Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    24. Lipanj 2017. 14:48

Ilani kolac mmmmm

Miss_a89
    24. Lipanj 2017. 17:27

Ilani kolac izgleda bas primamljivo za ove vrucine 🤗🤗 natipkaj nam recept 😙

Ugolina
    24. Lipanj 2017. 21:45

Zapamtila sam ilanin kolac i to da je nikolinica prava dobrica znatizeljna 😍😍😍😍😍 i da miss nije cula p nocas haha..i da bi mare na godisnji...
    Jooj,mi nastavljamo u temperaturnom i cendravom tonu ali sva sreca malo manje oboje..manje cendrava,niza temp iako postojana,ali zubima ni traga ni glasa..strasno!!!
    Danas od ranog jutra muz i ja na nogama,od sest,jer smo morali ranije doc do mojih da pospricaju muz i moj tata vinograd,danas se moralo to napraviti,a moja jopi od pola osam,samo sam joj presvukla pelenu i krenuli smo..papala kod mojih.. Moji punili mali bazencic za bebe i veliki za velike i ja sam se stvarno dvoumila da i zlica se kupa,ali sam si mislila,zubi su jer prehladena nije,mozda ju vodica samo rashladi tako da se i ona kupala..nadam se sa mi to nije bila greska,al mislim da nije..tako je stalno sva mokra od znoja i sline... Ona je toliko uzivala,narocito kada se ujo glupirao i spricao vodom..ona je od veselja vristala i prskala vodom isto,ljepota mamina.. 😍

25. Lipanj 2017. 08:30

Jutro mame! Evo kavice ☕☕☕☕☕☕☕☕ Ajme koja noć! Nisam spavala do ranog jutra uopće zbog ove sparine, užas! Nikolina cijelu noć bila mokra od znoja i svaki se čas budila, valjda isto zbog vrućine. U 4 sam je stavila u nas krevet pa je nekako zaspala. 
    Ugolina kako je Zlica? Mislim da nisi pogriješila što je kupala u bazencicu pa to ju najbolje i rashladilo, a uživala curka 😍😍😍
    Sanjarka, kako nam Gigi? 
    Neka svi bebaci ozdrave što prije! 
    Cure, recept pišem u sljedećem postu. To su zapravo Ledene kocke, ali sam dodala još višnje da bolje osvježava. 

25. Lipanj 2017. 08:42

Biskvit :
    7bjelanjaka 
    7zl. secera
    7zl.brasna 
    1pp
    Ispeći o vruće preliti sa 2dc mlijeka 
    Fila od visanja :
    200--300g visanja otprilike 
    8zl šećera 
    3 pudinga od vanilije 
    Sve zakuhati u 1l vode, vruće preliti na biskvit 
    Krema:
    7zumanjaka 
    7 zl. secera
    2,5 dc mlijeka 
    5zl brašna 
    2 vanil secera
    zakuhati sve u 4 dc mlijeka, u ohlađeno umutiti pola maslaca ili margarina. 
    Na gotov kolač staviti 500 mi slaga, dobro rashladiti, najbolje preko noći. 
    Dobar tek! 😊

Gitta
    25. Lipanj 2017. 09:30

Bok svima!! Ja sam bila duuugo odsutna, imam bome zaostataka..  prvo josipa zubi mučili, dvije gornje dvojke rasle odjednom, pa nervoza, temperatura, pa došli svekići na dva tjedna pa sam se bila malo isključila iz internetskog svijeta i sad.. josip prije pet dana počeo odbijat hodat i samo je plakao, jučer na kontroli dobio dijagnosu virusna upala kuka, dobio je sirup, danas već vidimo pomak na bolje!!
    Sreća da to nije ništa opasno i inače prođe samo od sebe nakon desetak dana... Uglavnom, svašta nam se sastavilo.
    Kako ste vi?? Bebice? 😘😘😘😘

Abies
    25. Lipanj 2017. 09:35

Hej!
    Stigli doma. Dopodne kupanje. P zaspala na plaži. Pospremili sve. Nju koliko se dala nahranili i od sv roka spavala do doma. Bez stajanja, samo gas 2h. 
    Dok smo mi bućkali se, bio maler. Generalka dnevnog...sama s petrom. Baš mi i ne ide 😀
    Sina poslala s didom u zg. Tulumario im do 3. 
    Ilani baš lijepo kolač izgleda i bravo za Nikolinu. Nek joj pređe u naviku biti dobrica danju i noću. Nikako tu noć da savlada.

Ugolina
    25. Lipanj 2017. 10:26

Gitta

Bok svima!! Ja sam bila duuugo odsutna, imam bome zaostataka.. prvo josipa zubi mučili, dvije gornje dvojke rasle odjednom, pa nervoza, temperatura, pa došli svekići na dva tjedna pa sam se bila malo isključila iz internetskog svijeta i sad.. josip prije pet dana počeo odbijat hodat i samo je plakao, jučer na kontroli dobio dijagnosu virusna upala kuka, dobio je sirup, danas već vidimo pomak na bolje!!
    Sreća da to nije ništa opasno i inače prođe samo od sebe nakon desetak dana… Uglavnom, svašta nam se sastavilo.
    Kako ste vi?? Bebice? 😘😘😘😘

Virusna upala kuka????!?!?!?!?! Ajme pa to ne mozes niti zamislit kaj sve postoji i kaj je sve moguce..jadna ta mala djecica.. A kako ti?druga bebolina? 😊

mare1989
    25. Lipanj 2017. 10:44

Jutro
    Ilani hvala na receptu😚
    Gitta a jadni J. nek sto prije prode sve i bude opet stari i veseli. Kako si ti i bebac u trbuhu?
    Abies nek ste dobro stigli,a F. zabavljao didu i baku 😊
    Nama noc opet koma 😭 al tjesim se bit ce bolje kad izadu zubi za koji mjesec 😂😂 danas je mm doma i planira oko auta raditi da vidi da li cemo s nasim autom ici ili mm bratom😊 jedva cekam godisnji

25. Lipanj 2017. 10:54

Abies brzo prošlo ljetovanje. Bravo za Petru, prespavala put, to mi je najdraže. Boravak polako, sredit ćeš. 
    Gitta ovo za upalu kuka baš gadno zvuči, hvala Bogu  nije strašno kako kažeš. 
    Mare, kada idete? Nadam se da dotad sireni se smire zubice. 
    Nikolina zaspala. Stariji nikako da se ustanu, mužu vani dosađuje susjed a moramo ići kod svekrve. Opet morat ćemo po najvećoj vrućini. I ode dan. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.