Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    20. Lipanj 2017. 22:08

sandrichx3

Vidim bebaci rastu veliki i ozbiljni, moj naucia dat pet i jutros u cekaoni kod pedijatrice samo ponavljao "beba! Beb!" 😂 I vec par dana mi "prdi" ustima u pupak kao ja njemu 😂 mudrac jedan, imam snimljeno, al moram se sjetiti kako se uploada😁
    Napokon primili i tu trecu dozu cjepiva, sad smo mirni neko vrijeme…
    Inace, ni s mora (bar ja i moji) se nakupamo u petom-sestom mjesecu tako da smo mirni do kraja sezone, brzo dosadi. Prije sam se znala okupat i krajem cetvrtog mjeseca, cim zatopli malo-hop u more 😂 ove godine se i lovre kupa tako da cemo bit prisiljeni ici vise putaeno ga jede sporke maramice, bjezim. Sretni minici!

Aaaahahaha jede maramice 😂😂😂 ma zamisli,on tebi prdi po trbuhu,kako je samo skuzio hahaha

Ugolina
    20. Lipanj 2017. 22:11

2410

ovo sto se tice da kuze-o da!!u sub ili ned ja u sobi gdje nam je ormar,muz u spavacoj-i dere se on da mu dam trenerku,ja dam neli njegovu trenerku i kazem odnesi tati-bez greske je to odradila.dala joj karton od sirupica isto da se igra,ja u dnevnom,mm negdje u kuci a ona to nosi sa sobom i cujem je da ide u kuhinju i otvara element i taman da cu dreknut da dodje ona izlazi iz kuhinje i proslo mi kroz glavu da jel moguce da je bacila u smece karton od sirupa?!i prodje mi tako misao..i popodne ja se sjetim toga,pogledam gdje mi stoji smece-imam vrecicu gdje je bio otpad i vrecicu gdje stoje kartoni,plastike(odvajamo smece)-i karton od sirupa u vreci gdje bi trebao i bit(ne u bio otpadu).i tako,zna vec svasta,i ima tih situacija svaki dan,tocno zna sta treba i gdje je sta

Neli reciklira 😂😂😂😍😍😍😍😍

TPol
    20. Lipanj 2017. 22:43

Evo živa sam valjda neznam ova cupavica izvuče iz mene svaki atom snage , izgleda da joj izlazi opet neki zub pa se nacicava svako malo oce 😑 I jos sw probudila u 6 u jutro pa smo je opet uspavali i svi produžili do 9 ... odspava mi jednom . Vruće je pa nemamo kud iako iziđem rano i posle jos jednom ... neznam ne sviđa mi se ta vrućina imate ideje sta da radim osim u kući bit ?
    Hvala svima na čestitkama 😘😘😘
    Bravo Marcel i Sumerbaby za korake 
    Miss moju je ta riža bas zastopala jedva se pokakala i kao sto kaže sunshine slabo oni jedu na početku ja sam zato i kupovala dvije tri žličice jabuke i to je to...
    Ilani eto živa preživljavam hahha ... vidim Nikolina isto energična kao cupavica pa ja mislim da je problem u našem mlijeku energymilk hahha 
    Ugolina joj popis bas super ideja a kolko ostajete na moru ? 
    Ja sam danas slikala moju doma pa onda vani u parkiću . Eto imale smo PHOTOsesion za minic 👍🏻
    Idem spavat glava me boli
    Sanjarka super da prolazi dobro dadiljanje znaci ne place Gigi ? 

TPol
    20. Lipanj 2017. 22:44

lan@luk@rit@
    20. Lipanj 2017. 22:49

TPol

Evo živa sam valjda neznam ova cupavica izvuče iz mene svaki atom snage , izgleda da joj izlazi opet neki zub pa se nacicava svako malo oce 😑 I jos sw probudila u 6 u jutro pa smo je opet uspavali i svi produžili do 9 … odspava mi jednom . Vruće je pa nemamo kud iako iziđem rano i posle jos jednom … neznam ne sviđa mi se ta vrućina imate ideje sta da radim osim u kući bit ?
    Hvala svima na čestitkama 😘😘😘
    Bravo Marcel i Sumerbaby za korake
    Miss moju je ta riža bas zastopala jedva se pokakala i kao sto kaže sunshine slabo oni jedu na početku ja sam zato i kupovala dvije tri žličice jabuke i to je to…
    Ilani eto živa preživljavam hahha … vidim Nikolina isto energična kao cupavica pa ja mislim da je problem u našem mlijeku energymilk hahha
    Ugolina joj popis bas super ideja a kolko ostajete na moru ?
    Ja sam danas slikala moju doma pa onda vani u parkiću . Eto imale smo PHOTOsesion za minic 👍🏻
    Idem spavat glava me boli
    Sanjarka super da prolazi dobro dadiljanje znaci ne place Gigi ?

Tpol Cupavica je malo savrsenstvo!!slike su odlicne tek sam ih maloprije vidila na viberu
    I da sretan minic,i ostalima koji slave Niki i zaboravih kome jos

Abies
    20. Lipanj 2017. 23:02

Hej!
    More ☺
    Volim ovo mjesto. Još kako je djed tu radio, ovi stari ga jako cijene, milo kad čuješ lijepo o njemu.
    Ritam nam je isti. Žvače svo kamenje travke... Možda ide zub kad tako grabi. 
    Sin se drži plićaka. Uh nikako u dublje, nit ideje kako ga naučit plivati.

Ilani bazen, nek cure uživaju. Na koji idu?
    Sandich kupanje u 4mj?! Iako stari kažu kad se na visočici pokaže balerina može se kupati. Jedno brdo južni velebit, kako se snijeg topi pojavi se balerina koja pleše od snijega. 
    Brojčana daaa sad nas klinci samo iznenađuju znanjem. Neću zaboraviti sina, neki vlakić je pukla ruda i velimo mm i ja najbolje gumica i spojit. Sin ode u ladicu i nosi gumicu, a mi mislili da nit zna o čem pričamo, a kamo li gdje stoje. Vlakić je bio popravljen i kompozicija je krenula :)

Abies
    20. Lipanj 2017. 23:08

Ugolina

ilani

Večer mame!
    E kad ja čitam da je netko zaspao u 7-8, meni to zvuči kao SF. Mi se još borimo, a spavala je od 12.45 do 14.30. Otkud tom djetetu snage?
    Sanjarka, imaš li osjećaj da nisi ni prekidala raditi? Bravo za brzu prilagodbu! Hoćeš morati na bolovanje radi fizikalne terapije?
    Ugolina, svaka čast na organiziranosti! Ja koliko god se spremam, uvijek mi nešto u zadnji čas fali, pogotovo s bebom. Ove godine još i dečki ostaju doma sami pa ću biti totalno izbezumljena.
    Miss, ove godine još ćeš možda uspjeti ležati na plaži, ali već sljedeće ljeto trčati ćeš za Paolom i brckati se u plicaku😀
    Još sam htjela nešto reći ali sam zablokirala. Preumorna sam. Nikolina nije.
    Laku noć društvo! 😘

Ma kaj se tice organiziranosti,zasluzan je moj muz,ne ja..on voli da kada vec putuje,da mu apsolutno nista ne fali haha..i imamo popis,odkad smo se vjencali,svih stvari koje nosimo tako da kako sto spakiramo,tako prekrizimo,i nema sanse da ti sto ostane, preporucujem da ga pocnes raditi unaprijed kako se ceg sjetis.. Ove godine bome spisak moramo nadopuniti 😂😍💕

Pakiranje i ja tako radim još od faksa. Imali terene po tjedan dana. I najposuđivanije stvari bile su pinceta rašpica i grickalica za nokte. (Pinceta zbog krpelja). I švicarac je pod must have. Tako i sad.
    I opet za klince uzmem hrpu, sebi ništa. Sad sam i sinovo na minimum svela.

lan@luk@rit@
    20. Lipanj 2017. 23:29

Mi ujutro rano planiram na plazu,sad kad svi spavaju idem spakovat svu ratnu opremu :-)
    Taman smo se ima koju godinu (kad je luka proplivao)riješili svih gumenih rekvizita i ostalih čudesa sto mala djeca zahtjevaju...i sad ponovo

lan@luk@rit@
    20. Lipanj 2017. 23:31

Abies

Hej!
    More ☺
    Volim ovo mjesto. Još kako je djed tu radio, ovi stari ga jako cijene, milo kad čuješ lijepo o njemu.
    Ritam nam je isti. Žvače svo kamenje travke… Možda ide zub kad tako grabi.
    Sin se drži plićaka. Uh nikako u dublje, nit ideje kako ga naučit plivati.

Ilani bazen, nek cure uživaju. Na koji idu?
    Sandich kupanje u 4mj?! Iako stari kažu kad se na visočici pokaže balerina može se kupati. Jedno brdo južni velebit, kako se snijeg topi pojavi se balerina koja pleše od snijega.
    Brojčana daaa sad nas klinci samo iznenađuju znanjem. Neću zaboraviti sina, neki vlakić je pukla ruda i velimo mm i ja najbolje gumica i spojit. Sin ode u ladicu i nosi gumicu, a mi mislili da nit zna o čem pričamo, a kamo li gdje stoje. Vlakić je bio popravljen i kompozicija je krenula :)

Silvana hoce li F bar s tobom u dubinu?jesu tvoji s tobom na moru?
    Uživajte

Lucy16
    21. Lipanj 2017. 00:06

TPol, sretan minic!!! Kako to brzo ide....
    Sumerbaby, hvala na cestitkama. Ja se nisam ni sjetila da je to danas, muz me podsjetio. 
    Ovdje paklena vrucina, nemam volje ni za sto. M je dobar vani samo ako je na rukama. Mislim da cu morati kupiti klokanicu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.