Nije mi post prosao sinoc.
Mamika rodila si na isti dan kad i ja😘😍🎉
Lucy ja sam ih hrpu skinula vrlo jednostavno. Na vatu jestivo ulje i vrti suprotno od kazaljke. Meni za par sek svi izisli
url=https://lilypie.com]
Evo kave ☕☕☕☕☕☕☕☕
Zlica mi je malo cendrasta od budenja i odbila cokolino 😲 obicno ne odbija dorucak pa mi je sumnjiva..muz ide u ducan po neku salamu za nas pa ce sigurno i ona htjet
Jutrekooooo......Ja cu jednu kavicu,naravno!Noc super!Zaspala je oko pol 12,prespavala je cijelu noc😲😲😲U 8 sam ju ipak isla nahranit!U pol 10 je tak zavristala da sam se digla ko da me netko iglom u guzicu!Mozda je nesto sanjala!Drzala sam ju na sebi pol sata,jos spava!Mi smo jos sami,ne znam kad ce muz doci,jos vozi!A sutra radi normalno!Napravila sam sinu onu djecju kavu-zica me vec par dana!Ja mu dam,a on mene pita je li ima to nuspojava!Rekoh,cekaj pa ces vidjet!😁😁Sa velikom kceri sam na ratnoj nozi!Jucer dramila prije spavanja,i to previse,pa sam joj zabranila jutarnji izlazak!Drama sam takva!Zaspala u suzama!I ona je inace zajebana tako da....Ugolina,poslat cu ju k tebi na dresuru!U vrticu je dobra,pa zato!😀
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sunshine I tvoja 8.6?Super!!!Bas guba!Vrtit ce se dvije virtualne torte na ljeto sljedece godine,i to isti dan!😁😁😚🎀🎀🎉🎉
Lucy Javi kako je mama!!
Ugolina Napravi meni cokolino,ja ga necu odbit!😁😁Mozda se Zlici nije jednostavno nije jelo u tom trenu pa je zato odbila!
Mare Tvoje postove vise ne citam!!!!Bila sam budna do pol 2!Napravila sam generalku u kuhinji,poslozila ormar u hodniku i oprala kupaonu!Ajvar nisam radila!😙
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mare, tebe treba klonirati i poslati svakoj od nas koja imamo jedno da nam pokazes kako stignes sve.
Krpelj jos ovdje. Nisam vas ni citala do sad.
Mami popodne opet temp. Ne zeli na hitnu jer ce satima cekati krv samo.
Dan je bio dug. Pisem sutra.
M tek sad zaspao.
Evo frendici se neki dan zabio krpelj u nadlakticu, med.sestra joj istisnula debelo kaladondta na to i nakon par sati se krpelj zacrnio vani na vrhu te paste, pa probaj, dakle obicnu pastu za zube samo debelo istisni tako da ostane bez zraka
Jutrekooooo……Ja cu jednu kavicu,naravno!Noc super!Zaspala je oko pol 12,prespavala je cijelu noc😲😲😲U 8 sam ju ipak isla nahranit!U pol 10 je tak zavristala da sam se digla ko da me netko iglom u guzicu!Mozda je nesto sanjala!Drzala sam ju na sebi pol sata,jos spava!Mi smo jos sami,ne znam kad ce muz doci,jos vozi!A sutra radi normalno!Napravila sam sinu onu djecju kavu-zica me vec par dana!Ja mu dam,a on mene pita je li ima to nuspojava!Rekoh,cekaj pa ces vidjet!😁😁Sa velikom kceri sam na ratnoj nozi!Jucer dramila prije spavanja,i to previse,pa sam joj zabranila jutarnji izlazak!Drama sam takva!Zaspala u suzama!I ona je inace zajebana tako da….Ugolina,poslat cu ju k tebi na dresuru!U vrticu je dobra,pa zato!😀
😂😂😂😂😂
Muz je pokusao izvadit krpelja, ali bio je tako sitan da ga nije mogao ni pincetom dobro uhvatiti i ostao je milimetarski dio. To jedino iglom kako je rekla Abies.
Ugolina, ni moj danas nije htio dorucak. Tata mu je davao pa mozda zato nije htio.
Ja otisla ujutro k mami. Opet ima 39.2. Ici ce sutra svom dr.
Muz je pokusao izvadit krpelja, ali bio je tako sitan da ga nije mogao ni pincetom dobro uhvatiti i ostao je milimetarski dio. To jedino iglom kako je rekla Abies.
Ugolina, ni moj danas nije htio dorucak. Tata mu je davao pa mozda zato nije htio.
Ja otisla ujutro k mami. Opet ima 39.2. Ici ce sutra svom dr.
Zasto nejdete na hitnu?🤔 di je sutra?
url=https://lilypie.com]
Joj ova moja danas neumorna al doslovno . Probudila se u 7 i izišli smo van i mislim da će zaspat al neda se ona tako da je tek u 12 zaspala i samo do 13 i sad u 21 popustila .... užas valjda je to samo neki izuzetak mada vidim da dopodne to izbacuje jer svaki Put teze zaspi ...
A moja neće bas da doručkuje al mozda čokolino bi Morat cu probat navršava godinu pa moze uvest svašta hahha
Sortiraj odgovore
Najstariji