Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    03. Kolovoz 2017. 17:08

Ja negdje posijala kljuc od stana!Gore je jos bio od supe i garaze!Imam rezervni,ali muz ce dici paniku samo takvu!Gledala sto pita svugdje....Pa sam vidla koliko prasine ima ispod kutne i regala u boravku pa sam jos zivcanija!😠😭

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    03. Kolovoz 2017. 17:10

Lucy16

Miska, sretan vam rodendan!!!! 🎉🎉🎉🎂🎂
    Mare, super komentar ali ne bi ja to imala hrabrosti reci.
    Brojcana, sve manje me smetaju njeni komentari. Prije sam se jako zivcirala. Sad se samo okrenem na drugu stranu. One ne zna drugacije. Misli da je to smijesno, lijepo, i da tako pokazuje ljubav prema njemu.
    Sta s tim srackama?? Svi smo u banani. Zvala dr za Matea jer jos ima proljev, kaze dati probiotik i dok nema temp i dobrog je opceg stanja, nema brige.
    Vrucina nas valjda sve pokvarila. Mi spavamo, tj.M i mm, ja opet blejim. Skinula jednu zavjesu danas sta ju je muha posrala i oprala, sad bi trebala peglat, a ne da mi se.
    Mi pripremamo rodendan, jucer radili popis, 80 ljudi. 🤔🙄😕😵. Moj muz ima rodbine ko pljeve. Imamo veliku garazu, peci cemo odojka i janjca, ali opet…. Nije festao kad se M rodio i godisnjica nam je tad pa me uvjerava da to sve sad nadoknaduje.

80?????Jel to rockas ili se opet zenite?😆😉

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    03. Kolovoz 2017. 17:42

Cure,di se mogu kupiti haljine za djeveruse,ali za male curice?Necakinja ce nosit prstenje ,ima 7 godina pa da uputim mamu di da ide!Da li neki ducan ili mozda salon za vjencanice?Ja sam vidjela samo one za krstenje!Ko zna kakve su cijene...

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sunshine1
    03. Kolovoz 2017. 19:35

mamika3

Cure,di se mogu kupiti haljine za djeveruse,ali za male curice?Necakinja ce nosit prstenje ,ima 7 godina pa da uputim mamu di da ide!Da li neki ducan ili mozda salon za vjencanice?Ja sam vidjela samo one za krstenje!Ko zna kakve su cijene…

Meni je curica od 5 godina bila djeverusa. U salonu vjencanica. Cca 500-700 kn najam

url=https://lilypie.com]

curicax3
    03. Kolovoz 2017. 20:42

Sretan rodjendan Mili i ovdje😘❤🎂
    Lucy,navlake za Romer one ljetne u Babycentru i Magicbaby.....a Magicbaby ti moze na zahtjev i original navlake narucit

uykmyjh
    03. Kolovoz 2017. 21:30

Moj kljuc je privjesakna novcaniku 😂 nema sanse da ga izgubim.
    Kaze mm da ce nas za 3 tjedna (ako do tada uzmemo novo auto), vodit u zg jer ce ic na godisnji 😍😍😍 napokon cu prosetat normalno zagrebom, uvik sam nesto zurila. Otic u zoo vidit ono sta nije izumrlo 😂 tako da, zagrebe cuvaj se! 😁

uykmyjh
    03. Kolovoz 2017. 21:31

E da, i ako znate nekoga da iznajmljuje nesto gori za prenocit, slobodno mi javite 🤣

mamika3
    03. Kolovoz 2017. 22:01

sandrichx3

Moj kljuc je privjesakna novcaniku 😂 nema sanse da ga izgubim.
    Kaze mm da ce nas za 3 tjedna (ako do tada uzmemo novo auto), vodit u zg jer ce ic na godisnji 😍😍😍 napokon cu prosetat normalno zagrebom, uvik sam nesto zurila. Otic u zoo vidit ono sta nije izumrlo 😂 tako da, zagrebe cuvaj se! 😁

Drzim fige da odete!!!!Nazalost,ne znam ti nikog da ima nesto slobodno za prenocit!Da znam,rado bi ti pomogla!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    03. Kolovoz 2017. 22:02

Sunshine1

mamika3

Cure,di se mogu kupiti haljine za djeveruse,ali za male curice?Necakinja ce nosit prstenje ,ima 7 godina pa da uputim mamu di da ide!Da li neki ducan ili mozda salon za vjencanice?Ja sam vidjela samo one za krstenje!Ko zna kakve su cijene…

Meni je curica od 5 godina bila djeverusa. U salonu vjencanica. Cca 500-700 kn najam

Hvala ti!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    03. Kolovoz 2017. 22:05

sandrichx3

E da, i ako znate nekoga da iznajmljuje nesto gori za prenocit, slobodno mi javite 🤣

E,ali ima jedna zenskica na ljetnicama 2017 koja je svojedobno jednoj drugoj ponudila smjestaj!Hoces da nju pitam?

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.