Jel mare lize kucu?? Kako stignes?? Ovaj moj bi samo na ruke. Igra se 2 min i dode do mene, drzi se za haljinu i u plac. Maknut ne mogu nikuda kad jos ne hoda. Jedva skuha danas.
Mamika se zaljubila. 😂 Mi smo imali pokusaj kad je muz dosao s posla, ali M se probudio. Ja ga uspavljivala dalje, muz se otisao kupati i sad obojica hrcu. Veceras cemo nadoknaditi. 😋
Jel mare lize kucu?? Kako stignes?? Ovaj moj bi samo na ruke. Igra se 2 min i dode do mene, drzi se za haljinu i u plac. Maknut ne mogu nikuda kad jos ne hoda. Jedva skuha danas.
Mamika se zaljubila. 😂 Mi smo imali pokusaj kad je muz dosao s posla, ali M se probudio. Ja ga uspavljivala dalje, muz se otisao kupati i sad obojica hrcu. Veceras cemo nadoknaditi. 😋
Ha ha ha....Pokusaj zaljubljivanja...
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Malo od mog veselog dana
#nemajka (happycry)(happycry)(happycry)(happycry)(happycry)
Sipam rakiju iz jedne boce u drugu ,a Leo : mama hocu piti to,daj da pijem. Vristi i place
Ja mu govorim :Leo to je rakija,-:maamaa daj mi to(cry)(cry)(cry)(cry)
A evo ti i pij kad neces da slusas kad ti kažem da je to rakija (mischievous)(mischievous)(mischievous)(mischievous)(mischievous)(mischievous)
Kad je uzeo u usta trci u kupatilo pljunuti
Mamu da ti kad neces slusat
😂😂😂😂Ja sam bila nesto slicno napravila!Imala sam luk u onoj sjeckalici!I mali dosao do mene dosadan ko buhasta je to,sta je to,ja vidim,daaaaj miiii...Ja popizdila i njemu ispred nosa -evo,jel vidis sad?Al sam stavila preblizu i pekle su jadnicka oci!Nisam uopce razmisljala pa mi bilo zao onda!😳😂Uclanjujem se u Nemajka klub!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja imam redovito se zaljubljuje nekad ujutro nekad navecer a nekad i ujutro i navečer,zavisi koliko su me djeca slomila 😁😁
E da, i ako znate nekoga da iznajmljuje nesto gori za prenocit, slobodno mi javite 🤣
E,ali ima jedna zenskica na ljetnicama 2017 koja je svojedobno jednoj drugoj ponudila smjestaj!Hoces da nju pitam?
Ma neeee, nevolim tako upadat, ako ima tko ovdje super, ako ne, lako cemo nac za iznajmit nesto dan dva
Sandrich bili povela moje kornjace u zoo ??salim se..ali svakao mislim zovnit zoo pa kad budemo isli za zg.odvest ih ako ce ih htjet primit…neizdrzivo smrde ljeti..ne mogu ih vise !inace zutouhe kornjace,Kristina I Nemo ako ih ko zeli ¢~cisto da se zna cca 5_6 god. I 15 cm
Da su cancare uzela bi ih sebi al te mi nisu napete haha. Ti zovi pitaj, ako ce ih primit ja cu ih odvest 😁 sta nema netko po splitu da bi ih uzeo?
Ja imam redovito se zaljubljuje nekad ujutro nekad navecer a nekad i ujutro i navečer,zavisi koliko su me djeca slomila 😁😁
Dobro,kaj jedino ja to obavim da skinem muza s dnevnog reda?😆😆
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Na dnevnoj bazi?😂😂😂 vise na mjesecnoj
url=https://lilypie.com]
Na dnevnoj bazi?😂😂😂 vise na mjesecnoj
😂😂😂😂😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mi smo sami ovaj vikend!Muz otisao radit!Bili u parkicu ,prestrasno koliko je sparno!Veliki idu vecerat,mala malo odspavala pa se sad probudila!Meni se jedu neki kolaci,nikako vrwmena da ga napravim!Na kraju cu palacinke,ko uvijek😀A rekla sam da cu na dijetu poslije poroda!Da,bas!Umjesto voca i povrca jedem slatko!😳Ne znam koji mi je!Ostala navika od trudnoce!Ha ha
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Kako ko,ima nas vise radodajki tu aaahahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji