Katja,frendice, sretan najsretniji prvi veliki rockasic 😍😍😍😘😘😘😘🎉🎉🎉🎉🎉💕💕💕💕💕
Večer cure!!
Maloj Katji sretan veliki rođendan!! 💓💓
Evo kopirat ću vam izvještaj sa pregleda što sam ljetnicama na fejsu napisala da ne pišem ponovo jer uspavljivam josipa, jer otkako mu se ovo dešava neće da zaspi ako ja ne ležim pokraj njega, valjda traži neku utjehu, jadničak, a meni dobro dođe jer nekad i ja zaspim s njim hihihi
Danas bili na kontroli i pedica ga pregledala i odmah je odbacila sumnju da Josip ima tu virusnu upalu kukova i da hitno idemo ortopedu da ga on pregleda i da stručno mišljenje.
Otišli ortopedu, i prije uzv- a dao dijagnozu a uzv- om je potvrdio.
Uglavnom, dok je Josip imao prethodnu prehladu, njegovo tijelo je stvaralo neka antitijela koja su napadale njegove stanice u kuku, i to se nakupljalo kroz par tjedana dok se nije počelo odražavati kroz bol što je sad ima.
Dobra stvar je što se i za to pije ibuprofen i slično njemu što smiruje bol, kao i kod virusne upale kukova, a njega pijemo već dva dana. I dobro je što i to prolazi samo od sebe i nije opasno, uz mirovanje i neopterećenje kukova brzo prođe.
U četvrtak na kontrolu.
Puno stresa ovih dana, sad znamo točno što mu je pa smo mirnije.
Napravili smo dobru pizzu calzone i otvorila si bezalkoholni radler da malo odahnem od svega!! 🤗🤗😘😘
A jadnicak.. 😥 doduse,cula sam vec za to,znam slucaj di se curici u koljenu tako dogodilo..dijete samo odjednom pocelo sepati i plakati da ju boli..i u bolnici isto potvrdili da je od prehlade...a covjece
Vrlo vazna vijest, mama se otisla zdepilirat aaahaha,isla skinut zimsko krzno,ipak na more idem...e deset kg laksa sam od tam.izasla .sva leprsava i poletna 😂😂😂😂😂
E Ugolina neka si ti sada poletna hahha a kolko ostajete na moru ? Jesam to već pitala Haha ?
Gitta Ajde barem znate na čemu ste brzo neka ozdravi ! Mene je ko malu bolilo koljeno jako i nisam mogla hodat rekli su kao od naglog rasta al ko zna sta je to bilo
E danas scena u ikei čekamo na red bas je bilo puno i moj novčanik kod muza i sad ja stavljam stvari na Traku i Tena platit vidim nema njega nestao 😑 I Brže trčim za njim otišao tamo preko puta u njihovu trgovinu i vraćam se Nazad s njim a ovi iza mene se ugurali već na moje mjesto i čak moje stvari idu u njihov račun i u tom svemu stanem njihovovom psu na nogu i ispričavam se a oni mene ignoriraju 👿I jos jednom se idem ispričat jer zao mi psa covijek me totalno izignorirarao ma reko taj tvoj pas bolji neg ti
Sandric ma hahahha sta bježiš
Večer mame!
Samo da zaželim našoj ljetnoj kumici Katji sretan prvi rođendan!!! 😘😘😘🎂🎂🎂🎁🎁🎁🎆🎆🎆🎈🎈🎈Rasti sretno i zdravo, mala srećice!
Još ne spavamo, pišem sutra!
Katja zahvaljuje na lijepim zeljama😘❤🎂🍫🍰🍬🍨🎂🍻🍻🍻
Jos gustamo na moru,a u subotu festa!
Vrlo vazna vijest, mama se otisla zdepilirat aaahaha,isla skinut zimsko krzno,ipak na more idem…e deset kg laksa sam od tam.izasla .sva leprsava i poletna 😂😂😂😂😂
ahahahahaha, zimsko krzno!!! bome si me nasmijala!!!! hahahahahaha
Dobro jutro mame! Kavica☕☕☕☕☕☕☕🍹🍹
Dijete spava, a ja sam budna od šest. Zadnje dvije noći su nam bile baš dobre pa sam se valjda naspavala, nisam navikla na to.
Ugolina, super za skidanje zimskog krzna 👍😂
Gitta, sreća da je baš sad sezona breskvi pa ih možeš jesti koliko želiš. Ja sam u prvoj trudnoći isto bila luda za breskvama 😊
Curice, uživajte na moru još koji dan 😘 taman kad se vratite u Zg će malo i osvježiti, sad je vruće.
Brojčana, Neli je prava pricalica, svaki dan nova riječ 😍 nein😁
Mare, što god mučilo sirenicu, neka brzo prođe 😘
TPol baš sam se nasmijala tvojoj zgodi - nezgodi a bas su neki psi bolji od ljudi
E Ugolina neka si ti sada poletna hahha a kolko ostajete na moru ? Jesam to već pitala Haha ?
Gitta Ajde barem znate na čemu ste brzo neka ozdravi ! Mene je ko malu bolilo koljeno jako i nisam mogla hodat rekli su kao od naglog rasta al ko zna sta je to bilo
E danas scena u ikei čekamo na red bas je bilo puno i moj novčanik kod muza i sad ja stavljam stvari na Traku i Tena platit vidim nema njega nestao 😑 I Brže trčim za njim otišao tamo preko puta u njihovu trgovinu i vraćam se Nazad s njim a ovi iza mene se ugurali već na moje mjesto i čak moje stvari idu u njihov račun i u tom svemu stanem njihovovom psu na nogu i ispričavam se a oni mene ignoriraju 👿I jos jednom se idem ispričat jer zao mi psa covijek me totalno izignorirarao ma reko taj tvoj pas bolji neg ti
Sandric ma hahahha sta bježiš
A jebote,koji ljudi cudni..kaj je uopce pas radio u ikei,jooj boze
sanjarka sto se ne kupate?mozda bi ti pomoglo malo za ruku,ha??ooo pa gigi punooo prica😍😍😍😍!!!!smijesni su jako kad pocmu brbljat,pa ih hvataj sta im nesto znaci kad petljaju😂..
missneli je od mrkve bila guza crvena samo,al bez pristica.mozda je p od vrucine!daj joj radje jabuku il kruskicu za papat
ilani kakva vam je noc bila???meni neli zaspala u 20 i do 5,bilo je nekog koprcanja al nis posebno-to joj je normalno
sandrich do nedavno joj davala pet kad bi joj rekla i rukovala se kad bi joj pruzila ruku..a od jucer kad je pitam da mi da pet ona se rukuje samnom😂😂,blentava je skroz..
hahahaha,dok ne skuzi da mu je mekano na krevetu😁!joj sto ja mrzim kad mi tako nepoznati idu prema neli i hoce je dirat!!!fuj😤,meni nikad nije palo na pamet tudju i nepoznatu djecu dirat..lijepo ste se proveli😄
gitta bas mi je drago da je sve ok i da mozes sve izdurat!!!javi kad obavis pregled🤗😚
tpoljoj tako i neli🔫,to izvijanje katastrofa..eto ona bila bubana pred 2 tjedna..3 dana temp,a noa nekih 5 dana-to je curilo iz njega na potoke..izvlacila sa pumpicom-vristala je!!!kapi joj stavit-isto vristanje,jedino je sutila kad bi joj sirupic za kasalj davala..ko caca joj-samo da je pit sirupice kad je bolestan😂😩..
Haha,slazem se da su presmijesni s tim pricanjem..moja ima presmijesnu novu foru.. Mase rucicama ili rucicama i cijelim gornjim dijelom tijela lijevo desno i glavom i kaze obavezno po dva puta- ne ne… Ili nje nje,kako kad..pisamo joj od smijeha
😂😂😂😂😂😂😂zlica 😍!!neli propricala svabski😂-pred 2 h pocela govorit nein🔫,i ne gasi se..legla s njom u 21 al ona ne posustaje sa nein,i eto ugasila se pred nekih 10 min
Nein!!! Aaaaahahaha 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji