Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    23. Lipanj 2017. 21:49

Od sinoc do sada me zlica ukratko receno unistila... Sinoc dodemo doma navecer,ona topla cendrava nikakva 39.1 u guzi 🔫🔫🔫🔫 pa u picku milu materinu i definitvno sam i milion posto sigurna da je zub!!!! Zasto, dam lupocet,temp nestane skroz..da je bolesna nebi tak bilo i da,nikakvih drugih simptoma nicega nema.... Osim uzasne uzasne cendravoce i nervoza noc i dan i vjerujem da nastavljamo u tom tonu i nocas.. Sinoc se od deset do nekih dva budila ja mislim svakih deset minuta,uopce nisam spavala i budenje u sest al uspjela sam ju do sedam jos ususkat.. Cice su mi mrtve...aj prek dana su se malo oporavile i napunile 😥 dan cendravoca i mamkanje na najjace,a sliniiiiiiii i ta temp koja se pojavljuje kad god lupocet valjda prestane djelovat.. Trenutno 38.2 u guzi al na lupocetu je..urlala je sada sat vremena,mokra ona,mokra ja,ne prestaje, pa sam se ja unervozila pa jos gore,onda sam otisla se umit i vratila se,ova u totalnom deliriju,ko da nije tu nego se izgubila u toj agoniji urlanja... Onda sam ju pod tus i to ju samo malo utisalo i na kraju sam ju uspsvala na rukama sto valjda nisam mjesecima,ali cvrsto je zaspala kada sam ju spustila tek jer joj valjda cruce i neudobno tak u rukama... Joj grozno..ko zna do kad ce taj mir sada potrajati.. 😥😥😥😥😭😭😭

23. Lipanj 2017. 21:59

Večer mame! Jesu li bebe zaspale? Nikolina još nije, ali moram je pohvaliti, cijeli dan danas je bila dijete za poželjeti. Sama se igra, puzi, nešto priča na svom jeziku, niti cendra niti traži na ruke, baš mi je bila dobra. Čak sam napravila kolač uz nju bez problema i prekidanja. Sunce mamino! 
    TPol, joj nadam se da temperatura se neće vraćati. Pusa ljepotici 😘
    Miss i jel se svidjelo P papati? Jesi joj na žličicu davala ili u boci? 
    Abies, drago mi je da malo odmaraš. Hoće vam se pridružiti i tm? 

23. Lipanj 2017. 22:28

Ugolina 😨😨😨😥😥 nadam se da je najgore prošlo. Mis mali. Neka vam ova noć bude mirna i laka 😘

Sanjarka88
    24. Lipanj 2017. 07:39

Opet sam u zaostacima 😭😭😭
    Na praznik sam radila, jucer bila doma jer je Petar bolestan. Od srijede navecer kuri preko 39. Bili smo na praznik na dezurnu jer bi mu vec nakon 2-3h od cepica temp opet isla preko 39, za vidit nema nista,grlo, uši....sve ok tako da je najvjerojatnije viroza jucer sam mislila da ide kraju jer je dobio samo jedan cepic oko podne, kad opet sinoc prije spavanja 39,6! I nocas oko 2h 38.6. Sad spava jos, nije vruc
    Vidim ima jos bubanih 😣😣 nek svima temp prode cim prije 🤗🤗🤗
    Faliteeee 😔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    24. Lipanj 2017. 09:24

Jutro
    Miss bravo za dohranu,pomalo ali sigurno😊
    Tpol a jadna cupavica,kako je danas?
    Ugolina kako je zlica mala? I ona bubana,i nju zubici muce
    Ilani bravo za Nikolinu i sto se lijepo igrala,lijepa cura slusa svoju mamu😘
    Abies uzivajte na moru i odmori se i napuni baterije
    Sanjarka i Petric nam buban,pusa da i on sto prije ozdravi. Falis nam 😍
    Mi opet vesela noc,sinoc lijepo zaspala i oko 22.30 se probudila i place,cvili pa sam je uzela i nosala i na kraju cepic stavila i zaspala je. A opet se budila cvili,pa se vrti pa place pa zedna pa gladna,majko mila. Al probio nam je zubic i vidi se al ona i dalje uzasna😭😭 na izmaku sam snaga,mm radi od jutra do mraka jer planiramo na godisnji pa sve mora zavrsiti prije

Miss_a89
    24. Lipanj 2017. 09:36

Jutro mame ☕☕
    Nama noc super, bez budenja. Bar ju ja nisam cula 😂😂 
    Ilani bas i nije odusevljena rizom. Na zlicu sam joj davala. Danas cu probat mrkvu. Bar malo da pojede, nek se navikava.
    Nek mali bubani sto prije ozdrave 😚😚
    Žene, držite se 💪💪

Sanjarka88
    24. Lipanj 2017. 10:25

Mare cestitke na zubicu 😘
    Miss super za prospavanu noc 😎

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

24. Lipanj 2017. 13:40

Dobar dan mame!  Jel vam vruće? Joj, što su se bebe nešto razboljele! Ljetne viroze očito haraju. Puse bubancima, držte se, mame! 
    Mi smo dobro. Ja sam potpuno iznenađena i oduševljena kako Nikolina podnosi ovu vrućinu i sparinu. Bude sva mokra od znoja iako obučena samo u pelenu i najtanji bodi, ali čini se da joj to uopće ne smeta. I danas mi je izuzetno dobra. Možda je toliko zaokupljena proučavanjem svega u kući (sad može sama doći u svaku prostoriju) da se ni ne sjeti  ruku i nošenja. A vjerojatno joj paše i prohladni parket. 

24. Lipanj 2017. 13:45

evo malo slatkog osvjezenja za ljetnice

uykmyjh
    24. Lipanj 2017. 14:31

ilani

evo malo slatkog osvjezenja za ljetnice

E znas da nemozes tako vadit mast bez recepta  bravo za nikolinu dobricu malu 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.