Joj grozno kako su ludi kad ne odspavaju svoju kvotu koju moraju.. Tpol,najgori taj period od dva tri tjedna kada si rade novi raspored, fali im,a nebi spavali, a ne mogu izdrzat, e bas koma
I danas je bio dan pun zbivanja ali ne mogu sve opisivati sad. Samo se moram pozaliti na sveki, opet vama jer nemam kome drugom.
Otisli na neku festu i cim smo ga izvadili iz auta ona ga se primila. Prvo bi ga na ruke. Ja kazem ne jer ce onda cijelu vecer htjeti na ruke. Ide ga gurati u kolicima. Izgubi se medu ljudima ja si trazim jadna dijete medu ljudima i kazem to muzu, on naravno, da sta mi to smeta... Odem do nje, drzi ga na rukama, mali place, ona pred nekom svojom rodbinom se pravi vazna. Svi plaze po djetetu. Uzmem maloga i sjednem s njim za stol dat mu jesti. Ona otisla dalne. Nahranim ga, pita muz da dodem do njih. Odem k njima, evo nje opet i doslovno mi ga istrgne iz ruku. Malom se spavalo i jos naslonio glavicu meni na rame. Muzika bila glasnija i to ga preplasilo i podigao glavicu i ona ga zgrabi i ja cvrsto drzim i ne pustsm i kazem da ga ne treba uzimati, ona ne pusta. Da ga ide maknut od buke. Opet nestade s njim. Ja pokupim kolica i odem za njom, uzmem maloga i kazem muzu da nas vozi doma da se njemu spava. I tako i bilo. Nisam se ni s kim pozdravila, ispast cu ostrokonda, ljuta na sve, nepristojna, ali nisam se mogla savladati. Jos mi jedna baba rekla da si rodi ja drugo da je mali isti tata. Doslo mi je da vristim iz petnih zila. Ona bi ga samo u javnosti nosala, hvalila se s njim, pokazivala ga svima. Zato ne volim nikud s njom ici jer znam da ce biti tako. Pred drugima hoce pokazati kako on nju pozna, zove ga na ruke k sebi a on samo pruzi rukice jer se hoce nosati, a ona cvjeta.
☕☕☕☕☕☕☕☕
Samo da si posluzim kavu i zabiljezim di sam stala 😊 posao i terapija i obveze kuci jbg trenutno dobro stignem otusirat se 😣
Al u toku sam 😘
Ugolina koji ulaz u 2000. stranicu 😎😎😎 zivile ljetnice! 🍻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutreko!
Posao... Vrtić, muž vozio. Kaže suze... I meni za urlat. Prihvatit će ona sve. Još ja moram
Malo previše šopingirala. Slike popodne. Išla sebi nešto za posao obući. Petri sandale jer su joj ove male, zatvorene ima, al nema otvorene. Imam traperice, a neke laganije hlače velikog kalibra nemam. A kakvo je vrijeme, trebam. I dvije suknje...u ništa ne stanem 😥
Tak da su pale hlače, 4 bluze i mm častio haljinom.
Sin dobio hlače i košulju. Petra dva bodića hm (35kn, 92vel) i cipele, prva polica balerinke. Neću, mora biti još toga. Iduća polica sandalice i crveni se 25kn! Veli mm odma na blagajnu, misija riješena 😀
Tpol ma sammo uvodi sve. S 11 mj smije jesti 30%hrane, slaviš rođendan, e sad može sve. Ma daj! Samo ne gljive i sl teža hrana. Mi mame oglupavimo s tim tablicama. S drugim djetetom opuštenije ide. Fućka ti se za tablice 😂
Lucy ti ko da moju sveki opisuješ. Na kraju sam shvatila da mi najbolje dat sina njoj i otići. Ona će se preseravati, nahranit ga, okupat, presvući i ništa mu neće faliti. A ja neću gledat taj cirkus. Je napravila glupe poteze koje je trebalo izbijati iz glave al imala je svoje vrijeme za obožavanje unuka, a i da selo to vidi.
Napisala hrpu toga, mateo zgrabio mob i nekako izbrisao. Nemam vremena sad pisati opet sve. Kasnije.
Dobro jutro mame!
Evo nas, stigli prekjučer, raspakirali se. Bilo je divno, trajalo je prekratko,prošlo prebrzo. Nisam se javljala jer sam bila u "drugom filmu", nisam gledala tv, išla na Internet, bila potpuno izvan svega. Povratak u realnost olakšalo mi je čitanje ovih ljepih stranica što ste ispisale i sad vidim da ste mi baš falile 😘 Mi smo inače dobro. Nikolina je uživala na moru, pocrnila je😲, po novom tuče se i dijeli svima šamare😮 Dečki doma su bili dobri, kuća još stoji i čitava je 😅
Pročitala sam vas, zapamtila najviše stresni povratak na posao Abies. Nadam se da si bolje 😘 A Petra nam prva krenula u jaslice? Sunce malo, neka se brzo i lako privikne!
Eto zasad toliko od mene. Odoh do lidla pa kuhati, spremati. 👋
Ma nije toliko stresno koliko je bilo virozno. Petra danas prvi dan u jaslicama. Mm će s njima se boriti. Ja bi ostala valjda u vrtiću plakati.
Ilani pa kud već nazad????? Nije ni loše malo bez interneta i tv. Previše nas oteo taj svijet.
Jutreko,curke!Meni zabavno!Malecka nesto nervozna,ovo dvoje se svadja oko svega!Mali podjebava,a ova pak ima kratak fitilj!😤Muz stigao jucer,ko da i nije!Najeo se i odmah na mob gledat neku utakmicu!Torbu ostavi u hodniku,zmazano u kosaru,,ostatak u u torbi u hodniku!😠Buhtlica je pocela gugutati i smijati se,on joj se obratio svega dva puta!Dobro mu je rekla njegova sestra-bio bi najsretniji kad bi se dijete rodilo s tri godine!Uopce nisam raspolozena!Komentirat cu vas drugom prilikom!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hjooj moram ovo podijeliti s vama jer naprosto ne vjerujem da postoje takvi ljudi 😣
Dakle...setam s nikom po gradu i ona pocne negodovati u zelji da ju izvadim iz kolica da hoda, izvadim ju van i dijete pocne trckarati okolo (jer je nedavno prohodala i svaki oblik slobodnog kretanja ju odusevi) kad neka napirlitana baba pocne hodati za nikom plaseci ju!!!😈 cim sam skuzila sta se dogada uzmem niku, a baba na to "eto sad ce vam htjeti natrag u kolica" 💣 pop...sam totalno! Tko je ona da plasi tude nepoznato dijete na pola ulice?? N jadna sva uplasena gleda u mene, nije joj bilo jasno sto se dogada jer joj inace ljudi pridu na ulici da joj se nasmijese i nesto kazu
Ma psihijatrija!
Mamika roditbs 3 godine!!! O da 😀
Summer baba ne znam jel da se smijem ili 🔫
Sortiraj odgovore
Najstariji