Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    03. Kolovoz 2017. 15:17

Lucy16

Sinoc mi kod sveki, tamo neki gosti, dalja rodbina iz Francuske ( ne oni nasi gdje smo isli k njima). Mi dosli, sveki odmah grabi Matea, skida mu dudu, "sta ce ti duda, ljepsi si bez nje"… Hvale kako je velik, jak,… Sveki odmah da jos cica, gosti u cudu, odobravaju, svi automatski glave prema meni kao da ce mi izrast krila zato sta dojim god dana( kod njih se doji prvi mjesec).

O boze... Ah te svekrve 🔫 a na takve i ja nailazim koji se cude cim dojis nakon godinu dana

Ugolina
    03. Kolovoz 2017. 15:19

mamika3

Jutreko,curke!Sad ste pocele biti ranoranioci sa ranim kavama kad vise nisam budna po noci!😀Nasa noc ok!Zaspala je u pol 11,a u pol 6 sam se ja probudila i isla ju nahranit!Inace bi ona jos spavala!Moram pitati pedijatra jel smije biti toliko bez hrane,mislim da je za njenu dob maximala 5 sati!Bumo vidli!Djeca su mi odusevljena malom!Sin bi ju stalno drzao pa mi nekad dobro dodje!Jucer sam ih slikala zajedno pa je bio sav sretan!Ali mala je teska pa ga jadnog zaboli ruka!Ha ha ha….Danas opat sunce,znaci dan bez izlazaka ddo navecer!Fuuuuuj……Jedva cekam zahladjenje!Jucer bila u parkicu i jebeni komarci me ispikali u roku par minuta!12 uboda po nogama!Treba se sjetit nasprejat,bitno da sam ga kupila!(/

Eee,a kako se to ono izokrenulo preko noci? Ono jedan dan sto si ju probudila i od onda se unormalilo? 😂😂😂😂

Ugolina
    03. Kolovoz 2017. 15:23

miska

e pa sad kad nam je godina dana moramo se javit i tu! Proslavili jesmo u nedjelju i njen i tatin, danas ce jos past neko slikanje na brzinu i nista vise jer putujemo doma 😂😂 inace mi smo dobro, pocela je koracat pa napravi par koraka i trosne na guzicu, obozava metle, po novom i breskve, brblja cijeli dan osim kad gleda masu i medu, spavanje dosta lose u zadnje vrijeme, imam osjecaj da se probudim umornija nego sto idem spavat i mislim da mi je natukla rebra koliko me mlati s nogama po noci! Veliki pozdrav svim nasim ljetnicama i bebama 😘😘😘 i evo vam malo nase virtualne torte 🎂😂😜

Eeeej miska i mila ljepotica!??? Ajme i to vec velika curka 😍😍😍😍 sretan ti najsretniji rockas iako u zakasnjenju 😘😘😘😘 javite se cesce

Ugolina
    03. Kolovoz 2017. 15:25

sandrichx3

Ugolina

Koji dan vruci,uzas..
    A vecinu jutra sam provela u kuhinji 😵 btw, najmladi buraz je kod nas na spavanju od nedjelje.. A da, prvo kuhala maloj mlijeko za cokolino..onda,isla u ducan oko 9,pa vec tad bilo vani pakleno 🔫 a onda kao do kume cu na kavu oko 10.. Muz bi sendvic,buraz bi hrenovke i kajgana, dok sam sve to svakom pripremila i usput micala sude,pa bi naravno i mala s njima jela,guli hrenovku…kazem njima da ju paze,oni oboje ahaaa,ovaj u mob,onaj u tv, mala izvodi cuda..galamim na njih da kak ju to paze!!! Onda oni jedu, ja gulim krumpire,mrkvu,celer bla bla, stavila kuhat juhu i rekla kad da maknu juhu i stave krumpire kuhat.. Ko da trazim izracun ne znam cega.. Naravno opet suda hrpa, vruce,menga me muci, ocu na wc jer me ta upala mjehura muci,ovaj mora srat,onaj mora srat..ja zivcana 😂 Konacno se nas dve ispetljale oko pol 11 iz stana, stoj pred liftom tri gladne godine,dva puta iso gore dolje,stane,lik s cuckom,reko cekat cemo, drugi put nam stane,smrdljivi deda koji po smecu kopa,reko cekat cemo… Picku mater 🔫 a moram liftom jer smo s triciklicem..konacno do kume na kavu..ona nema pak lift,al penji se s ciklicem,ona nosi malu 😂 vratim se doma, kuhaj vodu jer nemamo tople vode da malu malo.osvjezim, polijevaj ju iz lavora…onda sve nastavi u kuhinji, cijedi juhu,i stavim tijesto da se zavrsi, dovrsi pire, stavim meso na tavu.. Nahranim malu,usput meso okrecem, pa bi ovaj jeo,pa bi onaj jeo, ja jedem,sudu nema kraja 🔫 konacno stavim sve prat, pa odem peglat kad vec sve da i to..opet kuhaj vodu,peri malu prije spavanja,s nje se znoj cijedi jadne.. Pa kuhaj vodu pa se buraz opere..pa opet kuhaj vodu da se ja operem i sad sjedim na kaucu i odbijam bilo kakav pomak..vruce ko u paklu

A sta muski, drkaju krc? Bome bi ih ja uposlila! Nebi se trala toliko pa nek budu gladni

Znas kaj 😂😂😂😂 i bolje da su tam lezali i da mi nisu smetali jer sam bila prezivcana, da su mi tamo hodali poklala bi ih valjda 😂 jer kod mene u stanu jedva se mimoilazimo

Ugolina
    03. Kolovoz 2017. 15:28

sandrichx3

Ugolina

Moja zlica inace bas jako voli zivotinje..sve su to vau-vau.. Osim konja koji je kn 😂 stalno gledamo animal planet ili natgeo wild… I vidli smo da je vrijeme- isli poslije pop spavanja u zoo 💪 ajme srece i veselja i cudenja..kod nekih zivotinja nije niti trepnula 😂 e bas je bila preslatka 😍 jedino sto smo bili skroz do 20 h pa je po putu doma bila cendrava, pa brzo trci vodu u kuhalo da ju mozemo oprat kak spada pa dok je jela.. Doslovce se sama popela na kauc i cvileci me zvala,omotala se u deku,medu cucla uho,oce cicu,oce spavat ic, e presmijesna kad joj se tolko spava da sama ono ide 😂😂😂

Dobro ste je izmorili 😂 koliko kosta dnevna karta za taj zoloski? Mi najmeravamo otic na jesen jednom

Odrasli 30, djeca 7-14 godina 20... I ponedjeljkom i odrasli 20... Al nije ni zoo sto je bio..lijepo ga ureduju i to,al ko da ima puno manje zivotinja nego sto ih je nekad bilo... 

uykmyjh
    03. Kolovoz 2017. 15:34

mamika3

sandrichx3

Ugolina

Moja zlica inace bas jako voli zivotinje..sve su to vau-vau.. Osim konja koji je kn 😂 stalno gledamo animal planet ili natgeo wild… I vidli smo da je vrijeme- isli poslije pop spavanja u zoo 💪 ajme srece i veselja i cudenja..kod nekih zivotinja nije niti trepnula 😂 e bas je bila preslatka 😍 jedino sto smo bili skroz do 20 h pa je po putu doma bila cendrava, pa brzo trci vodu u kuhalo da ju mozemo oprat kak spada pa dok je jela.. Doslovce se sama popela na kauc i cvileci me zvala,omotala se u deku,medu cucla uho,oce cicu,oce spavat ic, e presmijesna kad joj se tolko spava da sama ono ide 😂😂😂

Dobro ste je izmorili 😂 koliko kosta dnevna karta za taj zoloski? Mi najmeravamo otic na jesen jednom

30 kn za odrasle, mislim da djeca do 7 godina su besplatna !Mislim,karta za njih je besplatna!Nadjite vremena pa otidjite!Meni je tamo predobro!!!Za svakog ponesto!Za male park,za velike kafic,za male i velike slatkac na svakom uglu….😀

Zakon 😁

uykmyjh
    03. Kolovoz 2017. 15:36

lan@luk@rit@

sandrichx3

mamika3

sandrichx3

Ugolina

Koji dan vruci,uzas..
    A vecinu jutra sam provela u kuhinji 😵 btw, najmladi buraz je kod nas na spavanju od nedjelje.. A da, prvo kuhala maloj mlijeko za cokolino..onda,isla u ducan oko 9,pa vec tad bilo vani pakleno 🔫 a onda kao do kume cu na kavu oko 10.. Muz bi sendvic,buraz bi hrenovke i kajgana, dok sam sve to svakom pripremila i usput micala sude,pa bi naravno i mala s njima jela,guli hrenovku…kazem njima da ju paze,oni oboje ahaaa,ovaj u mob,onaj u tv, mala izvodi cuda..galamim na njih da kak ju to paze!!! Onda oni jedu, ja gulim krumpire,mrkvu,celer bla bla, stavila kuhat juhu i rekla kad da maknu juhu i stave krumpire kuhat.. Ko da trazim izracun ne znam cega.. Naravno opet suda hrpa, vruce,menga me muci, ocu na wc jer me ta upala mjehura muci,ovaj mora srat,onaj mora srat..ja zivcana 😂 Konacno se nas dve ispetljale oko pol 11 iz stana, stoj pred liftom tri gladne godine,dva puta iso gore dolje,stane,lik s cuckom,reko cekat cemo, drugi put nam stane,smrdljivi deda koji po smecu kopa,reko cekat cemo… Picku mater 🔫 a moram liftom jer smo s triciklicem..konacno do kume na kavu..ona nema pak lift,al penji se s ciklicem,ona nosi malu 😂 vratim se doma, kuhaj vodu jer nemamo tople vode da malu malo.osvjezim, polijevaj ju iz lavora…onda sve nastavi u kuhinji, cijedi juhu,i stavim tijesto da se zavrsi, dovrsi pire, stavim meso na tavu.. Nahranim malu,usput meso okrecem, pa bi ovaj jeo,pa bi onaj jeo, ja jedem,sudu nema kraja 🔫 konacno stavim sve prat, pa odem peglat kad vec sve da i to..opet kuhaj vodu,peri malu prije spavanja,s nje se znoj cijedi jadne.. Pa kuhaj vodu pa se buraz opere..pa opet kuhaj vodu da se ja operem i sad sjedim na kaucu i odbijam bilo kakav pomak..vruce ko u paklu

A sta muski, drkaju krc? Bome bi ih ja uposlila! Nebi se trala toliko pa nek budu gladni

Ha ha ha…Ko da ne znamo kakvi su muski!😀

Bome ja svog postrojim pa mi bude super 😂 uvijek mi sve napravi sta god pitam, makar lezala i htjela casu vode. Sinoc u pola noci mi je razgrnio ves jer sam ja zaboravila, ugasio navodnjavanje (jer sam i to zaboravila) a radi jadan cijeli dan! 😂

Bravo Sabdrich tako treba!!I ti radis kuci cili dan tako da podrzavam te 100%

😂😂😂😂 Ja to na vrime postrojim, vidim po sestri kako se znaju opustit, jos joj naredjuje da bolje opere kucu 😂 moj bi letia kroz prozor 😁

mamika3
    03. Kolovoz 2017. 15:47

Ugolina

sandrichx3

Ugolina

Odrasli 30, djeca 7-14 godina 20… I ponedjeljkom i odrasli 20… Al nije ni zoo sto je bio..lijepo ga ureduju i to,al ko da ima puno manje zivotinja nego sto ih je nekad bilo…

Izumrle su😂😂😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    03. Kolovoz 2017. 15:52

Ugolina

mamika3

Jutreko,curke!Sad ste pocele biti ranoranioci sa ranim kavama kad vise nisam budna po noci!😀Nasa noc ok!Zaspala je u pol 11,a u pol 6 sam se ja probudila i isla ju nahranit!Inace bi ona jos spavala!Moram pitati pedijatra jel smije biti toliko bez hrane,mislim da je za njenu dob maximala 5 sati!Bumo vidli!Djeca su mi odusevljena malom!Sin bi ju stalno drzao pa mi nekad dobro dodje!Jucer sam ih slikala zajedno pa je bio sav sretan!Ali mala je teska pa ga jadnog zaboli ruka!Ha ha ha….Danas opat sunce,znaci dan bez izlazaka ddo navecer!Fuuuuuj……Jedva cekam zahladjenje!Jucer bila u parkicu i jebeni komarci me ispikali u roku par minuta!12 uboda po nogama!Treba se sjetit nasprejat,bitno da sam ga kupila!(/

Eee,a kako se to ono izokrenulo preko noci? Ono jedan dan sto si ju probudila i od onda se unormalilo? 😂😂😂😂

Ne,to nije nis pomoglo!Tu vecer se opet probudila u 12,pa spavala 2-3 i oko 6 ujutro pola sata!Ali taj dan je spavala tak na rate po pola sata sve do cca 14 sati!Onda je u 16  zaspala sve do jutra i otad se sve okrenulo!Samo od sebe!Cak znam i kad ce navecer ici spavati!💪💪

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    03. Kolovoz 2017. 16:27

Miska, sretan vam rodendan!!!! 🎉🎉🎉🎂🎂
    Mare, super komentar ali ne bi ja to imala hrabrosti reci. 
    Brojcana, sve manje me smetaju njeni komentari. Prije sam se jako zivcirala. Sad se samo okrenem na drugu stranu. One ne zna drugacije. Misli da je to smijesno, lijepo, i da tako pokazuje ljubav prema njemu.
    Sta s tim srackama?? Svi smo u banani. Zvala dr za Matea jer jos ima proljev, kaze dati probiotik i dok nema temp i dobrog je opceg stanja, nema brige.
    Vrucina nas valjda sve pokvarila. Mi spavamo, tj.M i mm, ja opet blejim. Skinula jednu zavjesu danas sta ju je muha posrala i oprala, sad bi trebala peglat, a ne da mi se. 
    Mi pripremamo rodendan, jucer radili popis, 80 ljudi. 🤔🙄😕😵. Moj muz ima rodbine ko pljeve. Imamo veliku garazu, peci cemo odojka i janjca, ali opet.... Nije festao kad se M rodio i godisnjica nam je tad pa me uvjerava da to sve sad nadoknaduje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.