Lovri sretan minic sa zakašnjenjem 🎈🎈🎈!
Jel još kome minic? Neka bude sretan!
Sutra mojoj prvoj ljetnoj bebi je DVADESETI rođendan 😨😨😨😍 Od smotuljka od 3560 i 51cm izrastao u lijepog dečka od 198cm i 80kg. Jao cure moje baš se čudno osjećam zbog toga, kako već prošlo dvadeset godina??? Kada??? Još imam neke njegove bebi stvarčice, još u njegovom osmijehu vidim onog mališana.
Sanjarka joj mogu misliti kako ti je! A jel nervozan Petar i dok si na poslu? Ili tebi najviše? Možda je sad tek reagirao na tvoj povratak na posao.
Brojčana ma dojim još po noći itekako. Nekad samo malo povuče i spava dalje a nekad baš jede. A Neli?
Ugolina kakvo je stanje danas? Povuklo se crvenilo?
Lucy Welcome back!
Miss jel bila bolja noć danas?
Brojčana tu sam!
Lucy pakira
Ugilina jel osip nestao?
Sanjarka znaš da će bit bolje
Ilani 20?! Ne mogu ni zamisliti. Mene deprimiralo 5god. Nek je on zdrav sretan i dobar
A torta???????
Mene taj moj 5godišnjak probudio jutros u 5. Dao mi krpenog majmuna, bebi onu za kolica igračku. Slatko, al ne u 5. 5:15 me petra zaskoči i cicu njam. Da da očito me spremaju za posao.
Cao tete
Sandrich Lovri sretan minic
Sanjarka tempo ti je turbo,svaka cast da to izdrzis
Ilani bome momcina izrastao od smotuljka malog
Meni sutra mm puni 32god i Issa 6god,isti dan rodendan imaju
Abies sutra torta. Neki cheesecake ili mileram još nisam sigurna. Prošle godine sam mu napravila pravu dječju sa Juricem 😊, ove godine se neću glupirati.
Kad ono krećes na posao?
Brojčana, ma da svjesna sam da dok cica nema za mene mirnih noći, ali neka, to je moj šećer na kraju, neće dugo biti beba.
Nisam se pohvalila, napokon dvojka provirila van! 🎉🎉🎉Mjesecima je zezala.
Mare isti dan imamo slavljenike 😀🎈🎈🎈🎂 hoće biti velika fešta sutra kod vas?
Hej mame, nocas noc bolja. Dobro smo odspavali. Bili na cijepljenju. Nije cak ni plakala. Prosli put kad se cijepila je cijeli dan spavala. Danas mi se ne cini da ce se ponoviti taj scenarij. 🙄 A bas sam se ponadala 🙁 Osip se isto povlaci, od znoja je bio.
Ilani 20 god vec slavi? Mogu misliti kako ti je proletjelo.
Sanjarka izdrzi, bit ce lakse.
Brojcana stize Serdo uskoro 🤗
Ugolina kako je zlica?
Lovri sretan minic sa zakašnjenjem 🎈🎈🎈!
Jel još kome minic? Neka bude sretan!
Sutra mojoj prvoj ljetnoj bebi je DVADESETI rođendan 😨😨😨😍 Od smotuljka od 3560 i 51cm izrastao u lijepog dečka od 198cm i 80kg. Jao cure moje baš se čudno osjećam zbog toga, kako već prošlo dvadeset godina??? Kada??? Još imam neke njegove bebi stvarčice, još u njegovom osmijehu vidim onog mališana.
Ajme ilani 😍😍😍 tvoj lijepi post me tak nekako nasmijao i opet nekako zasuzio.. Odgojila si odraslog covjeka 😊 sretan mu 20.rockas, najljepse godine 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji