Biskvit :
7bjelanjaka
7zl. secera
7zl.brasna
1pp
Ispeći o vruće preliti sa 2dc mlijeka
Fila od visanja :
200–300g visanja otprilike
8zl šećera
3 pudinga od vanilije
Sve zakuhati u 1l vode, vruće preliti na biskvit
Krema:
7zumanjaka
7 zl. secera
2,5 dc mlijeka
5zl brašna
2 vanil secera
zakuhati sve u 4 dc mlijeka, u ohlađeno umutiti pola maslaca ili margarina.
Na gotov kolač staviti 500 mi slaga, dobro rashladiti, najbolje preko noći.
Dobar tek! 😊
Mmmm... Thx!
Moje djetesce spava, mene razbudilo dok sam mu dala sisu... Tako da buljim u strop i pisem ljetnicama 😂😂😂
inace, lovre dosta stabilno stoji na nogama, digne se u sekund, drzi jednom rukom, a boji se past na guzu kad je na krevetu... Na podu uredno u cucanj pa sjedne, a na krevetu pocne cmoljit dok mu ja ne dam ruku.... Bas mi je cudan 😂 valjda ce se i tu opustiti
Sinoc smo bili vani, nosili se u ergu na ledjima i svako malo turisti iznenadjeno gledaju i pokusavaju mu se priblizit. Onda ja u trk 😂 neznam odakle su i ne vjerujem im ni malo. Jos se ne peru cesto kad su tako na putu, svasta diraju, smrde pa zele njega pipat, de mars! 😁 Zaspa mi je na ledjima oko 9 dok sam cekala hamburger 😍 zderala u miru, ukrala gutljaj pive muzu i onda krepala pjeske do auta, cila iskrivljeno setala da njega ne probudim jos daleko parkirali... Dok smo dosli kuci on se gospodin naspava, party do skoro ponoc 😥 Onda kazem da ne treniram, jok, navecer se samo onesvijestim 😂 jos ujutro bili na moru, stalno smo u pogonu 😁 sta ste vi radili za vikend? Ima li turista kod vas? Ovdje se doslovno nemozes okrenit od njih
Ilani kolač je top!! Obožavam ovakve ljetne kolače!!
Miss moguće i jedno i drugo, moj se zna izasuti od vrućine i znoja i to traje po par dana dok ne spadne!!
A ja sam vam super sa trudnoćom, bila sam na prvom pregledu i sve je uredu, srce je kucalo, sljedeći imam za tjedan dana pa ćemo znati malo više. Sad sam u desetom tjednu. Mučnina nemam, ne znam jesam li sve skupa do sad povratila 5 puta, jedino što mi se malo gadi meso a jedu breskve i brzo ogladnim, dugih simptoma nema!! Ja se osjećam predobro!!
A Josip je već puuuno bolje, za dva dana bit će opet onaj stari!! 😘😘😘
🤗🤗🤗
Pozdtav svima
Joj Sanjarka bas ti nije lako kad je Gigi tako cendrav ali bas puno zna , ja jos moju ućim pa pa ... za sad zna pljeskat
Gitta super za trudnoću i neka nam Josip brzo ozdravi
Miss hmm da vjerojatno vrućina
Mare bit će vam bas dobro na odmoru mi nas cemo sw načekat tamo oko 20.8 za rođendan .... a ja najviše volim ic sad u ovo vrijeme prije sezone
Moja je prehladena curi joj Nosić i kašlje a neda usisat taj nos užas znaci place vrišti izvija se ... tako kad je treba presvuc isto neda , sve sto joj malo nije po volji takav scenarij 🙄🙄🙄
Hello tete
Curice lijepoj i divnoj Katji sretan prvi rodendan🎂🎁🎊🎉
Tpol nek sto prije ozdravi cupavica
Sanjarka a Gigi bas dosta zna rijeci
Brojcana sad ce se Nelica vratiti u svoj ritam
Gitta ajme vec 10tj trudna,Josipu zelim brz oporavak
Nama noc opet vesela,sad stvarno ne znam sta bi moglo biti,nemam vise snage razmisljati sta je i od cega je 😊 tjesim se da ce biti bolje
Večer cure!!
Maloj Katji sretan veliki rođendan!! 💓💓
Evo kopirat ću vam izvještaj sa pregleda što sam ljetnicama na fejsu napisala da ne pišem ponovo jer uspavljivam josipa, jer otkako mu se ovo dešava neće da zaspi ako ja ne ležim pokraj njega, valjda traži neku utjehu, jadničak, a meni dobro dođe jer nekad i ja zaspim s njim hihihi
Danas bili na kontroli i pedica ga pregledala i odmah je odbacila sumnju da Josip ima tu virusnu upalu kukova i da hitno idemo ortopedu da ga on pregleda i da stručno mišljenje.
Otišli ortopedu, i prije uzv- a dao dijagnozu a uzv- om je potvrdio.
Uglavnom, dok je Josip imao prethodnu prehladu, njegovo tijelo je stvaralo neka antitijela koja su napadale njegove stanice u kuku, i to se nakupljalo kroz par tjedana dok se nije počelo odražavati kroz bol što je sad ima.
Dobra stvar je što se i za to pije ibuprofen i slično njemu što smiruje bol, kao i kod virusne upale kukova, a njega pijemo već dva dana. I dobro je što i to prolazi samo od sebe i nije opasno, uz mirovanje i neopterećenje kukova brzo prođe.
U četvrtak na kontrolu.
Puno stresa ovih dana, sad znamo točno što mu je pa smo mirnije.
Napravili smo dobru pizzu calzone i otvorila si bezalkoholni radler da malo odahnem od svega!! 🤗🤗😘😘
Sandric,a jesi me nasmijala s pricom o turistima..tocno sam te zamislila kako bjezis s lovrom u tom ruksaku na ledima 😂😂 aaahaha..presmijesno.. Ni ja nedam strancima zlicu dirat..ne kuzim uopce tu potrebu stranaca da diraju djecu,koji k... Koji je to mentalni sklop majketi..ne miou si zamisliti da bi ja sam vidla neku bebu nekih nasumicnih prolaznika i sad ju idem ono buci-buci.. 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 a svega ima...u najmanju ruku,ko zna od ceg ti nasumicni prolaznici boluju,picku mater...
Gitta,ajme koja trudnoca,divota...zavidim...
Pozdtav svima
Joj Sanjarka bas ti nije lako kad je Gigi tako cendrav ali bas puno zna , ja jos moju ućim pa pa … za sad zna pljeskat
Gitta super za trudnoću i neka nam Josip brzo ozdravi
Miss hmm da vjerojatno vrućina
Mare bit će vam bas dobro na odmoru mi nas cemo sw načekat tamo oko 20.8 za rođendan …. a ja najviše volim ic sad u ovo vrijeme prije sezone
Moja je prehladena curi joj Nosić i kašlje a neda usisat taj nos užas znaci place vrišti izvija se … tako kad je treba presvuc isto neda , sve sto joj malo nije po volji takav scenarij 🙄🙄🙄
Hahaha,takva je bila i moja nekada davno sto se tice ciscenja nosa i presvlacenja 😂😂 ima nade,zeno, danas ti moja recimo sama nagne glavu do aspiratora..skuzila zemska da joj lakse kad joj usisam smrklje
sanjarka sto se ne kupate?mozda bi ti pomoglo malo za ruku,ha??ooo pa gigi punooo prica😍😍😍😍!!!!smijesni su jako kad pocmu brbljat,pa ih hvataj sta im nesto znaci kad petljaju😂..
missneli je od mrkve bila guza crvena samo,al bez pristica.mozda je p od vrucine!daj joj radje jabuku il kruskicu za papat
ilani kakva vam je noc bila???meni neli zaspala u 20 i do 5,bilo je nekog koprcanja al nis posebno-to joj je normalno
sandrich do nedavno joj davala pet kad bi joj rekla i rukovala se kad bi joj pruzila ruku..a od jucer kad je pitam da mi da pet ona se rukuje samnom😂😂,blentava je skroz..
hahahaha,dok ne skuzi da mu je mekano na krevetu😁!joj sto ja mrzim kad mi tako nepoznati idu prema neli i hoce je dirat!!!fuj😤,meni nikad nije palo na pamet tudju i nepoznatu djecu dirat..lijepo ste se proveli😄
gitta bas mi je drago da je sve ok i da mozes sve izdurat!!!javi kad obavis pregled🤗😚
tpoljoj tako i neli🔫,to izvijanje katastrofa..eto ona bila bubana pred 2 tjedna..3 dana temp,a noa nekih 5 dana-to je curilo iz njega na potoke..izvlacila sa pumpicom-vristala je!!!kapi joj stavit-isto vristanje,jedino je sutila kad bi joj sirupic za kasalj davala..ko caca joj-samo da je pit sirupice kad je bolestan😂😩..
Haha,slazem se da su presmijesni s tim pricanjem..moja ima presmijesnu novu foru.. Mase rucicama ili rucicama i cijelim gornjim dijelom tijela lijevo desno i glavom i kaze obavezno po dva puta- ne ne... Ili nje nje,kako kad..pisamo joj od smijeha
Hello tete
Curice lijepoj i divnoj Katji sretan prvi rodendan🎂🎁🎊🎉
Tpol nek sto prije ozdravi cupavica
Sanjarka a Gigi bas dosta zna rijeci
Brojcana sad ce se Nelica vratiti u svoj ritam
Gitta ajme vec 10tj trudna,Josipu zelim brz oporavak
Nama noc opet vesela,sad stvarno ne znam sta bi moglo biti,nemam vise snage razmisljati sta je i od cega je 😊 tjesim se da ce biti bolje
Hahaha,il skok il faza il zubi 😂😂😂😂 joj smijem se,a u istoj sam kasi..to je onaj smijeh iz ocaja 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji