Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Lipanj 2017. 09:40

Dobar dan mame! Još nema kave? Evo stiže ☕☕☕☕☕☕☕☕🍹🍹

28. Lipanj 2017. 09:51

Lovri sretan minic sa zakašnjenjem 🎈🎈🎈! 
    Jel još kome minic? Neka bude sretan! 
    Sutra mojoj prvoj ljetnoj bebi je DVADESETI rođendan 😨😨😨😍 Od smotuljka od 3560 i 51cm izrastao u lijepog dečka od 198cm i 80kg. Jao cure moje baš se čudno osjećam zbog toga, kako već prošlo dvadeset godina??? Kada??? Još imam neke njegove bebi stvarčice, još u njegovom osmijehu vidim onog mališana. 

28. Lipanj 2017. 09:56

Sanjarka joj mogu misliti kako ti je! A jel nervozan Petar i dok si na poslu? Ili tebi najviše? Možda je sad tek reagirao na tvoj povratak na posao. 
    Brojčana ma dojim još po noći itekako. Nekad samo malo povuče i spava dalje a nekad baš jede. A Neli? 

28. Lipanj 2017. 10:00

Ugolina kakvo je stanje danas? Povuklo se crvenilo? 
    Lucy Welcome back! 
    Miss jel bila bolja noć danas? 

Abies
    28. Lipanj 2017. 11:14

Brojčana tu sam! 
    Lucy pakira
    Ugilina jel osip nestao?
    Sanjarka znaš da će bit bolje
    Ilani 20?! Ne mogu ni zamisliti. Mene deprimiralo 5god. Nek je on zdrav sretan i dobar
    A torta???????
    Mene taj moj 5godišnjak probudio jutros u 5. Dao mi krpenog majmuna, bebi onu za kolica igračku. Slatko, al ne u 5. 5:15 me petra zaskoči i cicu njam. Da da očito me spremaju za posao. 

mare1989
    28. Lipanj 2017. 12:14

Cao tete
    Sandrich Lovri sretan minic
    Sanjarka tempo ti je turbo,svaka cast da to izdrzis
    Ilani bome momcina izrastao od smotuljka malog
    Meni sutra mm puni 32god i Issa 6god,isti dan rodendan imaju

28. Lipanj 2017. 12:20

Abies sutra torta. Neki cheesecake ili mileram još nisam sigurna. Prošle godine sam mu napravila pravu dječju sa Juricem 😊, ove godine se neću glupirati. 
    Kad ono krećes na posao? 
    Brojčana, ma da svjesna sam da dok cica nema za mene mirnih noći, ali neka, to je moj šećer na kraju, neće dugo biti beba. 
    Nisam se pohvalila, napokon dvojka provirila van! 🎉🎉🎉Mjesecima je zezala. 

28. Lipanj 2017. 12:23

Mare isti dan imamo slavljenike 😀🎈🎈🎈🎂 hoće biti velika fešta sutra kod vas? 

Miss_a89
    28. Lipanj 2017. 12:30

Hej mame, nocas noc bolja. Dobro smo odspavali. Bili na cijepljenju. Nije cak ni plakala. Prosli put kad se cijepila je cijeli dan spavala. Danas mi se ne cini da ce se ponoviti taj scenarij. 🙄 A bas sam se ponadala 🙁 Osip se isto povlaci, od znoja je bio. 
    Ilani 20 god vec slavi? Mogu misliti kako ti je proletjelo.
    Sanjarka izdrzi, bit ce lakse.
    Brojcana stize Serdo uskoro 🤗
    Ugolina kako je zlica?

Ugolina
    28. Lipanj 2017. 12:38

ilani

Lovri sretan minic sa zakašnjenjem 🎈🎈🎈!
    Jel još kome minic? Neka bude sretan!
    Sutra mojoj prvoj ljetnoj bebi je DVADESETI rođendan 😨😨😨😍 Od smotuljka od 3560 i 51cm izrastao u lijepog dečka od 198cm i 80kg. Jao cure moje baš se čudno osjećam zbog toga, kako već prošlo dvadeset godina??? Kada??? Još imam neke njegove bebi stvarčice, još u njegovom osmijehu vidim onog mališana.

Ajme ilani 😍😍😍 tvoj lijepi post me tak nekako nasmijao i opet nekako zasuzio.. Odgojila si odraslog covjeka 😊  sretan mu 20.rockas, najljepse godine  💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.