A joj jadna zlica bas ju buba :( i
Ilani neka si sw vratila bas falis
Sanjarka ma bitno da si ti u toku bilje napisi post nemoj citat sta mi pišemo hahha
Abies super za shopping treba to!
- da Lucy ja prakticiram isto ju Dat dva sata pa neka cirkusiraju s njom bolje da negledam jer imaju izjave isto za poludit , sad cemo bit par dana s njima na odmoru tj u njihovoj kući dole (da nepisem detaljno gdje Haha ) al već vidim natezanje ..... i pametovanje joj sto to mrzim i ono kad prema meni kao da imam 15g 😡 To nepoštivanje ....
Poslala sam da post ne bude predug.. Inace zlica mi je ok ali stravicno ju bole ocnjaci koji nikako da izbiju, stalno grize, pokazuje prsticem u usta, bas ju muci 😥 cendrava je ful.. Dosli doma i mjerim ju, temp u guzi 37.5, nije neka temp,al dala sam joj cepic lupocet samo da ju prestane boliti i okupali ju,pocicala si je i zaspala,sad je mir, cepic ju smirio,bas mi ju zao
Potpuno te razumijem, kod nas ista faza, takoder sam joj dala sirup da ju malo popusti, mrvice nase ne mogu zaspati kad ih boli 💟
Vecer cure
Ja sam bila vrijedna,jutros u 7h vec bila u Lidlu kupila konce za sivacu masinu,pa sam onda zurila kuci da napravim mm za teren marendu. Kad je on otisao onda sam se bacila u akciju farbanja kuhinje 😉 ofarbala i mali hodnik i pola dnevnog boravka,nadam se da cu sutra ofarbati jos ostatak dnevnog i onda jos ulazni hodnik. Vjestica jos nije stigla pa bi volila da sve sredim prije nego me uhvati 😀
Sirena je nocas plakala i vristala nemam pojma sta joj je bilo,evo opet veceras nece da zaspe samo place,da li je do punog mjeseca ili do zubi nisam pametna stvarno
Kako stignes zeno? Jel mogu ja tebe posuditi na par dana? 😂
Poslala sam da post ne bude predug.. Inace zlica mi je ok ali stravicno ju bole ocnjaci koji nikako da izbiju, stalno grize, pokazuje prsticem u usta, bas ju muci 😥 cendrava je ful.. Dosli doma i mjerim ju, temp u guzi 37.5, nije neka temp,al dala sam joj cepic lupocet samo da ju prestane boliti i okupali ju,pocicala si je i zaspala,sad je mir, cepic ju smirio,bas mi ju zao
A jadna zlica,nek sto prije izadu zubici da je prestanu muciti
E da znate ono sta sam pričala za pakete da su ni nestali napisala sam u zgradu to da paze na svoju postu i jutros u 5 čujemo neko kuća na vrata sigurno 5 minuta , nisam muza budila reko nećemo itvarat tako i tako , i nema vise tw ceduljice sto sam napisala 😱.... bas neka scary situacija
Hello cure! Da se i ja malo javim 😊 Opet sam morala preskociti x stranica jer ne stignem citati. Zadnja 3 tjedna sam sva u ciscenju koliko mi dijete dozvoljava. Prosli tjedan mi nije bas puno dozvolio, bio cendrav po cijele dane, budio se i po danu i po noci dosta cesto... Neznam kad sam zadnje pisala, prosli tj u pon smo morali imati 2.dozu mmr cijepiva al je u nedelju navecer imao temp 38.8 pa mu ped u pon uzeo krv, vidio virus i nije ga cijepio. Ostatak tjedna nije imso temp ali su mu oci bile crvene na rubovima kapki, a sa vikend i cijele bijeloocnice. Tek danas se to pocelo malo povlaciti kad sam mu pocela redovito pustati kapi koje smo dobili kod posjeta ped dok su mu suzile oci iz cista mira. Sreca sto 22.8 imamo termin za kontrolu ociju da vidimo jel sve ok jer mu je to sad vec 2.x da mu tako suze iz cistog mira a 1.x da su mu i tako crvene. Nadam se da je sve ok... 😕
U subotu smo imali zarucnicki tecaj, marcel bio cijeli dan kod moje mame i dobar 😆😆😍😍 Kaze mama da je njega lako cuvati jedino nije stigla nista uz njega napraviti, cijelo vrijeme bi se drzao samo nje i nije htio ni suci da puza ili se igra psicem. To me podsjeca na pricu od tete cuvalice... 🙄
Eto, u subotu slavimo dupli rodendan pa imamo zadnji priprema 😊 A i po pitanju svadbe su me pocele lovit nocne more 😨😨 Nocas sanjala da mi se na dan svadbe zaprljala haljina, kratkorocno nam se promjenila lokacija proslave, pola gostiju nije doslo, mm isao pomagati vjencanom kumu cistit neku prljavu prostoriju u odjelu 😁😁😁 Ako ja ostanem normalna nakon tog vjencanja 😥😁😁😁
Toliko od mene. Zelim svima laku noc! 😘
Ilani super da si se javila 😊 neka su se maknula od interneta i uzivala sa svojim najmilijima. Kako je Nikolina?
Summer bas neka luda baba,ja bi je zveknula s necim i potjerala je tamo odakle je izasla
Abies odlican shoping,neka si se pocastim
Tpol joj to je najmrze kad se prema tebi ponasaju kao da si balavica neka i svi sve znaju a pojma nemaju. Trebate sad kad je pustite na 2h lagano povećavati na 3-4h 😂😂😂
E da znate ono sta sam pričala za pakete da su ni nestali napisala sam u zgradu to da paze na svoju postu i jutros u 5 čujemo neko kuća na vrata sigurno 5 minuta , nisam muza budila reko nećemo itvarat tako i tako , i nema vise tw ceduljice sto sam napisala 😱…. bas neka scary situacija
Tpol da ti netko nije pokupio paket pa ti kucao da vrati😏
Ejic bit Ce ti svadba iz snova samo opusteno 😊😊 sve ce biti u redu,haljina perfektno cista a muz nista nece cistiti😁
Summer hoces da se klonirana 😉😂 ja se organiziram i sve uspijem,sto si zacrtan to i ostvarim
Sortiraj odgovore
Najstariji