Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Lipanj 2017. 07:06

Dobro jutro mame! ☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍹🍹🍹evo poslužite se 😀

21. Lipanj 2017. 07:30

Nama noć ništa bolja od prethodnih. Al se inmusic čuo više nego jučer. Kings of Leon su rasturili!!! Baš me zanima kako spavaju ljudi koji žive još bliže Jarunu ako se toliko kod mene čuje. Treba izdržati tri noći rokanja! 
     Abies, uživajte na moru 😘 Bude se F naučio plivati već. Moji su naučili prvo roniti a tek onda plivati, negdje sa šest godina, cure i kasnije. Probaj mu dati ronilačku masku da u plicaku roni, možda mu se svidi. Glavno da se ne boji vode.
    Moje cure na Mladosti se kupaju. Glupo što vanjske bazene otvaraju tek u podne, baš za izgorit na suncu. 
    TPol, koji slatkiš Lea 😍😍😍 Fotosesion za minic 😂😂😂 I da sigurno imamo energymilk haha dobro kažeš. Vrućine ne znam, baš sam pomislila da možda najgori dio dana se sakrijemo u nekom shopping centru 😀
    LLR i meni je palo na pamet kako opet nakon poduze pauze moramo tegliti na more razne baby stvari, ali čuda za napuhavanje moji nisu nikada puno koristili, samo one "plivalice" za na ruke i možda kolutić. Uživajte na plaži! 

uykmyjh
    21. Lipanj 2017. 07:47

Abies

Hej!
    More ☺
    Volim ovo mjesto. Još kako je djed tu radio, ovi stari ga jako cijene, milo kad čuješ lijepo o njemu.
    Ritam nam je isti. Žvače svo kamenje travke… Možda ide zub kad tako grabi.
    Sin se drži plićaka. Uh nikako u dublje, nit ideje kako ga naučit plivati.

Ilani bazen, nek cure uživaju. Na koji idu?
    Sandich kupanje u 4mj?! Iako stari kažu kad se na visočici pokaže balerina može se kupati. Jedno brdo južni velebit, kako se snijeg topi pojavi se balerina koja pleše od snijega.
    Brojčana daaa sad nas klinci samo iznenađuju znanjem. Neću zaboraviti sina, neki vlakić je pukla ruda i velimo mm i ja najbolje gumica i spojit. Sin ode u ladicu i nosi gumicu, a mi mislili da nit zna o čem pričamo, a kamo li gdje stoje. Vlakić je bio popravljen i kompozicija je krenula :)

Aa balerina, zakoon :)

uykmyjh
    21. Lipanj 2017. 07:59

Prezivjeli smo prvi pad jutros... Tresnia na jednu stranu lica s kreveta. Mm mi ga ostavia jutros i isa se spremat za posao a ja ga nisam niti cula. Kaze on da sam otvorila oci i rekla "ok" a ja se niceg ne sjecam... slabo spavala sinoc, ima je temp 38 i onda smo to skidali. Jadnicak 4 zuba mu idu od jednom i jos to cijepljenje jucer...uff 

mare1989
    21. Lipanj 2017. 08:02

Jutro

Tpol cupavica je bas model slatki 😍
    Abies uzivajte na moru i na kupanju,bude Filip i u dublje isao samo dok se malo opusti
    Ilani bas glupo sto se tako bazen otvara bas kad je najgora vrucina. I nama u 8 i 9mj se cuju festivali kao da mi je pored kuce a ne 2km udaljeno
    Nama noc prosla dobro budila se par puta.. Jucer sam pitu uspjela napraviti dok je ona spavala i taman kad sam stavila zadnju peci ona se probudila 😊 mm je rekao da odavno nije jeo ovako dobru pitu. Ibogatu 😂😂
    Danas cak u planu imam na more otici sa klincima ako budu isli moji pa cu i ja i nek mi mogu pomoci oko djece

mare1989
    21. Lipanj 2017. 08:05

Sandrich a jadni mis mali,je li se lupio jako. Nek temp sto prije prode i zubici izadu vise da ga ne mocu puno

uykmyjh
    21. Lipanj 2017. 10:16

mare1989

Sandrich a jadni mis mali,je li se lupio jako. Nek temp sto prije prode i zubici izadu vise da ga ne mocu puno

A bas je dobro lupia, ima cvorugu preko pola cela,ni maslac mu nije pomoga 😭 on je mali lav, nis mu nije 😁 gore smo mi plakali

Ugolina
    21. Lipanj 2017. 14:11

2410

ovo sto se tice da kuze-o da!!u sub ili ned ja u sobi gdje nam je ormar,muz u spavacoj-i dere se on da mu dam trenerku,ja dam neli njegovu trenerku i kazem odnesi tati-bez greske je to odradila.dala joj karton od sirupica isto da se igra,ja u dnevnom,mm negdje u kuci a ona to nosi sa sobom i cujem je da ide u kuhinju i otvara element i taman da cu dreknut da dodje ona izlazi iz kuhinje i proslo mi kroz glavu da jel moguce da je bacila u smece karton od sirupa?!i prodje mi tako misao..i popodne ja se sjetim toga,pogledam gdje mi stoji smece-imam vrecicu gdje je bio otpad i vrecicu gdje stoje kartoni,plastike(odvajamo smece)-i karton od sirupa u vreci gdje bi trebao i bit(ne u bio otpadu).i tako,zna vec svasta,i ima tih situacija svaki dan,tocno zna sta treba i gdje je sta

Mm bi bio ponosan na tvoju neli,jer na njegovu inicijativu i mi odvajamo 😂😂😂 on zeli zlicu tome poduciti

Ugolina
    21. Lipanj 2017. 14:19

Tpol,aj nek si ziva!! Cesto sam te se sjetila jer smo ovih dana malo gledali star trek s archerom pa sam se tebe sjetila kad god bi naisla tpol..a to je ono,stalno hahaha 😂😂😂 photo session za minic 😍😍 nemam ti nis pametno  savjetovati kaj da radis jer si i sama postavljam to pitanje..isto dva puta idemo van. Sreca pa mi prespava ovaj najgori dio 13-15/15:30 al opet mi se prije pet,pol sest ne isplati izlazit,uzas..a nas stan je koma,ne mozes nikako niti u jednom trenu napravit barem mali propuh ono samo da iznese vrucinu.. A na more,tak desetak dana..doslovno mozemo biti koliko god hocemo..vidjet cemo kako ce nam dat financije hehe

Ugolina
    21. Lipanj 2017. 14:23

Abies

Hej!
    More ☺
    Volim ovo mjesto. Još kako je djed tu radio, ovi stari ga jako cijene, milo kad čuješ lijepo o njemu.
    Ritam nam je isti. Žvače svo kamenje travke… Možda ide zub kad tako grabi.
    Sin se drži plićaka. Uh nikako u dublje, nit ideje kako ga naučit plivati.

Ilani bazen, nek cure uživaju. Na koji idu?
    Sandich kupanje u 4mj?! Iako stari kažu kad se na visočici pokaže balerina može se kupati. Jedno brdo južni velebit, kako se snijeg topi pojavi se balerina koja pleše od snijega.
    Brojčana daaa sad nas klinci samo iznenađuju znanjem. Neću zaboraviti sina, neki vlakić je pukla ruda i velimo mm i ja najbolje gumica i spojit. Sin ode u ladicu i nosi gumicu, a mi mislili da nit zna o čem pričamo, a kamo li gdje stoje. Vlakić je bio popravljen i kompozicija je krenula :)

Aaahsha,ajme filip 😍 a vi popadali u nesvijest 😂😂😂 i meni je super tako sresti nekoga tko mi poznaje nekog pretka pa cujes neke price..steta sto ih se puno ne cuje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.