Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    03. Kolovoz 2017. 12:55

Sunshine1

Mamika ti nisi normalna😂😂😂🔫 pusti je nek spava. Ima 4mj?ili 2? Zaboravila sam T jebod rodenja spavala 9-1-5-7 i onda se znalo dogodit da se nw probudi al je nisam budila nego sjedila kraj nje i cekala😂😂😂😅 ja isto nisam normalna. Pa neke bebe spavaju noc od rodenja. Ak je normalne kilaze. Tena je bila nedostasce pa sam je budila svaka 3/4 sata dok nije dosla do 3 kg.
    Fescopad su kao gel flasteri koji hlade,smanjuju orok i bol. Dobila sam ih sa inhalatorom pa joj nakon cjepiva prikeljim. Al dok ih nisam imala bi joj nekoliko puta na dan drzala mokru blazinicu.
    https://shop-medikor.hr/frescopad/

Ha ha ha....A bojim se da ne smrsavi!😂😂Ali znas sta,mozda i je jedna od onih beba koja prespava puno sati bez klope!Necu ju vise budit!A ni sjedit pored nje dok spava..😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    03. Kolovoz 2017. 12:59

sandrichx3

mamika3

sandrichx3

Ugolina

Koji dan vruci,uzas..
    A vecinu jutra sam provela u kuhinji 😵 btw, najmladi buraz je kod nas na spavanju od nedjelje.. A da, prvo kuhala maloj mlijeko za cokolino..onda,isla u ducan oko 9,pa vec tad bilo vani pakleno 🔫 a onda kao do kume cu na kavu oko 10.. Muz bi sendvic,buraz bi hrenovke i kajgana, dok sam sve to svakom pripremila i usput micala sude,pa bi naravno i mala s njima jela,guli hrenovku…kazem njima da ju paze,oni oboje ahaaa,ovaj u mob,onaj u tv, mala izvodi cuda..galamim na njih da kak ju to paze!!! Onda oni jedu, ja gulim krumpire,mrkvu,celer bla bla, stavila kuhat juhu i rekla kad da maknu juhu i stave krumpire kuhat.. Ko da trazim izracun ne znam cega.. Naravno opet suda hrpa, vruce,menga me muci, ocu na wc jer me ta upala mjehura muci,ovaj mora srat,onaj mora srat..ja zivcana 😂 Konacno se nas dve ispetljale oko pol 11 iz stana, stoj pred liftom tri gladne godine,dva puta iso gore dolje,stane,lik s cuckom,reko cekat cemo, drugi put nam stane,smrdljivi deda koji po smecu kopa,reko cekat cemo… Picku mater 🔫 a moram liftom jer smo s triciklicem..konacno do kume na kavu..ona nema pak lift,al penji se s ciklicem,ona nosi malu 😂 vratim se doma, kuhaj vodu jer nemamo tople vode da malu malo.osvjezim, polijevaj ju iz lavora…onda sve nastavi u kuhinji, cijedi juhu,i stavim tijesto da se zavrsi, dovrsi pire, stavim meso na tavu.. Nahranim malu,usput meso okrecem, pa bi ovaj jeo,pa bi onaj jeo, ja jedem,sudu nema kraja 🔫 konacno stavim sve prat, pa odem peglat kad vec sve da i to..opet kuhaj vodu,peri malu prije spavanja,s nje se znoj cijedi jadne.. Pa kuhaj vodu pa se buraz opere..pa opet kuhaj vodu da se ja operem i sad sjedim na kaucu i odbijam bilo kakav pomak..vruce ko u paklu

A sta muski, drkaju krc? Bome bi ih ja uposlila! Nebi se trala toliko pa nek budu gladni

Ha ha ha…Ko da ne znamo kakvi su muski!😀

Bome ja svog postrojim pa mi bude super 😂 uvijek mi sve napravi sta god pitam, makar lezala i htjela casu vode. Sinoc u pola noci mi je razgrnio ves jer sam ja zaboravila, ugasio navodnjavanje (jer sam i to zaboravila) a radi jadan cijeli dan! 😂

A blago tebi kad hoce!Ja bi trebala svaki dan radjat da se moj pokrene!Naime,to su bili jedini dani kad je sudjelovao u kucanstvu!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    03. Kolovoz 2017. 13:07

sandrichx3

Ugolina

Moja zlica inace bas jako voli zivotinje..sve su to vau-vau.. Osim konja koji je kn 😂 stalno gledamo animal planet ili natgeo wild… I vidli smo da je vrijeme- isli poslije pop spavanja u zoo 💪 ajme srece i veselja i cudenja..kod nekih zivotinja nije niti trepnula 😂 e bas je bila preslatka 😍 jedino sto smo bili skroz do 20 h pa je po putu doma bila cendrava, pa brzo trci vodu u kuhalo da ju mozemo oprat kak spada pa dok je jela.. Doslovce se sama popela na kauc i cvileci me zvala,omotala se u deku,medu cucla uho,oce cicu,oce spavat ic, e presmijesna kad joj se tolko spava da sama ono ide 😂😂😂

Dobro ste je izmorili 😂 koliko kosta dnevna karta za taj zoloski? Mi najmeravamo otic na jesen jednom

30 kn za odrasle, mislim da djeca do 7 godina su besplatna !Mislim,karta za njih je besplatna!Nadjite vremena pa otidjite!Meni je tamo predobro!!!Za svakog ponesto!Za male park,za velike kafic,za male i velike slatkac na svakom uglu....😀

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mare1989
    03. Kolovoz 2017. 13:10

Hello

Miska maloj i slatkoj miskici sretan prvi rodendan 
    Lucy reci svekrvi da je sreca sto je lijep na mamu,da je na baku ne bi bilo dobro
    Mamika pusti lava dok spava 
    Ugolina spremi se i sama bjezi iz kuce,a muskim naredi da paze zlicu,skuhaju rucak,srede stan
    Abies nek sto prije ti sve prode
    Sunshin zmajcek super mjere ima. Kako ti je uho?

mamika3
    03. Kolovoz 2017. 13:35

Miska  Sretan vam rodjendan!Buhtlica i ja vam zelimo puuuuuuno srece i zdravlja!🎁🎉

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    03. Kolovoz 2017. 13:39

Sunshine1

Sanjarka88

Sunshine 😂😂
    Jucer sam se probudila prije 5h a ne 5min , post sam pocela pisat u 5 al sam ga poslala tek u koloni do posla 😂😂
    Daklem, tribala je bit rana kava 😁
    Super mjere ima zmajko 😎 jeste se cijepili?

Sanjarka88

Sunshine 😂😂
    Jucer sam se probudila prije 5h a ne 5min , post sam pocela pisat u 5 al sam ga poslala tek u koloni do posla 😂😂
    Daklem, tribala je bit rana kava 😁
    Super mjere ima zmajko 😎 jeste se cijepili?

Pa di si kolegice😂😂😂😂 dopisujemo se privat u 5am?
    Cijepila je da. Rekla dr sa nuspojava nema. Hm hm!! Al sad mi je kod mame pa joj ke ambulatna 2 min od kuce,i dr takoder. Imam taman jedan frescopad i malo hladenja u Korani i tak,bude ok. Plakala malo samo kad joj ubrizgala. Nisam htjela bas zadnji tjedan prije vrtica.
    Abies ajme meni😥😥😥😥

I nasa pedica rekla isto,da nebi trebalo bit bas nikakvih nuspojava i nije ih ni imala

Sunshine1
    03. Kolovoz 2017. 14:53

Tko je ova Mishka? 
    Sretan rodendan maloj/velikoj ljupsici😘

url=https://lilypie.com]

lan@luk@rit@
    03. Kolovoz 2017. 15:03

sandrichx3

mamika3

sandrichx3

Ugolina

Koji dan vruci,uzas..
    A vecinu jutra sam provela u kuhinji 😵 btw, najmladi buraz je kod nas na spavanju od nedjelje.. A da, prvo kuhala maloj mlijeko za cokolino..onda,isla u ducan oko 9,pa vec tad bilo vani pakleno 🔫 a onda kao do kume cu na kavu oko 10.. Muz bi sendvic,buraz bi hrenovke i kajgana, dok sam sve to svakom pripremila i usput micala sude,pa bi naravno i mala s njima jela,guli hrenovku…kazem njima da ju paze,oni oboje ahaaa,ovaj u mob,onaj u tv, mala izvodi cuda..galamim na njih da kak ju to paze!!! Onda oni jedu, ja gulim krumpire,mrkvu,celer bla bla, stavila kuhat juhu i rekla kad da maknu juhu i stave krumpire kuhat.. Ko da trazim izracun ne znam cega.. Naravno opet suda hrpa, vruce,menga me muci, ocu na wc jer me ta upala mjehura muci,ovaj mora srat,onaj mora srat..ja zivcana 😂 Konacno se nas dve ispetljale oko pol 11 iz stana, stoj pred liftom tri gladne godine,dva puta iso gore dolje,stane,lik s cuckom,reko cekat cemo, drugi put nam stane,smrdljivi deda koji po smecu kopa,reko cekat cemo… Picku mater 🔫 a moram liftom jer smo s triciklicem..konacno do kume na kavu..ona nema pak lift,al penji se s ciklicem,ona nosi malu 😂 vratim se doma, kuhaj vodu jer nemamo tople vode da malu malo.osvjezim, polijevaj ju iz lavora…onda sve nastavi u kuhinji, cijedi juhu,i stavim tijesto da se zavrsi, dovrsi pire, stavim meso na tavu.. Nahranim malu,usput meso okrecem, pa bi ovaj jeo,pa bi onaj jeo, ja jedem,sudu nema kraja 🔫 konacno stavim sve prat, pa odem peglat kad vec sve da i to..opet kuhaj vodu,peri malu prije spavanja,s nje se znoj cijedi jadne.. Pa kuhaj vodu pa se buraz opere..pa opet kuhaj vodu da se ja operem i sad sjedim na kaucu i odbijam bilo kakav pomak..vruce ko u paklu

A sta muski, drkaju krc? Bome bi ih ja uposlila! Nebi se trala toliko pa nek budu gladni

Ha ha ha…Ko da ne znamo kakvi su muski!😀

Bome ja svog postrojim pa mi bude super 😂 uvijek mi sve napravi sta god pitam, makar lezala i htjela casu vode. Sinoc u pola noci mi je razgrnio ves jer sam ja zaboravila, ugasio navodnjavanje (jer sam i to zaboravila) a radi jadan cijeli dan! 😂

Bravo Sabdrich tako treba!!I ti radis kuci cili dan tako da podrzavam te 100%

lan@luk@rit@
    03. Kolovoz 2017. 15:08

Miska tvojoj velikoj curi sretann rodendan!! :-)
    Mi smo bili u zoo prosle gidine u 2.mj.nije sve radilo zbog preuredivanja ali svejedno nam je bilo super..planiramo ponovo..
    Abies bas nezgodno,nek sto prije prode!!Bravo za Petru ,prava cura!!!
    Mamika imas predivnu buhtlicu

Ugolina
    03. Kolovoz 2017. 15:15

Abies

Kavu preskačem. Ujutro proljev. U sat vremena sam bar 5puta na wc. Naravno uz to me i vuče na povraćanje. Na poslu sam bar 3put na wc. Koma sam :(
    Petra veselo otišla u jaslice, kaže tata.
    Ugolina bravo za zoo.
    Kad prodišem čitam i pišem

Eto vis kako je bolje bit doma na porodiljnom? 😂 cim medu ljude,odma viroza, eh 😲 samo nek sto prije prode

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.