Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miss_a89
    21. Lipanj 2017. 17:50

Ugolina

Miss,do kad je spavala na kraju???

45 min 🎉🎉

21. Lipanj 2017. 18:42

Večer mame! 
    Što se radi? Kod nas je sad protutnjalo nevrijeme s tučom,  nadam se da je naš mali vrt preživio, trebam ići vidjeti. Nikolina je upravo zaspala pa večeras mogu očekivati svašta. Prehlađena je i cijeli dan izgleda umorno, a još i ova vrućina. Spavala je danas već od 11 do 13.30 i evo i sada zaspala. Hm Vidjet ćemo. Samo mi neka ozdravi. 
     Miss, bravo za spavanje od 45minuta, neka samo tako nastavi i još malo poboljša. 
     Brojčana, a možda Neli polako si mijenja raspored pa uskoro pređe na jedan spavanac. 
    Sanjarka, kako ide? 
    Ostale cure s mora, domaće i pridošle, jel bilo kod vas kiše danas? 

mare1989
    21. Lipanj 2017. 20:53

Vecer drustvo
    Ilani nema kise
    Brojcana voda odlicna,bas mi je bilo lijepo.Sirena nije odusevljena morem,plakala je
    Mene je danas sirena zgazila,uzas jedan,nerovoza,dernjava,ubij boze samo.

Ugolina
    21. Lipanj 2017. 21:06

Brojcana,i moja je danas bas zajebavala s tim spavanjem,samo jednom spava pa je lakse podnijeti,nemamonaj osjecaj da cijeli dan samo uspavljujem 😂 ocito ih vrijeme sve spucalo

Ugolina
    21. Lipanj 2017. 21:08

Miss_a89

Ugolina

Miss,do kad je spavala na kraju???

45 min 🎉🎉

Wooow 🎉🎉🎉😂😂😂 sad smo samo potvrdili da je danas ocito do vremena,sva djeca su cudna haha

Ugolina
    21. Lipanj 2017. 21:10

ilani

Večer mame!
    Što se radi? Kod nas je sad protutnjalo nevrijeme s tučom, nadam se da je naš mali vrt preživio, trebam ići vidjeti. Nikolina je upravo zaspala pa večeras mogu očekivati svašta. Prehlađena je i cijeli dan izgleda umorno, a još i ova vrućina. Spavala je danas već od 11 do 13.30 i evo i sada zaspala. Hm Vidjet ćemo. Samo mi neka ozdravi.
    Miss, bravo za spavanje od 45minuta, neka samo tako nastavi i još malo poboljša.
    Brojčana, a možda Neli polako si mijenja raspored pa uskoro pređe na jedan spavanac.
    Sanjarka, kako ide?
    Ostale cure s mora, domaće i pridošle, jel bilo kod vas kiše danas?

Jooj,bellaru mi poslala video kakva tuca je kod nje padala,samo sam se sledila,uzas 😲 joj,nadam se da ti nije unistila vrt!!! I nadam se da doticna nije presla na istok grada...moj vinograd 😲😲😲😲

Miss_a89
    21. Lipanj 2017. 21:22

Jooj,bellaru mi poslala video kakva tuca je kod nje padala,samo sam se sledila,uzas 😲 joj,nadam se da ti nije unistila vrt!!! I nadam se da doticna nije presla na istok grada…moj vinograd 😲😲😲😲

Ugolina, na istoku samo kratki pljusak bez tuče 👍

Miss_a89
    21. Lipanj 2017. 21:23

P nikako da zaspi 😥😥

Abies
    21. Lipanj 2017. 21:43

Hej! Izvukla f u dublje s leptirićima. Prije 2 god se nije dao iz dubokog. Lani do koljena. Al voli biti u moru pa sam zadovoljna. 
    P uf prošlu noć temperatura oko 37.5 ujutro opet.. sirup. Popodne nova žlica i odonda nema. Nadam se dalje tako. Zubi druga nada. Na sunce nismo baš išli. Ujutro danas nas dvije kući ostale.
    Sunshine sreli i Tenu 😍
    Ilani baš glupo s bazenima
    Sandrich Lovre joooj
    Miss takav mi sin bio. Spavanja x po 10-15min. Al bio dobrica. Počeo sapavat po 1-2h kad sam počela raditi. 

Ugolina
    21. Lipanj 2017. 22:07

Miss_a89

Jooj,bellaru mi poslala video kakva tuca je kod nje padala,samo sam se sledila,uzas 😲 joj,nadam se da ti nije unistila vrt!!! I nadam se da doticna nije presla na istok grada…moj vinograd 😲😲😲😲

Ugolina, na istoku samo kratki pljusak bez tuče 👍

Hahaha, ok onda 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.