Samo da vas pozdravimo i posaljemo puse s mora😘😘😘uzivamo svi,Katja gusta u moru i tako sam sretna,mislila sam da se nece kupati,jer kod kuce mrzi kadu i urla😂
Llr i Ilani,ja nisam stigla imat pauzu od gumenih cudesa😂
Cupavicine fotke😍😍😍bas je predivna
Prezivjeli smo prvi pad jutros… Tresnia na jednu stranu lica s kreveta. Mm mi ga ostavia jutros i isa se spremat za posao a ja ga nisam niti cula. Kaze on da sam otvorila oci i rekla "ok" a ja se niceg ne sjecam… slabo spavala sinoc, ima je temp 38 i onda smo to skidali. Jadnicak 4 zuba mu idu od jednom i jos to cijepljenje jucer…uff
😲😲😲😲😲😲😲 jel velika kvrga??
Jutro
Tpol cupavica je bas model slatki 😍
Abies uzivajte na moru i na kupanju,bude Filip i u dublje isao samo dok se malo opusti
Ilani bas glupo sto se tako bazen otvara bas kad je najgora vrucina. I nama u 8 i 9mj se cuju festivali kao da mi je pored kuce a ne 2km udaljeno
Nama noc prosla dobro budila se par puta.. Jucer sam pitu uspjela napraviti dok je ona spavala i taman kad sam stavila zadnju peci ona se probudila 😊 mm je rekao da odavno nije jeo ovako dobru pitu. Ibogatu 😂😂
Danas cak u planu imam na more otici sa klincima ako budu isli moji pa cu i ja i nek mi mogu pomoci oko djece
Posalji pitu u zg!!!!
Samo da vas pozdravimo i posaljemo puse s mora😘😘😘uzivamo svi,Katja gusta u moru i tako sam sretna,mislila sam da se nece kupati,jer kod kuce mrzi kadu i urla😂
Llr i Ilani,ja nisam stigla imat pauzu od gumenih cudesa😂
Cupavicine fotke😍😍😍bas je predivna
Hahahaha,mozda ti sada zavoli kadu...neka vi uzivate sto vise i da ne mislis na posao jos koji dan!!!
Prezivjeli smo prvi pad jutros… Tresnia na jednu stranu lica s kreveta. Mm mi ga ostavia jutros i isa se spremat za posao a ja ga nisam niti cula. Kaze on da sam otvorila oci i rekla "ok" a ja se niceg ne sjecam… slabo spavala sinoc, ima je temp 38 i onda smo to skidali. Jadnicak 4 zuba mu idu od jednom i jos to cijepljenje jucer…uff
😲😲😲😲😲😲😲 jel velika kvrga??
Sad se slabo vidi, povrsine je ko golf loptica, malo ispupcena ali skoro pa boje koze 😁 ipak je bosanska glava (moja mater je iz tuzle) 😂
Brojcana Neli reciklira 😂😂😂😂
Sandrich auuuu 😣 sreca da je bosanska glava 😂😂
P spava vec pola sata, a ja pijuckam svoju ☕😊😊
To je i mm pitao 😂😂 da bar znam, radila bi joj to svaki dan hahahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji