeca na pricu od tete cuvalice… 🙄
    Eto, u subotu slavimo dupli rodendan pa imamo zadnji priprema 😊 A i po pitanju svadbe su me pocele lovit nocne more 😨😨 Nocas sanjala da mi se na dan svadbe zaprljala haljina, kratkorocno nam se promjenila lokacija proslave, pola gostiju nije doslo, mm isao pomagati vjencanom kumu cistit neku prljavu prostoriju u odjelu 😁😁😁 Ako ja ostanem normalna nakon tog vjencanja 😥😁😁😁
    Toliko od mene. Zelim svima laku noc! 😘

Aaahaha,muke jedne mladenke 😂 ako te tjesi,ja sam u pravom zivotu bila najprljavija mlada ikada,plus,poderala haljinu tak da mi je cijela guzica bila vani,dolje citava crna crna,flekovi od pudera po cijelom dnu haljine jer kad smo isli popravit sminku,puder je pao na pod i razbila se ta staklena flasica 😂😂😂 friz se raspao al skroz, ajme kako sam ja do jutra izgledala 😵😵😵 al ja nisam cijelu noc sjela i nisam uopce pazila ni haljinu,ma nis nisam pazila, samo sam divljala i plesala i glupirala se

mamika3
    08. Kolovoz 2017. 13:39

Dobar daaaaan!!Buhtlica i ja se druzimo,veliki su vani!LDa vidimo koliko sam zapamtila...
    Ugolina  Jebem mu misa i zubicima!Da bar sto prije izadju pa da se Zlica ne muci vise!
    Brojcana i Tpol   Muke po susjedima??Kod nas ima svega!Kradu se bicikli,provaljuje u supe,smece se zna ostavit pored kontejnera,pisa se u liftu-nekad cucak,nekad neko dijete,al se ne pocisti-ni vlasnik ni roditelj,malo malo pa se neki dio zida unisti....Skoro ko Kozari bok
    Ejic Ne brini za snove!Podsvjesno si valjda pod stresom zbog toga da sve bude u redu i zato si to sanjala!Inace,slika u vjencanici!Osim sto si prelijepa daj mi otkrij tajnu vitkog struka!Nemoj sad reci da ne jedem slatko😂😂
    Abies Kad vidim jutarnje sate u kojima pises sjetim se da sam tad bila na poslu vec i pila kafe!Vezano uz soping,bometi ni ja ne stanem u nista vise!Sa l na xl,sa 40-42 na 44-46,sa gumba na pasicu😭😭
    Mare A di su klinci kad ti obavljas,npr farbanje neke prostorije?Ja danima ni speglat ne mogu!Ja sam ko Ugolinin muz-samo perem,ne peglam...
    Ko je ono razbijao sve?Osim auta??Ha ha ha...Ti,Lucy?😂😂😂😂Ne pamtim vise!I ovo je napredak za mene

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    08. Kolovoz 2017. 14:35

ejic

Hello cure! Da se i ja malo javim 😊 Opet sam morala preskociti x stranica jer ne stignem citati. Zadnja 3 tjedna sam sva u ciscenju koliko mi dijete dozvoljava. Prosli tjedan mi nije bas puno dozvolio, bio cendrav po cijele dane, budio se i po danu i po noci dosta cesto… Neznam kad sam zadnje pisala, prosli tj u pon smo morali imati 2.dozu mmr cijepiva al je u nedelju navecer imao temp 38.8 pa mu ped u pon uzeo krv, vidio virus i nije ga cijepio. Ostatak tjedna nije imso temp ali su mu oci bile crvene na rubovima kapki, a sa vikend i cijele bijeloocnice. Tek danas se to pocelo malo povlaciti kad sam mu pocela redovito pustati kapi koje smo dobili kod posjeta ped dok su mu suzile oci iz cista mira. Sreca sto 22.8 imamo termin za kontrolu ociju da vidimo jel sve ok jer mu je to sad vec 2.x da mu tako suze iz cistog mira a 1.x da su mu i tako crvene. Nadam se da je sve ok… 😕
    U subotu smo imali zarucnicki tecaj, marcel bio cijeli dan kod moje mame i dobar 😆😆😍😍 Kaze mama da je njega lako cuvati jedino nije stigla nista uz njega napraviti, cijelo vrijeme bi se drzao samo nje i nije htio ni suci da puza ili se igra psicem. To me podsjeca na pricu od tete cuvalice… 🙄
    Eto, u subotu slavimo dupli rodendan pa imamo zadnji priprema 😊 A i po pitanju svadbe su me pocele lovit nocne more 😨😨 Nocas sanjala da mi se na dan svadbe zaprljala haljina, kratkorocno nam se promjenila lokacija proslave, pola gostiju nije doslo, mm isao pomagati vjencanom kumu cistit neku prljavu prostoriju u odjelu 😁😁😁 Ako ja ostanem normalna nakon tog vjencanja 😥😁😁😁
    Toliko od mene. Zelim svima laku noc! 😘

Di idete na kontrolu ociju?Bas kod oftalomologa?Mi smo prije isli na Rebro,a onda sam ju prebacila na Sv Duh!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

summerbaby
    08. Kolovoz 2017. 15:09

mare1989

Ejic bit Ce ti svadba iz snova samo opusteno 😊😊 sve ce biti u redu,haljina perfektno cista a muz nista nece cistiti😁
    Summer hoces da se klonirana 😉😂 ja se organiziram i sve uspijem,sto si zacrtan to i ostvarim

I ja si isplaniram neke poslove pa mi N skace po glavi, vjesa mi se po nogama, pronade nekakav karton za jesti, skarice, kremu....na kraju pustim sto god sam zapocela i igram se s njom 
    Ne moras se klonirati, fino sjednes u auto i dodes, samo da me naucis kako sve stignes odraditi 🚗😊

Ugolina
    08. Kolovoz 2017. 15:17

ilani

Dobro jutro mame!
    Mi budni od pola sedam a nije se naspavala pa sad cmizdraka.Idemo sada kupiti sta treba za tortu- rodendan je mm pa nazad u krpe.Danas ce biti dva spavanca cini se.
    Ugolina, zubiceuvijek i uvijek su te zubice u pitanju,zasto samo tako tesko idu! Nikolina je dobila na moru cetiri odjedanput! I to kutnjake! Jos nisu skroz izasli pa vidim da joj smetaju kada jede. Al cepic za bol je super! I meni se cini da bas pomaze.
    Abies,znaci Petra bas ostaje vec cijeli dan u jaslicama? Kako je? A slikice od shoppinga?
    Mare svaka ti cast zeno kako imas energije za sve i za organiziranost! Meni bas fali cesto i jednog i drugog.
    TPol, i meni je palo na pamet ovo sto je Mare rekla,da ti nije netko htio dati paket,mozda su ga preuzeli umijesto tebe? Ali opet,u pet ujutro? Bas je cudno! E vidjela sam na plazi ista tvoja kolica ona crna na tockice s onim lijepim kotacima pa gledam da nisi ti stigla na more ma reko cupavica nije vise u tim kolicima i onda sam vidjela bebaca od par mjeseci kojem pripadaju kolica.
    Ejic joj bas si u stresu zbog svega! Ma sve ce biti super,lijepo i bez problemaLucy i dan razbijanja kazu da je to na srecu! Kako ti je mama?
    Da nisam vam rekla,Nikolini na moru poceo izbijati osip,svugdje pomalo,najvise na rukama i guzi. Vjerojatno razlog tome su sol,sunce,kreme,kombinacija svega.Sada se vec povlaci.Jel i vasim klincima izbijao?

Moja cijela osuta bila sad po ovim najvisim temperaturama, narocito tamo gdje ima vise slojeva obicno, rub pelene,guza, gore ispod vrata,leda i prsa..ma svugdje..povlaci se s padom temperature i manje znojenja..a stalno sam ju prala

Ugolina
    08. Kolovoz 2017. 15:23

2410

neli kako kaze krava-ba 😂😂😂🤣..ptica-puta,pipica je isto puta,pupak-pupa..

Aaaaajahahahaa a neli 😍 a zestoka je!! I da!!! Cestitke na kupnji kuce!!!!

Ugolina
    08. Kolovoz 2017. 15:26

mamika3

Dobar daaaaan!!Buhtlica i ja se druzimo,veliki su vani!LDa vidimo koliko sam zapamtila…
    Ugolina Jebem mu misa i zubicima!Da bar sto prije izadju pa da se Zlica ne muci vise!
    Brojcana i Tpol Muke po susjedima??Kod nas ima svega!Kradu se bicikli,provaljuje u supe,smece se zna ostavit pored kontejnera,pisa se u liftu-nekad cucak,nekad neko dijete,al se ne pocisti-ni vlasnik ni roditelj,malo malo pa se neki dio zida unisti….Skoro ko Kozari bok
    Ejic Ne brini za snove!Podsvjesno si valjda pod stresom zbog toga da sve bude u redu i zato si to sanjala!Inace,slika u vjencanici!Osim sto si prelijepa daj mi otkrij tajnu vitkog struka!Nemoj sad reci da ne jedem slatko😂😂
    Abies Kad vidim jutarnje sate u kojima pises sjetim se da sam tad bila na poslu vec i pila kafe!Vezano uz soping,bometi ni ja ne stanem u nista vise!Sa l na xl,sa 40-42 na 44-46,sa gumba na pasicu😭😭
    Mare A di su klinci kad ti obavljas,npr farbanje neke prostorije?Ja danima ni speglat ne mogu!Ja sam ko Ugolinin muz-samo perem,ne peglam…
    Ko je ono razbijao sve?Osim auta??Ha ha ha…Ti,Lucy?😂😂😂😂Ne pamtim vise!I ovo je napredak za mene

Znaci, placem od smijeha 😂😂😂😂😂 aahaha, narocito ovaj dio 44-46, sa gumba na pasicu, e pisaaaam.. Onda si ko ja aaaahahagagagafagahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.