Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    02. Kolovoz 2017. 13:31

Ugolina

Sunshine1

Sanjarka88

Evo jedna ranaaa ☕☕☕☕☕ za sve! Ja se probudila prije 5 i nikako vise zaspat 😠 trebat ce mi 2-3 kave do kraja dana.
    Vruće? Ja ne znam kako misle da je vrhunac vrućine tek za vikend, sto je ovo onda? 😅😅 koma!
    Inace nista posebno novog se ne događa. Posao, terapija, rucak , plaza, spavanje. Nema lagano 💪
    Tpol vec sam ja prije rekla da nam je cupavica prava mudrica 😍😍😍
    Ejic super za uspješan vikend 😊 kako je Marcel?
    Mare Boze odakle ti snage i volje za sve to? 😎😎
    Lucy cestitke na zubicima 😊 kako proslo cijepljenje?
    Sandrich 47kg? 😁
    Ugolina do Velike Gospe nema tople vode? 🤤🤤🤤

Cuj nju!!! Probudila se 6:45 i kao jedna rana🔫😂😂😂😂
    Sutra ti ja prikeljim ranu😘🤗

Aaahahaha

A tek kad nam ti sa dežurstva prikeljiš ranu 😂😂😂

Ugolina
    02. Kolovoz 2017. 14:31

Abies

Ugolina

Sunshine1

Sanjarka88

Evo jedna ranaaa ☕☕☕☕☕ za sve! Ja se probudila prije 5 i nikako vise zaspat 😠 trebat ce mi 2-3 kave do kraja dana.
    Vruće? Ja ne znam kako misle da je vrhunac vrućine tek za vikend, sto je ovo onda? 😅😅 koma!
    Inace nista posebno novog se ne događa. Posao, terapija, rucak , plaza, spavanje. Nema lagano 💪
    Tpol vec sam ja prije rekla da nam je cupavica prava mudrica 😍😍😍
    Ejic super za uspješan vikend 😊 kako je Marcel?
    Mare Boze odakle ti snage i volje za sve to? 😎😎
    Lucy cestitke na zubicima 😊 kako proslo cijepljenje?
    Sandrich 47kg? 😁
    Ugolina do Velike Gospe nema tople vode? 🤤🤤🤤

Cuj nju!!! Probudila se 6:45 i kao jedna rana🔫😂😂😂😂
    Sutra ti ja prikeljim ranu😘🤗

Aaahahaha

A tek kad nam ti sa dežurstva prikeljiš ranu 😂😂😂

Bome,u pol pet ujutro 😲😲😲😂

Ugolina
    02. Kolovoz 2017. 14:32

sandrichx3

Sunshine1

sandrichx3

Sad citam, bit ce 38stupnjeva do podne 😱😱😱 ne mrzim vise stajat doma

Bilo je 37/38 u lipnju kad smo ja i zmajko bile na moru🤕🤕🤕 al ne znam kak cemo ovdje prezivit

Ma ovo nije ni za bit na moru, ja sam 2 min autom od mora i nisam bila ima 2 tjedna. Ako ne i vise, neznam. Stojim doma pod klimom, hranu kupujem navecer za sutra.. jedva cekam jesen/zimu 😭

Potpis do neba!!!  Nema mi drazeg od nula stupnjeva a suncano 😍

Ugolina
    02. Kolovoz 2017. 15:16

Koji dan vruci,uzas..
    A vecinu jutra sam provela u kuhinji 😵 btw, najmladi buraz je kod nas na spavanju od nedjelje.. A da, prvo kuhala maloj mlijeko za cokolino..onda,isla u ducan oko 9,pa vec tad bilo vani pakleno 🔫 a onda kao do kume cu na kavu oko 10.. Muz bi sendvic,buraz bi hrenovke i kajgana, dok sam sve to svakom pripremila i usput micala sude,pa bi naravno i mala s njima jela,guli hrenovku...kazem njima da ju paze,oni oboje ahaaa,ovaj u mob,onaj u tv, mala izvodi cuda..galamim na njih da kak ju to paze!!! Onda oni jedu, ja gulim krumpire,mrkvu,celer bla bla, stavila kuhat juhu i rekla kad da maknu juhu i stave krumpire kuhat.. Ko da trazim izracun ne znam cega.. Naravno opet suda hrpa, vruce,menga me muci, ocu na wc jer me ta upala mjehura muci,ovaj mora srat,onaj mora srat..ja zivcana 😂 Konacno se nas dve ispetljale oko pol 11 iz stana, stoj pred liftom tri gladne godine,dva puta iso gore dolje,stane,lik s cuckom,reko cekat cemo, drugi put nam stane,smrdljivi deda koji po smecu kopa,reko cekat cemo... Picku mater 🔫 a moram liftom jer smo s triciklicem..konacno do kume na kavu..ona nema pak lift,al penji se s ciklicem,ona nosi malu 😂 vratim se doma, kuhaj vodu jer nemamo tople vode da malu malo.osvjezim, polijevaj ju iz lavora...onda sve nastavi u kuhinji, cijedi juhu,i stavim tijesto da se zavrsi, dovrsi pire, stavim meso na tavu.. Nahranim malu,usput meso okrecem, pa bi ovaj jeo,pa bi onaj jeo, ja jedem,sudu nema kraja 🔫 konacno stavim sve prat, pa odem peglat kad vec sve da i to..opet kuhaj vodu,peri malu prije spavanja,s nje se znoj cijedi jadne.. Pa kuhaj vodu pa se buraz opere..pa opet kuhaj vodu da se ja operem i sad sjedim na kaucu i odbijam bilo kakav pomak..vruce ko u paklu

Eloa
    02. Kolovoz 2017. 15:23

Cure oprostite što upadam, ja sam iz ljetnih beba 2017.. Mi se još ufuravamo, pa bih htjela upitati Vas iskusne mame da li imate za preporučiti kakvu prirodnu kremu za lice bebe? 
    Po preporuci pedijatra koristimo Mustelinu hidrabebe, ali nisam baš zadovoljna njome, previše mi se čini umjetna, kad malom dam pusu ostane mi sve gorko po usnama, a i ima prejaki miris ta krema. 

Sunshine1
    02. Kolovoz 2017. 15:24

Ugolina

Koji dan vruci,uzas..
    A vecinu jutra sam provela u kuhinji 😵 btw, najmladi buraz je kod nas na spavanju od nedjelje.. A da, prvo kuhala maloj mlijeko za cokolino..onda,isla u ducan oko 9,pa vec tad bilo vani pakleno 🔫 a onda kao do kume cu na kavu oko 10.. Muz bi sendvic,buraz bi hrenovke i kajgana, dok sam sve to svakom pripremila i usput micala sude,pa bi naravno i mala s njima jela,guli hrenovku…kazem njima da ju paze,oni oboje ahaaa,ovaj u mob,onaj u tv, mala izvodi cuda..galamim na njih da kak ju to paze!!! Onda oni jedu, ja gulim krumpire,mrkvu,celer bla bla, stavila kuhat juhu i rekla kad da maknu juhu i stave krumpire kuhat.. Ko da trazim izracun ne znam cega.. Naravno opet suda hrpa, vruce,menga me muci, ocu na wc jer me ta upala mjehura muci,ovaj mora srat,onaj mora srat..ja zivcana 😂 Konacno se nas dve ispetljale oko pol 11 iz stana, stoj pred liftom tri gladne godine,dva puta iso gore dolje,stane,lik s cuckom,reko cekat cemo, drugi put nam stane,smrdljivi deda koji po smecu kopa,reko cekat cemo… Picku mater 🔫 a moram liftom jer smo s triciklicem..konacno do kume na kavu..ona nema pak lift,al penji se s ciklicem,ona nosi malu 😂 vratim se doma, kuhaj vodu jer nemamo tople vode da malu malo.osvjezim, polijevaj ju iz lavora…onda sve nastavi u kuhinji, cijedi juhu,i stavim tijesto da se zavrsi, dovrsi pire, stavim meso na tavu.. Nahranim malu,usput meso okrecem, pa bi ovaj jeo,pa bi onaj jeo, ja jedem,sudu nema kraja 🔫 konacno stavim sve prat, pa odem peglat kad vec sve da i to..opet kuhaj vodu,peri malu prije spavanja,s nje se znoj cijedi jadne.. Pa kuhaj vodu pa se buraz opere..pa opet kuhaj vodu da se ja operem i sad sjedim na kaucu i odbijam bilo kakav pomak..vruce ko u paklu

Znaci ti si do 13 napravila vise nego ja ovaj tjedan😂😂😂 

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    02. Kolovoz 2017. 15:51

Eloa

Cure oprostite što upadam, ja sam iz ljetnih beba 2017.. Mi se još ufuravamo, pa bih htjela upitati Vas iskusne mame da li imate za preporučiti kakvu prirodnu kremu za lice bebe?
    Po preporuci pedijatra koristimo Mustelinu hidrabebe, ali nisam baš zadovoljna njome, previše mi se čini umjetna, kad malom dam pusu ostane mi sve gorko po usnama, a i ima prejaki miris ta krema.

Ej,samo pitanje,zasto bi mazala bebi lice uopce?

Ugolina
    02. Kolovoz 2017. 15:52

Sunshine1

Ugolina

Koji dan vruci,uzas..
    A vecinu jutra sam provela u kuhinji 😵 btw, najmladi buraz je kod nas na spavanju od nedjelje.. A da, prvo kuhala maloj mlijeko za cokolino..onda,isla u ducan oko 9,pa vec tad bilo vani pakleno 🔫 a onda kao do kume cu na kavu oko 10.. Muz bi sendvic,buraz bi hrenovke i kajgana, dok sam sve to svakom pripremila i usput micala sude,pa bi naravno i mala s njima jela,guli hrenovku…kazem njima da ju paze,oni oboje ahaaa,ovaj u mob,onaj u tv, mala izvodi cuda..galamim na njih da kak ju to paze!!! Onda oni jedu, ja gulim krumpire,mrkvu,celer bla bla, stavila kuhat juhu i rekla kad da maknu juhu i stave krumpire kuhat.. Ko da trazim izracun ne znam cega.. Naravno opet suda hrpa, vruce,menga me muci, ocu na wc jer me ta upala mjehura muci,ovaj mora srat,onaj mora srat..ja zivcana 😂 Konacno se nas dve ispetljale oko pol 11 iz stana, stoj pred liftom tri gladne godine,dva puta iso gore dolje,stane,lik s cuckom,reko cekat cemo, drugi put nam stane,smrdljivi deda koji po smecu kopa,reko cekat cemo… Picku mater 🔫 a moram liftom jer smo s triciklicem..konacno do kume na kavu..ona nema pak lift,al penji se s ciklicem,ona nosi malu 😂 vratim se doma, kuhaj vodu jer nemamo tople vode da malu malo.osvjezim, polijevaj ju iz lavora…onda sve nastavi u kuhinji, cijedi juhu,i stavim tijesto da se zavrsi, dovrsi pire, stavim meso na tavu.. Nahranim malu,usput meso okrecem, pa bi ovaj jeo,pa bi onaj jeo, ja jedem,sudu nema kraja 🔫 konacno stavim sve prat, pa odem peglat kad vec sve da i to..opet kuhaj vodu,peri malu prije spavanja,s nje se znoj cijedi jadne.. Pa kuhaj vodu pa se buraz opere..pa opet kuhaj vodu da se ja operem i sad sjedim na kaucu i odbijam bilo kakav pomak..vruce ko u paklu

Znaci ti si do 13 napravila vise nego ja ovaj tjedan😂😂😂

I zavidim ti na tome 😂😂😂😂

Lucy16
    02. Kolovoz 2017. 16:11

Eloa, i ja imam tu mustelinu, dobili u poklon paketu. Da, ima malo cudan miris ali ni ne stavljam mu bas jer nema potrebe. Da probas hippovu? Isto ju imam ali nisam koristila, jos. Hipp je kao sav prirodan, bio,....  I Bioderma ima neku u plavoj tubici za osip oko usta. To sam dobila na preporuku, stavila mu par puta i cini se da pomaze.
    Ugolina, kod tebe guzva. Uz sve, jos da imas vode, ovako..... Izdrzat cete nekako.
    Ja cijeli dan ne mogu ispanirati par pileci snicli. Prvo on nervozan i pospan. Sad spava, a meni se ne da. Muz ionako ne jede kad dode. Najede se na gablecu pa svaki dan imamo samo veceru.
    Ejic, i mi smo se trebali jucer cijepiti ali kad sam rekla dr.da ima proljev nije ga htjela. Proljev je po njoj od zuba. Inace je veseo, aktivan,.... Ponudila je testiranje na alergije zbog jaja ali je rekla da probam jos jednom dati za mj dana pa cemo vidjeti.
    Vrucina 😞😥

Eloa
    02. Kolovoz 2017. 16:35

Ugolina,po preporuci pedijatra jer ima grubu i suhu kozu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.