E znaci kad vec pricate ovo da treba muske postrojiti.. Moj muz je sam sebe postrojio kaj se tice vesa.. Kako da kazem,postao je lud 😂 odkad je prokuzio kako vesmasina radi on svaki dan pere ves i to po dve masine barem 😲 i kad nema vesa za prat,on ga izmisli jer citiram: "strik bezveze stoji prazan" 😵😱😵😱😵 pa kaj je to normalno?
Velim vam..lud
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Otkrij mu peglu još 😀😂
Jučer tražila da odem ranije kući. Hvala šefe! Javnije ne može. Došla kući legla i za pola sata rigoleto. Od onda lakše. Nije prošlo al bolje je.
E da Ugolina bolje na porodiljnom nego ovako se usrat od ljudi i posla 😂
Petra super u vrtiću, zasad. Jučer bila i kao ostaje 1-1,5, na kraju je bila 3h (dogovor je bio da tete zovu). Danas ima ručak i spavanje. Ali i brata uz sebe. Jučer mi stiglo moje srce s mora.
Sandrich stiže u zg!!!!
Dobro jutro ekipo
Od kad sam ustala u 7h sam radila po kuci.sredila kuhinju,slozila lijepo sude,kuhinjske elemente odozgor oprala,kruh zakuhala,podove izbrisala,ves se pere. joj pms da mi je vise dobit izlizat cu kucu
E da, i ako znate nekoga da iznajmljuje nesto gori za prenocit, slobodno mi javite 🤣
E,ali ima jedna zenskica na ljetnicama 2017 koja je svojedobno jednoj drugoj ponudila smjestaj!Hoces da nju pitam?
Ma neeee, nevolim tako upadat, ako ima tko ovdje super, ako ne, lako cemo nac za iznajmit nesto dan dva
Sandrich bili povela moje kornjace u zoo ??salim se..ali svakao mislim zovnit zoo pa kad budemo isli za zg.odvest ih ako ce ih htjet primit…neizdrzivo smrde ljeti..ne mogu ih vise !inace zutouhe kornjace,Kristina I Nemo ako ih ko zeli ¢~cisto da se zna cca 5_6 god. I 15 cm
Pa sad ih nitko nece htjet kad si otkrila da smrde!😂Mozda da uvalim sogorici?Hmmmm.....😀😀😀
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jutro,cure!Ajme,neki vec posteno rade,a mi se maloprije probudili!Veliki jos spavaju!Bila je kakti budna od 6 do 8,drzala sam ju na sebi malo,nis strasno!ITaman lijepo zaspala,i onda me muz probudio da se zaljubimo!I nista,posto mi planira uzeti neki mob bila sam prisiljena zaljubit se!A nekad se treba i zrtvovati....😆😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jutro,cure!Ajme,neki vec posteno rade,a mi se maloprije probudili!Veliki jos spavaju!Bila je kakti budna od 6 do 8,drzala sam ju na sebi malo,nis strasno!ITaman lijepo zaspala,i onda me muz probudio da se zaljubimo!I nista,posto mi planira uzeti neki mob bila sam prisiljena zaljubit se!A nekad se treba i zrtvovati….😆😂😂
Zrtvovala se za mob,kraljica
E znaci kad vec pricate ovo da treba muske postrojiti.. Moj muz je sam sebe postrojio kaj se tice vesa.. Kako da kazem,postao je lud 😂 odkad je prokuzio kako vesmasina radi on svaki dan pere ves i to po dve masine barem 😲 i kad nema vesa za prat,on ga izmisli jer citiram: "strik bezveze stoji prazan" 😵😱😵😱😵 pa kaj je to normalno?
Velim vam..lud
😂😂😂😂😂😂😂😂Dobro ideja za peglu ,da tebe ne doceka!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Velim vam..lud
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Otkrij mu peglu još 😀😂
Peglu nema boga da bi primio 😂 to je veliki NE kod njega
Jutro,cure!Ajme,neki vec posteno rade,a mi se maloprije probudili!Veliki jos spavaju!Bila je kakti budna od 6 do 8,drzala sam ju na sebi malo,nis strasno!ITaman lijepo zaspala,i onda me muz probudio da se zaljubimo!I nista,posto mi planira uzeti neki mob bila sam prisiljena zaljubit se!A nekad se treba i zrtvovati….😆😂😂
Aaahahaga 😂😂
Malo od mog veselog dana
#nemajka (happycry)(happycry)(happycry)(happycry)(happycry)
Sipam rakiju iz jedne boce u drugu ,a Leo : mama hocu piti to,daj da pijem. Vristi i place
Ja mu govorim :Leo to je rakija,-:maamaa daj mi to(cry)(cry)(cry)(cry)
A evo ti i pij kad neces da slusas kad ti kažem da je to rakija (mischievous)(mischievous)(mischievous)(mischievous)(mischievous)(mischievous)
Kad je uzeo u usta trci u kupatilo pljunuti
Mamu da ti kad neces slusat
Sortiraj odgovore
Najstariji