Koji dan vruci,uzas..
A vecinu jutra sam provela u kuhinji 😵 btw, najmladi buraz je kod nas na spavanju od nedjelje.. A da, prvo kuhala maloj mlijeko za cokolino..onda,isla u ducan oko 9,pa vec tad bilo vani pakleno 🔫 a onda kao do kume cu na kavu oko 10.. Muz bi sendvic,buraz bi hrenovke i kajgana, dok sam sve to svakom pripremila i usput micala sude,pa bi naravno i mala s njima jela,guli hrenovku…kazem njima da ju paze,oni oboje ahaaa,ovaj u mob,onaj u tv, mala izvodi cuda..galamim na njih da kak ju to paze!!! Onda oni jedu, ja gulim krumpire,mrkvu,celer bla bla, stavila kuhat juhu i rekla kad da maknu juhu i stave krumpire kuhat.. Ko da trazim izracun ne znam cega.. Naravno opet suda hrpa, vruce,menga me muci, ocu na wc jer me ta upala mjehura muci,ovaj mora srat,onaj mora srat..ja zivcana 😂 Konacno se nas dve ispetljale oko pol 11 iz stana, stoj pred liftom tri gladne godine,dva puta iso gore dolje,stane,lik s cuckom,reko cekat cemo, drugi put nam stane,smrdljivi deda koji po smecu kopa,reko cekat cemo… Picku mater 🔫 a moram liftom jer smo s triciklicem..konacno do kume na kavu..ona nema pak lift,al penji se s ciklicem,ona nosi malu 😂 vratim se doma, kuhaj vodu jer nemamo tople vode da malu malo.osvjezim, polijevaj ju iz lavora…onda sve nastavi u kuhinji, cijedi juhu,i stavim tijesto da se zavrsi, dovrsi pire, stavim meso na tavu.. Nahranim malu,usput meso okrecem, pa bi ovaj jeo,pa bi onaj jeo, ja jedem,sudu nema kraja 🔫 konacno stavim sve prat, pa odem peglat kad vec sve da i to..opet kuhaj vodu,peri malu prije spavanja,s nje se znoj cijedi jadne.. Pa kuhaj vodu pa se buraz opere..pa opet kuhaj vodu da se ja operem i sad sjedim na kaucu i odbijam bilo kakav pomak..vruce ko u paklu
A ne vjerujem!Opet ti je ,i to pola dana,zanimljiviji nego moj cijeli!😆
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Citam vas,al ne komentiram!Nemam vremena!Malecka dosta budna,naravno trazi paznju pa sam s njom!A kad spava onda trcim po stanu ko muha bez glave....Ves,pranje,peglanje,kuhinja,kuhanje...Sve na brzaka,sve na rate!Navecer s djecom u park pa kupanje,vecera....Doma cijeli dan ,a nis ne stignem-ko da sam penzic!Jucer muz malog upisao na nogomer,mali presretan!Danas je opet trening u 6,a muz mu sad veli da ga nije mislio vodit!Mali tuzan naravno,a ovaj idiot!Kasnije ih vodim kod frizera i na slatkac!Ak stgnem,kasnije cu vas komentirat!Ko je napisao da ne stigne ispanirati par snicli?Lucy?I ja sam ih danas na rate pripremala!😀
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika profilna!!!!!!!
Eloa ok je mustelina ako oćeš prirodnije onda bademovo ulje ili kokosovo ulje
Eloa Hej,bivsa cimerice,ja koristim tu i tamo parafinsko ulje,ako ti nesto pomaze!Puse malom borcu!Saljem slikice ovih dana!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika profilna!!!!!!!
Eloa ok je mustelina ako oćeš prirodnije onda bademovo ulje ili kokosovo ulje
Moja buhtlica..Spustila sam ju u kindac i tak je ostala pa sam ju brze bolje isla slikat-a ko da moze pobjeci nekam!😊Mislim da je imala mjesec dana,nije vise od toga!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Evo i mene
Joj Ugolina to sa vodom užas kod vas a ovo u kihinji tako je i meni kad imam goste a Peri pa spremaj mala kuhinja pa se razumijemo hehe
Užasno je vruće i nigdje od 11nemogu poludit cu u kući , ova moja oce da se igram s njom pa se igramo al d o s a d n o hahha ... jedva sam dočekala da dođe m kući pa sam utekla van malo sama ... ovo njeno puzanje me isto ljuti opet jw htjela dopodne van iz kolica , izišle smo u 9-11 ... pa sam htjela nesto kupit al nisam nista uspjela od tog njenog deranja . Popodne malo kadicu na terasu ali sta 25min se moze tu namakati onda na kraju dana neće da zaspi 🏇
Ja bi htjela nesto sašit al nemoze se nista i tako
E sto se tiče kreme ako ima grubi kožu ova ne super stavit cu sliku moja je imala ogromne dvije flekw crvene i prošlo ne
Ugolina,po preporuci pedijatra jer ima grubu i suhu kozu..
Aha, onda definitivno ili aderma ali ona je vise za ono atopijski dermatitis, ili bapanthen kremu, ima i mast ali nekako mislim da je to bas ako je jaakoo suha al uvijek si mislim da mast zatvori pore,krema je bolja..svakak probaj s njom
Koji dan vruci,uzas..
A vecinu jutra sam provela u kuhinji 😵 btw, najmladi buraz je kod nas na spavanju od nedjelje.. A da, prvo kuhala maloj mlijeko za cokolino..onda,isla u ducan oko 9,pa vec tad bilo vani pakleno 🔫 a onda kao do kume cu na kavu oko 10.. Muz bi sendvic,buraz bi hrenovke i kajgana, dok sam sve to svakom pripremila i usput micala sude,pa bi naravno i mala s njima jela,guli hrenovku…kazem njima da ju paze,oni oboje ahaaa,ovaj u mob,onaj u tv, mala izvodi cuda..galamim na njih da kak ju to paze!!! Onda oni jedu, ja gulim krumpire,mrkvu,celer bla bla, stavila kuhat juhu i rekla kad da maknu juhu i stave krumpire kuhat.. Ko da trazim izracun ne znam cega.. Naravno opet suda hrpa, vruce,menga me muci, ocu na wc jer me ta upala mjehura muci,ovaj mora srat,onaj mora srat..ja zivcana 😂 Konacno se nas dve ispetljale oko pol 11 iz stana, stoj pred liftom tri gladne godine,dva puta iso gore dolje,stane,lik s cuckom,reko cekat cemo, drugi put nam stane,smrdljivi deda koji po smecu kopa,reko cekat cemo… Picku mater 🔫 a moram liftom jer smo s triciklicem..konacno do kume na kavu..ona nema pak lift,al penji se s ciklicem,ona nosi malu 😂 vratim se doma, kuhaj vodu jer nemamo tople vode da malu malo.osvjezim, polijevaj ju iz lavora…onda sve nastavi u kuhinji, cijedi juhu,i stavim tijesto da se zavrsi, dovrsi pire, stavim meso na tavu.. Nahranim malu,usput meso okrecem, pa bi ovaj jeo,pa bi onaj jeo, ja jedem,sudu nema kraja 🔫 konacno stavim sve prat, pa odem peglat kad vec sve da i to..opet kuhaj vodu,peri malu prije spavanja,s nje se znoj cijedi jadne.. Pa kuhaj vodu pa se buraz opere..pa opet kuhaj vodu da se ja operem i sad sjedim na kaucu i odbijam bilo kakav pomak..vruce ko u paklu
A ne vjerujem!Opet ti je ,i to pola dana,zanimljiviji nego moj cijeli!😆
Aaahahahaha, a pazi sad ovo- bili smo u zooloskom!!!
Moja zlica inace bas jako voli zivotinje..sve su to vau-vau.. Osim konja koji je kn 😂 stalno gledamo animal planet ili natgeo wild... I vidli smo da je vrijeme- isli poslije pop spavanja u zoo 💪 ajme srece i veselja i cudenja..kod nekih zivotinja nije niti trepnula 😂 e bas je bila preslatka 😍 jedino sto smo bili skroz do 20 h pa je po putu doma bila cendrava, pa brzo trci vodu u kuhalo da ju mozemo oprat kak spada pa dok je jela.. Doslovce se sama popela na kauc i cvileci me zvala,omotala se u deku,medu cucla uho,oce cicu,oce spavat ic, e presmijesna kad joj se tolko spava da sama ono ide 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji