Ugolina, ajajajaj valjda nije neki veci kvar. Drzim fige! Dobro da imate auto od nekoga posuditi.
P sinoc zaspala tek oko pola 10. Buduci da mi inace zaspi do pola 9 to mi je bilo koma. Danas isli malo u shopping, spavala je cijelim putem. I sad opet ista prica 🙄
A Ugolina nadam se da je malinovac tako i nama uvijek nesto se izdogađa nikako mir , pukao nam je sudoper koji je od keramike i nije problem ikea da novi ali treba vadit ga van vozit tamo i jos mjenjat onaj dio kuhinjske ploče koji je moj m izgorio 😑😑🔫🔫
Uzivajte vi curke koje ste na moru bas mi fali da se bučnem
Mare Uh ti zubi mene moja izluđuje
Ozdravite svi bubani
Ugolina kaj si kupila za babinje
Misa probaj joj upalit one zvukove imaš na mobitelu aplikacija cradle moja jw duže spavala uz njih
Jutro mame! Evo kavice kome treba ☕☕☕☕☕ Mi budni od šest, po noći samo pet buđenja 😵 kad ću se više naspavati? Prehlada Nikolini je prošla ali su ispikali komarci užas jedan, ja više ne znam kako da je zaštitim, za pet minuta živu je pojeli vani a mažem je i stalno gledam i tjeram od nje beštije. Uhh... sve manje volim ljeto
Brojčana, nevrijeme kod vas opako. 😨
Ugolina, baš koma za auto. Ali sreća u nesreći da se to desilo sad a ne na putu prema moru recimo. Nadam se da nece biti preskup popravak.
Abies, kako ste? Kako se snalazis sa njih dvoje sama na plaži?
Mare, jel sirenica bolje? Eto i ona najmlađa ljetnica već na svojim nožicama 😍
TPol, joj baš gadno za sudoper. Nadam se da ćete to brzo riješiti.
Sanjarka, fališ.
Sreca moj ode prvo u kupatilo da se okupa,jucer nakon njega u kupatilo kad sam usla kao da sam usla u lakirnicu muka mi dosla. Al nedaj boze da mi tako ude u spavacu 😓😲
On drzi neke alate u sobi pa kao udje samo kratko.. e kratko il dugo svejedno mi... Ili taman operem podove pa useta u radnickim cizmama. Poludim 😂
Dobar dan cure
Tpol ajme koje komplikacije oko sudopere,valjda cete to moci bez puno problema rijesiti
Ilani jadna Nikolina sa bestijama od komaraca,Issa je ista bila koliko god je mazala i stitila uvijek je nadu.
Noc opet uzasna ,milion budenja,cendranje,plakanje,umorna sam i iscrpljena,tjesim se da ce biti bolje kad izadu vraziji zubi. Danas cu rucku mahune,susjeda donijela domace 😊 bas sam ih pozelila
Hej!
Joj Nikolina. Ja tu kremu dr bezz i raid tekući u struju. Opet gricnu. Još imaju tanku piđamu dugi rukav i nogavice.
Nisam sama. Moj tata je s nama. Pričuva klince. Kuhinju oboje. Tako da uživam. Muž se jedva javi. Ima posla.... Malcu je zafalio jučer.
Petra ima novi ritam spavanja. Sprema me na posao. 21-1, 2-5, 7:30-9:30 jutros. Slično bilo i jučer.
Mare lakirnica 😂 to moram mm pohvalit, isto iza takvih poslova ode prvo pod tuš.
Pozdrav 😘
Dan tete..
Koji dan… Plan bio ranije ujutro krenuti do mojih,pokupiti ih,sredit vinograd itd itd i mi se spremili,popakirali,sjeli,krenuli…propadne mi kuplung,zasteka mjenjac 😩😩😩😭😭😭😭😥😥😥😥😥😫😫😫😫😭😭😭😭😞😞😞 bas mi je trebo sad kvar na autu 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 e nisam znala jel bi prije pocela plakati ili psovati,uzas..samo zahvaljujem dragom Bogu sto se to dogodilo na parkiralistu ispred zgrade nakon metra voznje… Uspjela sam nekako na silu povucu mjenjac u ler pa ga je muz izgurao nazad na parkirno mjesto 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 zvala sam tatu pa je on na neku foru prevezao auto do njih,a mi smo onda otisli s njegovim..sreca pa moji poznaju puno tih mehanicara,i kumovi smo i tako..ali jebga,prije pon mi ne moze pogledati..al veli,ili je neki banalni i mali kvar do 200 kn ili je veliki kvar ono preko soma 😲😲 pa katastrofa, a ne mozemo bit u vecim minusima i odvojili smo si za more,mah.. Tako da cemo si poslije uzet od sveki auto,ona ga i tak ne vozi uopce pa dok se nas ne popravi ili nesto.. Uzas..
Uspjeli smo,usprkos vrucini,srediti vinograd,pod sesirima tako da sutra mogu pospricati.. Bejbi spava pa kad se probudi,idemo u babinje,da i to rijesimo. Uopce mi se neide,al ajde,zbavili bumo jos i to..
Bas mi krivo zbog auta
Drzim fige da je manji kvar! 😱
Pozdrav mame 👋👋 mi vec 2 dana samo lutamo. Manje je cendrava dok nije doma 😂😂
Joooj komarci 😏😏 mi isto ukljucimo raid u struju i od tad ih ima manje.
Tpol steta za sudoper. Htjela bi ja taj bijeli keramicki. Mi smo poceli s dohranom. Za sad jede samo rizine pahuljice. Sutra mrkvu. 🤗🤗
Ilani joj Nikolinica bas zeza 🤔
Mare izgleda i sirenu zubi muče
Miss odlično za dohranu polako samo 😀😀
Sanjarka fali 💪🏻💪🏻
Abies bas mi je drago da malo odmaraš zaslužila si stvarno
Moja sinoć imala temperaturu 38,3 kad sam je dojila vidim vruća izmjerim pod pazuhom tolko malo sam jos sacekala al počela je padat sama od sebe temp tako da je u jutro bila 37,7 i imali smo sistematski kod pedijatrice pa sam je pitala sta bi to bilo jer ju je i Nosić zezao , kaže neka ljetna gripa spustit temp nista posebno al sad sam mjerila nema vise , a slini užasno tako da mislim da je mozda i zub u pitanju , vidit cemo sutra
Sortiraj odgovore
Najstariji