Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    03. Kolovoz 2017. 12:09

Zna li tko gdje ima za kupiti navlaka za sjedalicu britax romer???

Sunshine1
    03. Kolovoz 2017. 12:14

Mamika ti nisi normalna😂😂😂🔫 pusti je nek spava. Ima 4mj?ili 2? Zaboravila sam T jebod rodenja spavala 9-1-5-7 i onda se znalo dogodit da se nw probudi al je nisam budila nego sjedila kraj nje i cekala😂😂😂😅 ja isto nisam normalna. Pa neke bebe spavaju noc od rodenja. Ak je normalne kilaze. Tena je bila nedostasce pa sam je budila svaka 3/4 sata dok nije dosla do 3 kg.
    Fescopad su kao gel flasteri koji hlade,smanjuju orok i bol. Dobila sam ih sa inhalatorom pa joj nakon cjepiva prikeljim. Al dok ih nisam imala bi joj nekoliko puta na dan drzala mokru blazinicu.
    https://shop-medikor.hr/frescopad/

url=https://lilypie.com]

miska
    03. Kolovoz 2017. 12:31

e pa sad kad nam je godina dana moramo se javit i tu! Proslavili jesmo u nedjelju i njen i tatin, danas ce jos past neko slikanje na brzinu i nista vise jer putujemo doma 😂😂 inace mi smo dobro, pocela je koracat pa napravi par koraka i trosne na guzicu, obozava metle, po novom i breskve, brblja cijeli dan osim kad gleda masu i medu, spavanje dosta lose u zadnje vrijeme, imam osjecaj da se probudim umornija nego sto idem spavat i mislim da mi je natukla rebra koliko me mlati s nogama po noci! Veliki pozdrav svim nasim ljetnicama i bebama 😘😘😘 i evo vam malo nase virtualne torte 🎂😂😜

uykmyjh
    03. Kolovoz 2017. 12:44

Ugolina

Koji dan vruci,uzas..
    A vecinu jutra sam provela u kuhinji 😵 btw, najmladi buraz je kod nas na spavanju od nedjelje.. A da, prvo kuhala maloj mlijeko za cokolino..onda,isla u ducan oko 9,pa vec tad bilo vani pakleno 🔫 a onda kao do kume cu na kavu oko 10.. Muz bi sendvic,buraz bi hrenovke i kajgana, dok sam sve to svakom pripremila i usput micala sude,pa bi naravno i mala s njima jela,guli hrenovku…kazem njima da ju paze,oni oboje ahaaa,ovaj u mob,onaj u tv, mala izvodi cuda..galamim na njih da kak ju to paze!!! Onda oni jedu, ja gulim krumpire,mrkvu,celer bla bla, stavila kuhat juhu i rekla kad da maknu juhu i stave krumpire kuhat.. Ko da trazim izracun ne znam cega.. Naravno opet suda hrpa, vruce,menga me muci, ocu na wc jer me ta upala mjehura muci,ovaj mora srat,onaj mora srat..ja zivcana 😂 Konacno se nas dve ispetljale oko pol 11 iz stana, stoj pred liftom tri gladne godine,dva puta iso gore dolje,stane,lik s cuckom,reko cekat cemo, drugi put nam stane,smrdljivi deda koji po smecu kopa,reko cekat cemo… Picku mater 🔫 a moram liftom jer smo s triciklicem..konacno do kume na kavu..ona nema pak lift,al penji se s ciklicem,ona nosi malu 😂 vratim se doma, kuhaj vodu jer nemamo tople vode da malu malo.osvjezim, polijevaj ju iz lavora…onda sve nastavi u kuhinji, cijedi juhu,i stavim tijesto da se zavrsi, dovrsi pire, stavim meso na tavu.. Nahranim malu,usput meso okrecem, pa bi ovaj jeo,pa bi onaj jeo, ja jedem,sudu nema kraja 🔫 konacno stavim sve prat, pa odem peglat kad vec sve da i to..opet kuhaj vodu,peri malu prije spavanja,s nje se znoj cijedi jadne.. Pa kuhaj vodu pa se buraz opere..pa opet kuhaj vodu da se ja operem i sad sjedim na kaucu i odbijam bilo kakav pomak..vruce ko u paklu

A sta muski, drkaju krc? Bome bi ih ja uposlila! Nebi se trala toliko pa nek budu gladni

uykmyjh
    03. Kolovoz 2017. 12:46

Eloa

Cure oprostite što upadam, ja sam iz ljetnih beba 2017.. Mi se još ufuravamo, pa bih htjela upitati Vas iskusne mame da li imate za preporučiti kakvu prirodnu kremu za lice bebe?
    Po preporuci pedijatra koristimo Mustelinu hidrabebe, ali nisam baš zadovoljna njome, previše mi se čini umjetna, kad malom dam pusu ostane mi sve gorko po usnama, a i ima prejaki miris ta krema.

Bok eloa, cestitke na bebici! Ja sina nikad nisam mazala, jedino guzu nakon svakog drugog, treceg presvlacenja, ako se zacrveni (sudocrem)

mamika3
    03. Kolovoz 2017. 12:48

Lucy16

Mamika, nije meni zbog gostiju nego zbog sveki. Znaju cure ovdje sta sam sve pisala. Uglavnom, hvali se s njim kao da je njen ili bar samo njen. Kao mora pokazati kako je on lijep decko i zato mu mora maknuti dudu. Duda ga poruznuje valjda. 🤔 Onda kako je velik zato sto jos cica, kao da ga ona hrani, itd. Uglavnom…..

Aha,sad razumijem.....Nije to samo jedna situacija!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

uykmyjh
    03. Kolovoz 2017. 12:49

Ugolina

Moja zlica inace bas jako voli zivotinje..sve su to vau-vau.. Osim konja koji je kn 😂 stalno gledamo animal planet ili natgeo wild… I vidli smo da je vrijeme- isli poslije pop spavanja u zoo 💪 ajme srece i veselja i cudenja..kod nekih zivotinja nije niti trepnula 😂 e bas je bila preslatka 😍 jedino sto smo bili skroz do 20 h pa je po putu doma bila cendrava, pa brzo trci vodu u kuhalo da ju mozemo oprat kak spada pa dok je jela.. Doslovce se sama popela na kauc i cvileci me zvala,omotala se u deku,medu cucla uho,oce cicu,oce spavat ic, e presmijesna kad joj se tolko spava da sama ono ide 😂😂😂

Dobro ste je izmorili 😂 koliko kosta dnevna karta za taj zoloski? Mi najmeravamo otic na jesen jednom

mamika3
    03. Kolovoz 2017. 12:51

sandrichx3

Ugolina

Koji dan vruci,uzas..
    A vecinu jutra sam provela u kuhinji 😵 btw, najmladi buraz je kod nas na spavanju od nedjelje.. A da, prvo kuhala maloj mlijeko za cokolino..onda,isla u ducan oko 9,pa vec tad bilo vani pakleno 🔫 a onda kao do kume cu na kavu oko 10.. Muz bi sendvic,buraz bi hrenovke i kajgana, dok sam sve to svakom pripremila i usput micala sude,pa bi naravno i mala s njima jela,guli hrenovku…kazem njima da ju paze,oni oboje ahaaa,ovaj u mob,onaj u tv, mala izvodi cuda..galamim na njih da kak ju to paze!!! Onda oni jedu, ja gulim krumpire,mrkvu,celer bla bla, stavila kuhat juhu i rekla kad da maknu juhu i stave krumpire kuhat.. Ko da trazim izracun ne znam cega.. Naravno opet suda hrpa, vruce,menga me muci, ocu na wc jer me ta upala mjehura muci,ovaj mora srat,onaj mora srat..ja zivcana 😂 Konacno se nas dve ispetljale oko pol 11 iz stana, stoj pred liftom tri gladne godine,dva puta iso gore dolje,stane,lik s cuckom,reko cekat cemo, drugi put nam stane,smrdljivi deda koji po smecu kopa,reko cekat cemo… Picku mater 🔫 a moram liftom jer smo s triciklicem..konacno do kume na kavu..ona nema pak lift,al penji se s ciklicem,ona nosi malu 😂 vratim se doma, kuhaj vodu jer nemamo tople vode da malu malo.osvjezim, polijevaj ju iz lavora…onda sve nastavi u kuhinji, cijedi juhu,i stavim tijesto da se zavrsi, dovrsi pire, stavim meso na tavu.. Nahranim malu,usput meso okrecem, pa bi ovaj jeo,pa bi onaj jeo, ja jedem,sudu nema kraja 🔫 konacno stavim sve prat, pa odem peglat kad vec sve da i to..opet kuhaj vodu,peri malu prije spavanja,s nje se znoj cijedi jadne.. Pa kuhaj vodu pa se buraz opere..pa opet kuhaj vodu da se ja operem i sad sjedim na kaucu i odbijam bilo kakav pomak..vruce ko u paklu

A sta muski, drkaju krc? Bome bi ih ja uposlila! Nebi se trala toliko pa nek budu gladni

Ha ha ha...Ko da ne znamo kakvi su muski!😀

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

uykmyjh
    03. Kolovoz 2017. 12:52

Abies

Kavu preskačem. Ujutro proljev. U sat vremena sam bar 5puta na wc. Naravno uz to me i vuče na povraćanje. Na poslu sam bar 3put na wc. Koma sam :(
    Petra veselo otišla u jaslice, kaže tata.
    Ugolina bravo za zoo.
    Kad prodišem čitam i pišem

Joj abies drzi se 😮

uykmyjh
    03. Kolovoz 2017. 12:54

mamika3

sandrichx3

Ugolina

Koji dan vruci,uzas..

Ha ha ha…Ko da ne znamo kakvi su muski!😀

Bome ja svog postrojim pa mi bude super 😂 uvijek mi sve napravi sta god pitam, makar lezala i htjela casu vode. Sinoc u pola noci mi je razgrnio ves jer sam ja zaboravila, ugasio navodnjavanje (jer sam i to zaboravila) a radi jadan cijeli dan! 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.