Brojcana 😂😂😂 neli parnim datumima dobra,neparnima ne, pisam od smijeha
E da, i ako znate nekoga da iznajmljuje nesto gori za prenocit, slobodno mi javite 🤣
E,ali ima jedna zenskica na ljetnicama 2017 koja je svojedobno jednoj drugoj ponudila smjestaj!Hoces da nju pitam?
Ma neeee, nevolim tako upadat, ako ima tko ovdje super, ako ne, lako cemo nac za iznajmit nesto dan dva
E da, i ako znate nekoga da iznajmljuje nesto gori za prenocit, slobodno mi javite 🤣
E,ali ima jedna zenskica na ljetnicama 2017 koja je svojedobno jednoj drugoj ponudila smjestaj!Hoces da nju pitam?
Ma neeee, nevolim tako upadat, ako ima tko ovdje super, ako ne, lako cemo nac za iznajmit nesto dan dva
Ok😉
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sandric dolazi u beli zagreb grad 🎉
Tebe prvu zelim upoznat 😚😚😚
Aaahaha, mouze
E znaci kad vec pricate ovo da treba muske postrojiti.. Moj muz je sam sebe postrojio kaj se tice vesa.. Kako da kazem,postao je lud 😂 odkad je prokuzio kako vesmasina radi on svaki dan pere ves i to po dve masine barem 😲 i kad nema vesa za prat,on ga izmisli jer citiram: "strik bezveze stoji prazan" 😵😱😵😱😵 pa kaj je to normalno?
Velim vam..lud
Sandric dolazi u beli zagreb grad 🎉
Tebe prvu zelim upoznat 😚😚😚
Aaahaha, mouze
Ha ha...Ostale molim da stanu u red!😂😂Laka vam noc,zene!😘😘
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sandrich bili povela moje kornjace u zoo ??salim se..ali svakao mislim zovnit zoo pa kad budemo isli za zg.odvest ih ako ce ih htjet primit...neizdrzivo smrde ljeti..ne mogu ih vise !inace zutouhe kornjace,Kristina I Nemo ako ih ko zeli ¢~cisto da se zna cca 5_6 god. I 15 cm
Moja zlica inace bas jako voli zivotinje..sve su to vau-vau.. Osim konja koji je kn 😂 stalno gledamo animal planet ili natgeo wild… I vidli smo da je vrijeme- isli poslije pop spavanja u zoo 💪 ajme srece i veselja i cudenja..kod nekih zivotinja nije niti trepnula 😂 e bas je bila preslatka 😍 jedino sto smo bili skroz do 20 h pa je po putu doma bila cendrava, pa brzo trci vodu u kuhalo da ju mozemo oprat kak spada pa dok je jela.. Doslovce se sama popela na kauc i cvileci me zvala,omotala se u deku,medu cucla uho,oce cicu,oce spavat ic, e presmijesna kad joj se tolko spava da sama ono ide 😂😂😂
Dobro ste je izmorili 😂 koliko kosta dnevna karta za taj zoloski? Mi najmeravamo otic na jesen jednom
Odrasli 30, djeca 7-14 godina 20… I ponedjeljkom i odrasli 20… Al nije ni zoo sto je bio..lijepo ga ureduju i to,al ko da ima puno manje zivotinja nego sto ih je nekad bilo…
Zg isplati se godišnja 150kn, dijete do 7 besplatno. Obiteljska 400za 4 odrasle osobe i dječice koliko hoćeš do 7god
Sortiraj odgovore
Najstariji