Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    07. Kolovoz 2017. 14:39

Lucy16

I danas je bio dan pun zbivanja ali ne mogu sve opisivati sad. Samo se moram pozaliti na sveki, opet vama jer nemam kome drugom.
    Otisli na neku festu i cim smo ga izvadili iz auta ona ga se primila. Prvo bi ga na ruke. Ja kazem ne jer ce onda cijelu vecer htjeti na ruke. Ide ga gurati u kolicima. Izgubi se medu ljudima ja si trazim jadna dijete medu ljudima i kazem to muzu, on naravno, da sta mi to smeta… Odem do nje, drzi ga na rukama, mali place, ona pred nekom svojom rodbinom se pravi vazna. Svi plaze po djetetu. Uzmem maloga i sjednem s njim za stol dat mu jesti. Ona otisla dalne. Nahranim ga, pita muz da dodem do njih. Odem k njima, evo nje opet i doslovno mi ga istrgne iz ruku. Malom se spavalo i jos naslonio glavicu meni na rame. Muzika bila glasnija i to ga preplasilo i podigao glavicu i ona ga zgrabi i ja cvrsto drzim i ne pustsm i kazem da ga ne treba uzimati, ona ne pusta. Da ga ide maknut od buke. Opet nestade s njim. Ja pokupim kolica i odem za njom, uzmem maloga i kazem muzu da nas vozi doma da se njemu spava. I tako i bilo. Nisam se ni s kim pozdravila, ispast cu ostrokonda, ljuta na sve, nepristojna, ali nisam se mogla savladati. Jos mi jedna baba rekla da si rodi ja drugo da je mali isti tata. Doslo mi je da vristim iz petnih zila. Ona bi ga samo u javnosti nosala, hvalila se s njim, pokazivala ga svima. Zato ne volim nikud s njom ici jer znam da ce biti tako. Pred drugima hoce pokazati kako on nju pozna, zove ga na ruke k sebi a on samo pruzi rukice jer se hoce nosati, a ona cvjeta.

Jebena prokleta svekrva, uzas.. Znas kaj, pocni i ti njoj radit istu stvar... Kad ga uzme i nekud ode, ti za njom,uzmi ga i furaj..i tak u krug 

Ugolina
    07. Kolovoz 2017. 14:40

Sanjarka88

☕☕☕☕☕☕☕☕
    Samo da si posluzim kavu i zabiljezim di sam stala 😊 posao i terapija i obveze kuci jbg trenutno dobro stignem otusirat se 😣
    Al u toku sam 😘
    Ugolina koji ulaz u 2000. stranicu 😎😎😎 zivile ljetnice! 🍻

Zivile 🍻🍻🍻

mamika3
    07. Kolovoz 2017. 15:00

Lucy16

I danas je bio dan pun zbivanja ali ne mogu sve opisivati sad. Samo se moram pozaliti na sveki, opet vama jer nemam kome drugom.
    Otisli na neku festu i cim smo ga izvadili iz auta ona ga se primila. Prvo bi ga na ruke. Ja kazem ne jer ce onda cijelu vecer htjeti na ruke. Ide ga gurati u kolicima. Izgubi se medu ljudima ja si trazim jadna dijete medu ljudima i kazem to muzu, on naravno, da sta mi to smeta… Odem do nje, drzi ga na rukama, mali place, ona pred nekom svojom rodbinom se pravi vazna. Svi plaze po djetetu. Uzmem maloga i sjednem s njim za stol dat mu jesti. Ona otisla dalne. Nahranim ga, pita muz da dodem do njih. Odem k njima, evo nje opet i doslovno mi ga istrgne iz ruku. Malom se spavalo i jos naslonio glavicu meni na rame. Muzika bila glasnija i to ga preplasilo i podigao glavicu i ona ga zgrabi i ja cvrsto drzim i ne pustsm i kazem da ga ne treba uzimati, ona ne pusta. Da ga ide maknut od buke. Opet nestade s njim. Ja pokupim kolica i odem za njom, uzmem maloga i kazem muzu da nas vozi doma da se njemu spava. I tako i bilo. Nisam se ni s kim pozdravila, ispast cu ostrokonda, ljuta na sve, nepristojna, ali nisam se mogla savladati. Jos mi jedna baba rekla da si rodi ja drugo da je mali isti tata. Doslo mi je da vristim iz petnih zila. Ona bi ga samo u javnosti nosala, hvalila se s njim, pokazivala ga svima. Zato ne volim nikud s njom ici jer znam da ce biti tako. Pred drugima hoce pokazati kako on nju pozna, zove ga na ruke k sebi a on samo pruzi rukice jer se hoce nosati, a ona cvjeta.

Koja luda baba!I ja bi popizdila !Ona ga otima od tebe  ko da je on stvar!Bas uzas!Lijepo joj kazes da ne na ruke,ona ga uzme!E,to je za 🔫

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    07. Kolovoz 2017. 15:02

Ugolina

Sanjarka88

☕☕☕☕☕☕☕☕
    Samo da si posluzim kavu i zabiljezim di sam stala 😊 posao i terapija i obveze kuci jbg trenutno dobro stignem otusirat se 😣
    Al u toku sam 😘
    Ugolina koji ulaz u 2000. stranicu 😎😎😎 zivile ljetnice! 🍻

Zivile 🍻🍻🍻

Sanjarka po kavi,ti po pivi,a? A dobro ,bar je 15  sati popodne!😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    07. Kolovoz 2017. 15:10

Summer  Ovak kad citam smijem se,ali vjerujem da ti nije bilo smijesno!Ima tih baba kaj si previse dopustaju!Jedna je u busu rekla mojoj maloj da joj da dudu,da je ona vec velika....Mala rekla necu,a ova njoj uzme iz usta,a dijete ne zna sta bi!Rekoh-vratite joj odmah!Niste joj ni mama ni tata!A prije toga mi je ljubazno napomenula da malo krivo izgovara neke glasove!Rekla sam da nema veze,da joj nece nista biti!Malu u biti prati vrticki logoped,al sta cu se ja njoj opravdavat!!!!!Ne znam zasto lkudi ne gledaju svoja posla!😠

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mare1989
    07. Kolovoz 2017. 21:35

Vecer cure
    Ja sam bila vrijedna,jutros u 7h vec bila u Lidlu kupila konce za sivacu masinu,pa sam onda zurila kuci da napravim mm za teren marendu. Kad je on otisao onda sam se bacila u akciju farbanja kuhinje 😉 ofarbala i mali hodnik i pola dnevnog boravka,nadam se da cu sutra ofarbati jos ostatak dnevnog i onda jos ulazni hodnik. Vjestica jos nije stigla pa bi volila da sve sredim prije nego me uhvati 😀 
    Sirena je nocas plakala i vristala nemam pojma sta joj je bilo,evo opet veceras nece da zaspe samo place,da li je do punog mjeseca ili do zubi nisam pametna stvarno

Ugolina
    07. Kolovoz 2017. 22:14

summerbaby

Hjooj moram ovo podijeliti s vama jer naprosto ne vjerujem da postoje takvi ljudi 😣
    Dakle…setam s nikom po gradu i ona pocne negodovati u zelji da ju izvadim iz kolica da hoda, izvadim ju van i dijete pocne trckarati okolo (jer je nedavno prohodala i svaki oblik slobodnog kretanja ju odusevi) kad neka napirlitana baba pocne hodati za nikom plaseci ju!!!😈 cim sam skuzila sta se dogada uzmem niku, a baba na to "eto sad ce vam htjeti natrag u kolica" 💣 pop…sam totalno! Tko je ona da plasi tude nepoznato dijete na pola ulice?? N jadna sva uplasena gleda u mene, nije joj bilo jasno sto se dogada jer joj inace ljudi pridu na ulici da joj se nasmijese i nesto kazu
    Ma psihijatrija!

A dzizs 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 koja baba

Ugolina
    07. Kolovoz 2017. 22:26

Vecer svima... Koji dan iza nas...
     Pocelo s odlaskom kod mojih u devet ujutro jer sam morala staviti peci bucnice za karmine kumovima..tri se pekle istodobno,jedna kod babe,jedna kod stare,jedna kod sogi, taman bile pri kraju kad stara ranije s posla dosla..pa na sprovod,pa na misu..mala ostala sa sogoricama za to vrijeme..nakon svega toga,isla nazad kod mojih malu staviti na spavanac jer joj taman bilo vrijeme, dok su moji otisli na karmine..nakon sat i pol su se oni vratili,preuzeli malu koja je jos spavala,pa smo se muz i ja zaletili na te karmine jer su pitali svi zas nismo dosli pa eto da se pojavimo...
    A onda obrat u totalno drugu krajnost, vratili se kod mojih jer je danas necaku prvi rodendan i slavili smo ga (iako je festa malo onako veca u subotu) ali uzi krug nas 18 smo proslavili danas 😂 stara radila pizze male, i kolac, i sogi tortu i jos kuma od maloga donese tortu...i bilo balona ,bas bilo veselo...🎈🎈🎈🎂🎂🎂 joj sto je slavljenik bio sav neki uzbuden i veseo,ko da zna da mu je rockas i sad je on glavni..

Ugolina
    07. Kolovoz 2017. 22:29

Poslala sam da post ne bude predug.. Inace zlica mi je ok ali stravicno ju bole ocnjaci koji nikako da izbiju, stalno grize, pokazuje prsticem u usta, bas ju muci 😥 cendrava je ful.. Dosli doma i mjerim ju, temp u guzi 37.5, nije neka temp,al dala sam joj cepic lupocet samo da ju prestane boliti i okupali ju,pocicala si je i zaspala,sad je mir, cepic ju smirio,bas mi ju zao

summerbaby
    07. Kolovoz 2017. 23:26

mamika3

Summer Ovak kad citam smijem se,ali vjerujem da ti nije bilo smijesno!Ima tih baba kaj si previse dopustaju!Jedna je u busu rekla mojoj maloj da joj da dudu,da je ona vec velika….Mala rekla necu,a ova njoj uzme iz usta,a dijete ne zna sta bi!Rekoh-vratite joj odmah!Niste joj ni mama ni tata!A prije toga mi je ljubazno napomenula da malo krivo izgovara neke glasove!Rekla sam da nema veze,da joj nece nista biti!Malu u biti prati vrticki logoped,al sta cu se ja njoj opravdavat!!!!!Ne znam zasto lkudi ne gledaju svoja posla!😠

Ma uzas! Ti si bar uspjela odreagirati i nesto reci toj babi, ja sam bila sokirana pa se nisam snasla 😏 inace sam stvarno mirna i strpljiva osoba, ali ne dopustam da mi itko plasi dijete, sad mi je zao sto joj nisam nista rekla, makar zbog toga da to ne ponovi sa nekom drugom bebom 😲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.