Spavala sam 😇🙆
Tak da evo rane kolko sw moze nazvat ranom☕☕☕☕☕☕🍼🍷
Evo i ovdje info jucer sa sistematakog
10520g/75cm/46,5og 😉💪💞
url=https://lilypie.com]
Sunshine 😂😂
Jucer sam se probudila prije 5h a ne 5min , post sam pocela pisat u 5 al sam ga poslala tek u koloni do posla 😂😂
Daklem, tribala je bit rana kava 😁
Super mjere ima zmajko 😎 jeste se cijepili?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kavu preskačem. Ujutro proljev. U sat vremena sam bar 5puta na wc. Naravno uz to me i vuče na povraćanje. Na poslu sam bar 3put na wc. Koma sam :(
Petra veselo otišla u jaslice, kaže tata.
Ugolina bravo za zoo.
Kad prodišem čitam i pišem
Sunshine 😂😂
Jucer sam se probudila prije 5h a ne 5min , post sam pocela pisat u 5 al sam ga poslala tek u koloni do posla 😂😂
Sunshine 😂😂
Pa di si kolegice😂😂😂😂 dopisujemo se privat u 5am?
Cijepila je da. Rekla dr sa nuspojava nema. Hm hm!! Al sad mi je kod mame pa joj ke ambulatna 2 min od kuce,i dr takoder. Imam taman jedan frescopad i malo hladenja u Korani i tak,bude ok. Plakala malo samo kad joj ubrizgala. Nisam htjela bas zadnji tjedan prije vrtica.
Abies ajme meni😥😥😥😥
url=https://lilypie.com]
Abies, meni M vec 4 dana imao ili proljev ili mekanu stolicu. Dr kaze od zuba. Muz zvao s posla da mu nije dobro, proljev, mucnina, vrtoglavica.
Nocas se M stalno budio. Valjda mu bilo vruce. Stalno drelji i po meni. Nista ne mogu. Savladao penjanje na krevet i kauc.
Vec se ne moze disati u kuci a nema svrhe da otvorim sta kad je vani vec pakao.
Htjela nesto komentirati pa zaboravila. Kad pisem poruku u 13 navrata.
Mamika, bebica je preslatka. 😍
Sinoc mi kod sveki, tamo neki gosti, dalja rodbina iz Francuske ( ne oni nasi gdje smo isli k njima). Mi dosli, sveki odmah grabi Matea, skida mu dudu, "sta ce ti duda, ljepsi si bez nje"... Hvale kako je velik, jak,... Sveki odmah da jos cica, gosti u cudu, odobravaju, svi automatski glave prema meni kao da ce mi izrast krila zato sta dojim god dana( kod njih se doji prvi mjesec).
Jutreko,curke!Sad ste pocele biti ranoranioci sa ranim kavama kad vise nisam budna po noci!😀Nasa noc ok!Zaspala je u pol 11,a u pol 6 sam se ja probudila i isla ju nahranit!Inace bi ona jos spavala!Moram pitati pedijatra jel smije biti toliko bez hrane,mislim da je za njenu dob maximala 5 sati!Bumo vidli!Djeca su mi odusevljena malom!Sin bi ju stalno drzao pa mi nekad dobro dodje!Jucer sam ih slikala zajedno pa je bio sav sretan!Ali mala je teska pa ga jadnog zaboli ruka!Ha ha ha....Danas opat sunce,znaci dan bez izlazaka ddo navecer!Fuuuuuj......Jedva cekam zahladjenje!Jucer bila u parkicu i jebeni komarci me ispikali u roku par minuta!12 uboda po nogama!Treba se sjetit nasprejat,bitno da sam ga kupila!(/
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sunshine Rastete vi polako!Bravo!💪👍Frescopad-sta je to tocno?Vezano uz cijepljenje?Mi cemo uskoro!I mala i velika curka!
Abies Ajme,ne bi ti bila u kozi!Brz oporavak ti zelim!!!!!Bas lijepo da Petra voli jaslice!Moji su brzo sve prihvatili!Imali su super odgajateljice!Pogotovo mala!
Lucy Hvala za bebicu!Tvoj M isto boluje?Ajoj....Nesto onda hara uokolo!Brz oporavak i njemu
Ugolina Dobro da si napomenula da ste bili i u zoo!Uz to da ti je pola dana zanimljivije od mojeg nisam mogla zaspat od muke!😂😂
Vasi su vec veliki,lijepo napreduju.......Mogu moju malu poslat po sibice!😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sinoc mi kod sveki, tamo neki gosti, dalja rodbina iz Francuske ( ne oni nasi gdje smo isli k njima). Mi dosli, sveki odmah grabi Matea, skida mu dudu, "sta ce ti duda, ljepsi si bez nje"… Hvale kako je velik, jak,… Sveki odmah da jos cica, gosti u cudu, odobravaju, svi automatski glave prema meni kao da ce mi izrast krila zato sta dojim god dana( kod njih se doji prvi mjesec).
Ma zanemari ih!Znas da se ljudi u sve petljaju!Ili im jednostavno pricaj kako on sa godinu dana jako voli ciku,puno papa,cesto papa....I da ces jos dogo,dugo dojiti....Pa nek si misle!😉
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika, nije meni zbog gostiju nego zbog sveki. Znaju cure ovdje sta sam sve pisala. Uglavnom, hvali se s njim kao da je njen ili bar samo njen. Kao mora pokazati kako je on lijep decko i zato mu mora maknuti dudu. Duda ga poruznuje valjda. 🤔 Onda kako je velik zato sto jos cica, kao da ga ona hrani, itd. Uglavnom.....
Sortiraj odgovore
Najstariji