Večer mame!
Što se radi? Kod nas je sad protutnjalo nevrijeme s tučom, nadam se da je naš mali vrt preživio, trebam ići vidjeti. Nikolina je upravo zaspala pa večeras mogu očekivati svašta. Prehlađena je i cijeli dan izgleda umorno, a još i ova vrućina. Spavala je danas već od 11 do 13.30 i evo i sada zaspala. Hm Vidjet ćemo. Samo mi neka ozdravi.
Miss, bravo za spavanje od 45minuta, neka samo tako nastavi i još malo poboljša.
Brojčana, a možda Neli polako si mijenja raspored pa uskoro pređe na jedan spavanac.
Sanjarka, kako ide?
Ostale cure s mora, domaće i pridošle, jel bilo kod vas kiše danas?
Vecer drustvo
Ilani nema kise
Brojcana voda odlicna,bas mi je bilo lijepo.Sirena nije odusevljena morem,plakala je
Mene je danas sirena zgazila,uzas jedan,nerovoza,dernjava,ubij boze samo.
Brojcana,i moja je danas bas zajebavala s tim spavanjem,samo jednom spava pa je lakse podnijeti,nemamonaj osjecaj da cijeli dan samo uspavljujem 😂 ocito ih vrijeme sve spucalo
Miss,do kad je spavala na kraju???
45 min 🎉🎉
Wooow 🎉🎉🎉😂😂😂 sad smo samo potvrdili da je danas ocito do vremena,sva djeca su cudna haha
Večer mame!
Što se radi? Kod nas je sad protutnjalo nevrijeme s tučom, nadam se da je naš mali vrt preživio, trebam ići vidjeti. Nikolina je upravo zaspala pa večeras mogu očekivati svašta. Prehlađena je i cijeli dan izgleda umorno, a još i ova vrućina. Spavala je danas već od 11 do 13.30 i evo i sada zaspala. Hm Vidjet ćemo. Samo mi neka ozdravi.
Miss, bravo za spavanje od 45minuta, neka samo tako nastavi i još malo poboljša.
Brojčana, a možda Neli polako si mijenja raspored pa uskoro pređe na jedan spavanac.
Sanjarka, kako ide?
Ostale cure s mora, domaće i pridošle, jel bilo kod vas kiše danas?
Jooj,bellaru mi poslala video kakva tuca je kod nje padala,samo sam se sledila,uzas 😲 joj,nadam se da ti nije unistila vrt!!! I nadam se da doticna nije presla na istok grada...moj vinograd 😲😲😲😲
Jooj,bellaru mi poslala video kakva tuca je kod nje padala,samo sam se sledila,uzas 😲 joj,nadam se da ti nije unistila vrt!!! I nadam se da doticna nije presla na istok grada…moj vinograd 😲😲😲😲
Ugolina, na istoku samo kratki pljusak bez tuče 👍
Hej! Izvukla f u dublje s leptirićima. Prije 2 god se nije dao iz dubokog. Lani do koljena. Al voli biti u moru pa sam zadovoljna.
P uf prošlu noć temperatura oko 37.5 ujutro opet.. sirup. Popodne nova žlica i odonda nema. Nadam se dalje tako. Zubi druga nada. Na sunce nismo baš išli. Ujutro danas nas dvije kući ostale.
Sunshine sreli i Tenu 😍
Ilani baš glupo s bazenima
Sandrich Lovre joooj
Miss takav mi sin bio. Spavanja x po 10-15min. Al bio dobrica. Počeo sapavat po 1-2h kad sam počela raditi.
Jooj,bellaru mi poslala video kakva tuca je kod nje padala,samo sam se sledila,uzas 😲 joj,nadam se da ti nije unistila vrt!!! I nadam se da doticna nije presla na istok grada…moj vinograd 😲😲😲😲
Ugolina, na istoku samo kratki pljusak bez tuče 👍
Hahaha, ok onda 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji