Ilani planiramo 15-16.7 krenuti i biti 10 dana ,svekrici dolaze 13.7 poslije posla pa ce jedan dan da se odmore i odma da sutra dan krenemo.
Brojcana ajme koja noc kod tebe,al ajd bar te hoce ljubiti da se iskupi 😍😁
i tete drage imamo zubic 😍 kuckao je pod zlicicom,cijelo jutro je dobra,u vrticu se igrala 1,5h sama taman se ja i mm podruzili 😁😂
e i da,onda mi je u 4 i 17 pocela govorit 5!!!!i davat puse a ja ljuta😤😂…
AaaahahHagaga, znaci uzas!!!
Ilani planiramo 15-16.7 krenuti i biti 10 dana ,svekrici dolaze 13.7 poslije posla pa ce jedan dan da se odmore i odma da sutra dan krenemo.
Brojcana ajme koja noc kod tebe,al ajd bar te hoce ljubiti da se iskupi 😍😁
i tete drage imamo zubic 😍 kuckao je pod zlicicom,cijelo jutro je dobra,u vrticu se igrala 1,5h sama taman se ja i mm podruzili 😁😂
Aaaahahaha,znaci agoniji je kraj, dok ne krene drugi!!! Bravo za zubic 💪💪💪🎉🎉🎉🎉
Brojcana,aj nek ste se naspavale haha!!!
Joj zaboravila sam na sanjarku!!! Kako je gigi??? Jel.ozdravio??? I ti nama falis! Kako ti je radno vrijeme??
Hello mame! 😘
Moja ekipa spava, ja zujim po mobu. Klima radi pa je dobro. Jutros smo se hladili u hladovini uz more, i to je bilo dobro.
Temp vise nema, nije imao ni jucer no danas se osuo, tako da je dr bio u pravu kad je posumnjao na trodnevnu virozu. Jedan od simptoma nakon temp je očito i nervoza na kvadrat jer unistio nas zadnja 2 dana, to stalno al stalno cendra... ne pase mu ni na ruke, ni na pod, ni u kolica... koma! Jos i nocu se vrti nemirno u snu, a u 6 se probudio plačući i nikako ga umirit uh! Nadam se da ce to uskoro proc.
Jos ova moja kilava ruka bas mi nije sad ova njegova viroza trebala...no dobro proci ce 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ilani uh sto kolac izgleda dobro 😍 sad bi mi bas pasao. Spremam recept 😊
Gitta ja mislila da ti odustala od nas. Dok ti nisi rekla za tu bolest, pojma nisam imala da i to postoji 🤤🤤 mila majko. Nek prođe cim prije 🤗🤗
Abies kad ces opet na more? 😊
Brojcana uh! Ja mrzim kad mi zaspe u autu u 10min vožnje i onda se sve poremeti! Bravo za novu rijec, brbljava nasa Neli 😊
Mi ih isto vec imamo nekoliko : mama, baba, tata, nana (Lana) dide (dida), dude ( duda) 🤣, brmbrm , bam ( skuzili-balun, din jos nisam skuzila 🤣🤣) pa-pa , daa(daj), oooop ( kad nesto baci ili nesto padne) , ko to ( tko je to 😂)... mislim da je to to.
Sirena nam ima zubic 😍😍😍😍
Ugolina radno vrijeme od 7 pa dok traje ( sezona je) ...obicno 16-17h dodem kuci
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Drage mame, kako izdrzavate ove vrucine? Meni se P cijela osula 🙄kako da znam jel od mrkve koju smo uvelu ili vrucine?
Miss, ja bih obustavila mrkvu do daljnjega dok ne zahladi malo, za svaki slučaj. Iako najvjerojatnije ti se osula od vrućine. Jel ima više osipa na pregibima i oko vrata? Moji bi se uvijek tako osuli za vrućina, al Nikolina evo nije uopće.
Sanjarka pusa Petru da što prije sve prođe, sreća nije ništa ozbiljno. Vježbaš li ruku?
Mare zubic jeej! Sad će se sirena smiriti.
Brojčana koja noć😨 neka se ne ponovi.
Nadam se da ni naša noć neće ponoviti. Evo pala kiša, malo je osvježila, bit će nočas ljepše spavati 👍
Ajme koliko gigi zna rijeci vec 😍😍 miss i moja cijrli gornji dio leda popristavio,od znoja..tusiram ju stoput dnevno,iza znoj,napred pristavo od sline
hej,puse svima!!spava bestija..jucer znaci,isli svi skupa,ona spavala u autu prvo manje od 5 min jer smo stigli gdje smo isli,a drugi put mozda 10 min.pa nastavila mozda jos na pol h…iiiii vani uzas,pa zabavljaj se kuci i jedva navukla do 19 h,okupala je,dala jest i spremila na spavanje..da bi se za sat vremena probudila-uspjela je brzo ununat opet..ja isla lec oko 21,nisam mogla vise jer je noc prije kaos bila,isto isla ranije spavat i sve se poremetilo…da bi se ona prvo probudila u neznam ni ja kad,jer me bilo strah pogledat na sat-kako sam je uspavala-neznam,i drugo budjenje u 4 i 17🔫!!!i ona je budna i nece spavat vise..poludila sam!!!sta cu,ja je ignorirala,ona skakala po meni,pali tv,mobitel mi uzima gura u glavu. na kraju je opet zaspala al kad neznam i do 6 i 50…naucila je novu rijec-pet😂😂!!jucer joj zakopcavam đamicu i brojim dugmice..i dodjem do 5 a ona ponovi,mm i ja se samo pogledali i bas smo se iznenadili😊..
Ajoj teska neka noc :( e sad moze rukom dat 5 uz uzvik
Sortiraj odgovore
Najstariji