Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Lipanj 2017. 09:31

Jutro mame!
    Sanjarka,moze jednu crnu jacu! Nikolina sinoc napokon zaspala tek oko 23.30 Nisam se opet nista naspavala,opet je bilo budenja milion do 3 sata,poslije mir. Ne znam koji joj to raspored. Al dobro, barem sam onda slusala Inmusic festival ( cuje se kod mene dosta dobro) kad vec nisam spavala.Gigi se vrtio,vjerojatno ga bas zubic muci.
    Miss,ja vec godinama koristim Lidlovu kremu za sunce Cien i za sebe i za djecu i super sam zadovoljna ,tako cu i ove godine.
    Ejic Marcel bi malo radlera
    Brojcana,dva dnevna spavanca ma super,neka samo tako potraje.Jel Neli jos na tebi spava?

Moje cure otisle opet na bazen.Razmisljala sam da i ja odem s Nikolinom,ali kad pomislim da se vracati po vrucini pa ceka me doma kuhanje i ostalo,neee ne ide mi se.Danas ce biti vruce,drzite se! Odoh nesto napraviti dok nije jos prevruce.

20. Lipanj 2017. 09:42

Mateu, Lei i Niki sretni minici!
     Tpol si ziva?

uykmyjh
    20. Lipanj 2017. 12:00

Vidim bebaci rastu veliki i ozbiljni, moj naucia dat pet i jutros u cekaoni kod pedijatrice samo ponavljao "beba! Beb!" 😂 I vec par dana mi "prdi" ustima u pupak kao ja njemu 😂 mudrac jedan, imam snimljeno, al moram se sjetiti kako se uploada😁
    Napokon primili i tu trecu dozu cjepiva, sad smo mirni neko vrijeme...
    Inace, ni s mora (bar ja i moji) se nakupamo u petom-sestom mjesecu tako da smo mirni do kraja sezone, brzo dosadi. Prije sam se znala okupat i krajem cetvrtog mjeseca, cim zatopli malo-hop u more 😂 ove godine se i lovre kupa tako da cemo bit prisiljeni ici vise puta eno ga jede sporke maramice, bjezim. Sretni minici!

Ugolina
    20. Lipanj 2017. 14:23

ilani

Večer mame!
    E kad ja čitam da je netko zaspao u 7-8, meni to zvuči kao SF. Mi se još borimo, a spavala je od 12.45 do 14.30. Otkud tom djetetu snage?
    Sanjarka, imaš li osjećaj da nisi ni prekidala raditi? Bravo za brzu prilagodbu! Hoćeš morati na bolovanje radi fizikalne terapije?
    Ugolina, svaka čast na organiziranosti! Ja koliko god se spremam, uvijek mi nešto u zadnji čas fali, pogotovo s bebom. Ove godine još i dečki ostaju doma sami pa ću biti totalno izbezumljena.
    Miss, ove godine još ćeš možda uspjeti ležati na plaži, ali već sljedeće ljeto trčati ćeš za Paolom i brckati se u plicaku😀
    Još sam htjela nešto reći ali sam zablokirala. Preumorna sam. Nikolina nije.
    Laku noć društvo! 😘

Ma kaj se tice organiziranosti,zasluzan je moj muz,ne ja..on voli da kada vec putuje,da mu apsolutno nista ne fali haha..i imamo popis,odkad smo se vjencali,svih stvari koje nosimo tako da kako sto spakiramo,tako prekrizimo,i nema sanse da ti sto ostane, preporucujem da ga pocnes raditi unaprijed kako se ceg sjetis.. Ove godine bome spisak moramo nadopuniti 😂😍💕

Ugolina
    20. Lipanj 2017. 14:25

ejic

Ilani, ja idem raditi 1.10, a od sredine 9.mj ce biti kod tete cuvalice 😊 Jos imamo cijelo ljeto pred nama 😊
    Sa kupacim bi ja bas tako napravila kao sto si napisala, kupiti bikini i baciti gornji dio. Neznam tko je to izmislio i jel ta osoba/osobe ima djece 😒
    Moj se dosad doma u svom bazenu kupao u tim pelenama za vodu. Nije mi bas za skupljanje kakice po bazenicu 🙄 pa ga ne pustam govog 😊
    Lucy, kako dugo ostajete?
    Sumerbaby, cestitam na prvim koracima!! 🎉🎀🎉🎊
    Ugolina, tako i planiram. Micat cu mi je polako tokom dana, za uspavljivanje i u autu neka mu jos bude. Iako kupila sam mu 2 koje bas nekako ne voli pa mozda budem zlicesta mama i bacim ove koje sad ima i dam mu samo one koje ne voli, mozda onda sam odustane od nje 😉
    To je ona tebi htjela dati do znanja tko od sad ima zadnju rijec 😁😁😁 Isto tako je mm rekao za marcela, nema alkohola prije 20-te, a ovaj danas navecer sezao samo za praznom flasom radlera 😁😁
    Sanjarka, super sto je ruka lijepo zacijelila 😊😊
    Gigi daj 😍😍 Kako mi je to slatko kad pocnu talo "pricati" 😍😍 Moj je sad u zadnje vrijeme poceo vise komunicirati. Kad nesto treba lijepo kaze mama, 1-2x je rekao nesto nalik vau-vau, parputa nam (njam) kad je jeo ili bio gladan 😍😍😍 Sve su svjesniji svega oko sebe
    Sad kad sam dosla do zadnje stranice vidim da mi je prvi dio posta poslalo sasvim slucajno 😕
    Eto, toliko od mene, odoh sad i ja spavati 😊
    Laku noc! 😘

Hahaha,super fora ovo za dude!! Probaj... Valjda ih nece zavoliti  😂😂😂

Ugolina
    20. Lipanj 2017. 14:26

E moram vam nesto reci!!!

Ugolina
    20. Lipanj 2017. 14:26

1900 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉😂😂😂😂😂😂😂😂

Ugolina
    20. Lipanj 2017. 14:58

Sanjarka i ejic,slazem se s ovim da su preslatki kada kuze kad ih nes pitas 😍 moja sve pogleda tocno kad ju pitam di je ovo di je ono...
    I kada tjera vec sad svoju volju,covjece 😂😂 samo mali primjer o cem pricam,mi u sparu, na blagajni,ona par koraka dalje ceprka po necemu.. Zoves ju,nece doc,odem po nju da cu ju primiti,pocne gurati moje ruke od sebe i negodovati,bjezati..ma prase jedno,onda sam ju digla,velim ti ces mene vec sad zezati,e ne moze 😂😂

summerbaby
    20. Lipanj 2017. 15:09

Nika zahvaljuje na cestitkama 😗😗😗😗😗😗 ovo nam je zadnji prije rockasa (ne znam kojeg smajlica da stavim - ovog sto se smije ili place)
    Sretni minici mateu i cupavici 🎊🎊🎊🎊🎊

uykmyjh
    20. Lipanj 2017. 18:32

2410

Ugolina

1900 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉😂😂😂😂😂😂😂😂

bravo😂😂😂😂😂😂

😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.