Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    21. Lipanj 2017. 14:25

Gumeni rekviziti i ostala cudesa 😂😂😂😂😂

curicax3
    21. Lipanj 2017. 14:31

Samo da vas pozdravimo i posaljemo puse s mora😘😘😘uzivamo svi,Katja gusta u moru i tako sam sretna,mislila sam da se nece kupati,jer kod kuce mrzi kadu i urla😂
    Llr i Ilani,ja nisam stigla imat pauzu od gumenih cudesa😂
    Cupavicine fotke😍😍😍bas je predivna

Ugolina
    21. Lipanj 2017. 14:55

sandrichx3

Prezivjeli smo prvi pad jutros… Tresnia na jednu stranu lica s kreveta. Mm mi ga ostavia jutros i isa se spremat za posao a ja ga nisam niti cula. Kaze on da sam otvorila oci i rekla "ok" a ja se niceg ne sjecam… slabo spavala sinoc, ima je temp 38 i onda smo to skidali. Jadnicak 4 zuba mu idu od jednom i jos to cijepljenje jucer…uff

😲😲😲😲😲😲😲 jel velika kvrga??

Ugolina
    21. Lipanj 2017. 14:56

mare1989

Jutro

Tpol cupavica je bas model slatki 😍
    Abies uzivajte na moru i na kupanju,bude Filip i u dublje isao samo dok se malo opusti
    Ilani bas glupo sto se tako bazen otvara bas kad je najgora vrucina. I nama u 8 i 9mj se cuju festivali kao da mi je pored kuce a ne 2km udaljeno
    Nama noc prosla dobro budila se par puta.. Jucer sam pitu uspjela napraviti dok je ona spavala i taman kad sam stavila zadnju peci ona se probudila 😊 mm je rekao da odavno nije jeo ovako dobru pitu. Ibogatu 😂😂
    Danas cak u planu imam na more otici sa klincima ako budu isli moji pa cu i ja i nek mi mogu pomoci oko djece

Posalji pitu u zg!!!!

Ugolina
    21. Lipanj 2017. 14:58

curicax3

Samo da vas pozdravimo i posaljemo puse s mora😘😘😘uzivamo svi,Katja gusta u moru i tako sam sretna,mislila sam da se nece kupati,jer kod kuce mrzi kadu i urla😂
    Llr i Ilani,ja nisam stigla imat pauzu od gumenih cudesa😂
    Cupavicine fotke😍😍😍bas je predivna

Hahahaha,mozda ti sada zavoli kadu...neka vi uzivate sto vise i da ne mislis na posao jos koji dan!!!

uykmyjh
    21. Lipanj 2017. 15:19

Ugolina

sandrichx3

Prezivjeli smo prvi pad jutros… Tresnia na jednu stranu lica s kreveta. Mm mi ga ostavia jutros i isa se spremat za posao a ja ga nisam niti cula. Kaze on da sam otvorila oci i rekla "ok" a ja se niceg ne sjecam… slabo spavala sinoc, ima je temp 38 i onda smo to skidali. Jadnicak 4 zuba mu idu od jednom i jos to cijepljenje jucer…uff

😲😲😲😲😲😲😲 jel velika kvrga??

Sad se slabo vidi, povrsine je ko golf loptica, malo ispupcena ali skoro pa boje koze 😁  ipak je bosanska glava (moja mater je iz tuzle) 😂

Miss_a89
    21. Lipanj 2017. 15:41

Brojcana Neli reciklira 😂😂😂😂
    Sandrich auuuu 😣 sreca da je bosanska glava 😂😂
    P spava vec pola sata, a ja pijuckam svoju ☕😊😊

Ugolina
    21. Lipanj 2017. 15:53

P spava pola sata vec?????? Ajme,kaj si joj napravila?? 😂😂😂😂

Miss_a89
    21. Lipanj 2017. 16:33

To je i mm pitao 😂😂 da bar znam, radila bi joj to svaki dan hahahaha 

Ugolina
    21. Lipanj 2017. 17:26

Miss,do kad je spavala na kraju???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.