E Ugolina neka si ti sada poletna hahha a kolko ostajete na moru ? Jesam to već pitala Haha ?
Gitta Ajde barem znate na čemu ste brzo neka ozdravi ! Mene je ko malu bolilo koljeno jako i nisam mogla hodat rekli su kao od naglog rasta al ko zna sta je to bilo
E danas scena u ikei čekamo na red bas je bilo puno i moj novčanik kod muza i sad ja stavljam stvari na Traku i Tena platit vidim nema njega nestao 😑 I Brže trčim za njim otišao tamo preko puta u njihovu trgovinu i vraćam se Nazad s njim a ovi iza mene se ugurali već na moje mjesto i čak moje stvari idu u njihov račun i u tom svemu stanem njihovovom psu na nogu i ispričavam se a oni mene ignoriraju 👿I jos jednom se idem ispričat jer zao mi psa covijek me totalno izignorirarao ma reko taj tvoj pas bolji neg ti
Sandric ma hahahha sta bježiš
A jebote,koji ljudi cudni..kaj je uopce pas radio u ikei,jooj boze
I da, desetak dana
Znaci,moja zlica vec dva dana ima pristice po ledima i ja glupaca jucer navecer njoj to namazem s adermom,kao jel da prode 🔫🔫🔫 dsnas ujutro leda joj cijela crvena,sve se pretvorilo u jedan veliki crveni flek 🔫🔫🔫 e popizdila sam,ocito je reagiralo s tom adermom,kak sam glupa!!!! Uglavnom,idemo sad u deset pedici nek vidi 😩
Jutro mame! Imam osjecaj da je proslo vec pola dana. P nocas uopce nije spavala. Stalno se budila kako bi joji spala duda. Napravila sam valjda 20 trbusnjaka. Onda mi je dopizdilo pa sam ju stavila kod nas u krevet, ali je i dalje cendrala nekih sat vremena. I onda jutros u pola 8 poceli kositi ispred nase zgrade i ona se probudila. Osjecam se ko da je mene pregazila ta kosilica.
Sretan najsretniji rockas maloj Katji! 🎂🎈🎉 Nek raste i dalje zdrava i sretna! 🎀
Pauli je tijelo puno pristica. Pretpostavljam da je od znoja, a ne od mrkve. Iako joj nisam jucer davala mrkvu. Pregibi su joj crveni i mjesta gdje su kopce od remencica. Joj vise i to, valjda ce nam skinuti to sad u 7.mj. Jadno dijete ne moze vise. Nije ni cudo da je puna pristica kad ju preko dana ne mogu nista prebrisati od tog znoja. Mazem joj te pristice kremom za guzu. Sutra idemo na cijepljenje (iako se nadam da ce nam to odgoditi za kraj ljeta) pa cu pitati s cim da ju mazem.
Ugolina znam taj osjecaj nakon depilacije 😂😂 nadam se da ce doktorica pomoci za ovaj osip.
Brojcana, mala Neli je prava brbljavica postala 😆 nein 😂😂
Tpol kakvih ljudi ima...svasta!
Gitte neka brzo prode malcu ta bol 😙 a ti uzivaj u breskvama :)
Ilani hvala za kavicu! To je dobar osjecaj kad se probudis naspavan prije djeteta 😁😁
Mare, drzi se 💪
A osip od temperature,peta bolest, osip moze biti 5-7 dana
Uhh 😏 mislim znam da ta peta bolest nije nista strasno, al ljeti je sve to dupla koma kad su ovakve vrucine
Topli francuski pozdrav svima!!! U debelom sam zaostatku i necu to stici nadoknaditi.
Mi sutra letimo doma.😥 Da mi je jos tjedan dana ovako. Najbolje mi je sto ne moram kuhati i netko pripazi M s vremena na vrijeme.
Setalj smo, razgledavali, kupali se, shoppingirali.
M je bio i dobar i u svojim fazama. Kako kada. Nocima ce cesce budi pa ga stavljam k nama onda.
Sretni rodendani i minici koje sam propustila. Ugodni odmori onima koji idu na more. Cujemo se opet u Hrvatskoj.
Jedno brzinsko javljanje 🤗🤗🤗🤗
Uz onu trodnevnu virozu izgleda ide i ajme nervoza, jer je nemoguc bio 2 dana aaaaa muko moja pridi na drugoga 😥😥😥 danas malo popustila 😊
Uglavnom posao, udem u kucu, rucak i trcim s njim vani jer drugačije neide. Sazvakana sam 😏
Bit ce bolje, bit ce bolje....jelda? 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Katja ljepoto nasa sretan ti veeliki prvi rockas, budi uvijek vesela i sretna! 🎉🎉🎉🎉😍😍😍😍🎉🎉🎉🎉
Covjece Lovri vec 11mj 🤤🤤🤤 sretan bio frajeru!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji