P nikako da zaspi 😥😥
Pa kako bi ti i zaspala kad ti je danas 45 minuta vec spavala 😂😂😂😂😂😂
Joj boze,zeno,divim ti se haha
Hej! Izvukla f u dublje s leptirićima. Prije 2 god se nije dao iz dubokog. Lani do koljena. Al voli biti u moru pa sam zadovoljna.
P uf prošlu noć temperatura oko 37.5 ujutro opet.. sirup. Popodne nova žlica i odonda nema. Nadam se dalje tako. Zubi druga nada. Na sunce nismo baš išli. Ujutro danas nas dvije kući ostale.
Sunshine sreli i Tenu 😍
Ilani baš glupo s bazenima
Sandrich Lovre joooj
Miss takav mi sin bio. Spavanja x po 10-15min. Al bio dobrica. Počeo sapavat po 1-2h kad sam počela raditi.
Jooj,petrica, nadam se da vise nece biti nikakve temp!!! Evo jedna velika 😘😘😘😘 mom ljetnom kumcetu 💕
Kad vec spominjem,tko iduci ima rockas??
Hej! Izvukla f u dublje s leptirićima. Prije 2 god se nije dao iz dubokog. Lani do koljena. Al voli biti u moru pa sam zadovoljna.
P uf prošlu noć temperatura oko 37.5 ujutro opet.. sirup. Popodne nova žlica i odonda nema. Nadam se dalje tako. Zubi druga nada. Na sunce nismo baš išli. Ujutro danas nas dvije kući ostale.
Sunshine sreli i Tenu 😍
Ilani baš glupo s bazenima
Sandrich Lovre joooj
Miss takav mi sin bio. Spavanja x po 10-15min. Al bio dobrica. Počeo sapavat po 1-2h kad sam počela raditi.
Jooj,petrica, nadam se da vise nece biti nikakve temp!!! Evo jedna velika 😘😘😘😘 mom ljetnom kumcetu 💕
Kad vec spominjem,tko iduci ima rockas??
Curica pa Baby, iduća Crazy
Ps nema temp. Samo buđenja...
Dobar dan! Trebam ozbiljno pocet razmisljat o prebacivanju lovre u krevetic, ogroman je i vrti se 😂
Jutros se digla prije njega, tocnije on me izbacia iz kreveta svojim migoljenjem oko 6h 😂 on+mm=pun krevet 🙄
Kava popijena, bili na moru, rucak se kuha, ves opran... Jos da lovre ne place od umora i da napokon zaspe bilo bi idealno 😂 spava je 15ak minuta i sad plac. A mm ga nezeli uspavat, odbija probat, bas mi je bezobrazno obrusia. Da zasto bi ga on proba uspavat ako ce plakat, zasto ga samo ne uzmem 😭 nekad bi ga bas plesnila 😥
E da, jako mu je crveno i nateceno mjesto uboda od cjepiva, cime da to tretiram osim hladnim oblogom? Tek mu je dan nakon pocelo oticat, prvo je bilo vruce na dodir al sad vise nije...
Hello tete
Brojcana bravo za duper noc i jutro
Sandrich vi i more vec odradili😁 za ubod od cijepljenja jedino obloge hladne za drugo ne znam stvarno
Ilani kako ste vi?
Noc uzasna u 4h sam je nosala po kuci i smirivala,cijelu noc se budila i cvilila. Jutros malo raspolozena pa malo cvili i sve tako,ne znam vise sta joj je,ne znam da li su zubi ili sta vise. Ludilo postaje,puze naveliko,ustaje uz sve zivo,najnovije hoda uz stol,ormar od tv-a ajme majko mila pa jucer je bila beba a sad vec hoce hodati. Mm opet radi do kasno,jucer je radio do pola deset,dosao kuci smrdi na lak za popizdit. Danas kaze opet mora lakirati jer nije ispalo dobro,znaci opet ga nema do kasno
Hello tete
Brojcana bravo za duper noc i jutro
Sandrich vi i more vec odradili😁 za ubod od cijepljenja jedino obloge hladne za drugo ne znam stvarno
Ilani kako ste vi?
Noc uzasna u 4h sam je nosala po kuci i smirivala,cijelu noc se budila i cvilila. Jutros malo raspolozena pa malo cvili i sve tako,ne znam vise sta joj je,ne znam da li su zubi ili sta vise. Ludilo postaje,puze naveliko,ustaje uz sve zivo,najnovije hoda uz stol,ormar od tv-a ajme majko mila pa jucer je bila beba a sad vec hoce hodati. Mm opet radi do kasno,jucer je radio do pola deset,dosao kuci smrdi na lak za popizdit. Danas kaze opet mora lakirati jer nije ispalo dobro,znaci opet ga nema do kasno
Ajme mrzm kad se tako usmrdi.. ili budu puni one fine prasine od drveta 😂 pa mi to sve unese u sobu 😭
Sreca moj ode prvo u kupatilo da se okupa,jucer nakon njega u kupatilo kad sam usla kao da sam usla u lakirnicu muka mi dosla. Al nedaj boze da mi tako ude u spavacu 😓😲
Dan tete..
Koji dan... Plan bio ranije ujutro krenuti do mojih,pokupiti ih,sredit vinograd itd itd i mi se spremili,popakirali,sjeli,krenuli...propadne mi kuplung,zasteka mjenjac 😩😩😩😭😭😭😭😥😥😥😥😥😫😫😫😫😭😭😭😭😞😞😞 bas mi je trebo sad kvar na autu 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 e nisam znala jel bi prije pocela plakati ili psovati,uzas..samo zahvaljujem dragom Bogu sto se to dogodilo na parkiralistu ispred zgrade nakon metra voznje... Uspjela sam nekako na silu povucu mjenjac u ler pa ga je muz izgurao nazad na parkirno mjesto 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 zvala sam tatu pa je on na neku foru prevezao auto do njih,a mi smo onda otisli s njegovim..sreca pa moji poznaju puno tih mehanicara,i kumovi smo i tako..ali jebga,prije pon mi ne moze pogledati..al veli,ili je neki banalni i mali kvar do 200 kn ili je veliki kvar ono preko soma 😲😲 pa katastrofa, a ne mozemo bit u vecim minusima i odvojili smo si za more,mah.. Tako da cemo si poslije uzet od sveki auto,ona ga i tak ne vozi uopce pa dok se nas ne popravi ili nesto.. Uzas..
Uspjeli smo,usprkos vrucini,srediti vinograd,pod sesirima tako da sutra mogu pospricati.. Bejbi spava pa kad se probudi,idemo u babinje,da i to rijesimo. Uopce mi se neide,al ajde,zbavili bumo jos i to..
Bas mi krivo zbog auta
Jao Ugolina bas bed😥
Nama plin rikavao ovih dana i isto u minusu,silne svadbe,jos auto otplatit mojoj mami....i kaj sad. Moli se da je nesto sitno. On odvezao auto u ZG majstoru i ono kvar 200 kuna ciscenja nekog filtrra😂😂😂🤗
Nadam se da ce vama mit neka manja svota
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji