Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miss_a89
    19. Lipanj 2017. 22:41

Sanjarka88

I da, imamo novu riječ: daj 😊 koja vise zvuci kao da al kako je Brojcana rekla bitno da se mi kuzimo 😍

Bravo Gigi 👏👏

mare1989
    19. Lipanj 2017. 22:43

Ugolina radit cu od tikve doamce i krumpira 😁 isto domaceg 😂

19. Lipanj 2017. 22:59

Večer mame! 
    E kad ja čitam da je netko zaspao u 7-8, meni to zvuči kao SF. Mi se još borimo, a spavala je od 12.45 do 14.30. Otkud tom djetetu snage? 
     Sanjarka, imaš li osjećaj da nisi ni prekidala raditi? Bravo za brzu prilagodbu! Hoćeš morati na bolovanje radi fizikalne terapije? 
     Ugolina, svaka čast na organiziranosti! Ja koliko god se spremam, uvijek mi nešto u zadnji čas fali, pogotovo s bebom. Ove godine još i dečki ostaju doma sami pa ću biti totalno izbezumljena. 
    Miss, ove godine još ćeš možda uspjeti ležati na plaži, ali već sljedeće ljeto trčati ćeš za Paolom i brckati se u plicaku😀
    Još sam htjela nešto reći ali sam zablokirala. Preumorna sam. Nikolina nije. 
    Laku noć društvo! 😘

ejic
    19. Lipanj 2017. 23:15

Ilani, ja idem raditi 1.10, a od sredine 9.mj ce biti kod tete cuvalice 😊 Jos imamo cijelo ljeto pred nama 😊

ejic
    19. Lipanj 2017. 23:44

Ilani, ja idem raditi 1.10, a od sredine 9.mj ce biti kod tete cuvalice 😊 Jos imamo cijelo ljeto pred nama 😊
    Sa kupacim bi ja bas tako napravila kao sto si napisala, kupiti bikini i baciti gornji dio. Neznam tko je to izmislio i jel ta osoba/osobe ima djece 😒
    Moj se dosad doma u svom bazenu kupao u tim pelenama za vodu. Nije mi bas za skupljanje kakice po bazenicu 🙄 pa ga ne pustam govog 😊
    Lucy, kako dugo ostajete?
    Sumerbaby, cestitam na prvim koracima!! 🎉🎀🎉🎊
    Ugolina, tako i planiram. Micat cu mi je polako tokom dana, za uspavljivanje i u autu neka mu jos bude. Iako kupila sam mu 2 koje bas nekako ne voli pa mozda budem zlicesta mama i bacim ove koje sad ima i dam mu samo one koje ne voli, mozda onda sam odustane od nje 😉
    To je ona tebi htjela dati do znanja tko od sad ima zadnju rijec 😁😁😁 Isto tako je mm rekao za marcela, nema alkohola prije 20-te, a ovaj danas navecer sezao samo za praznom flasom radlera 😁😁
    Sanjarka, super sto je ruka lijepo zacijelila 😊😊
    Gigi daj 😍😍 Kako mi je to slatko kad pocnu talo "pricati" 😍😍 Moj je sad u zadnje vrijeme poceo vise komunicirati. Kad nesto treba lijepo kaze mama, 1-2x je rekao nesto nalik vau-vau, parputa nam (njam) kad je jeo ili bio gladan 😍😍😍 Sve su svjesniji svega oko sebe 
    Sad kad sam dosla do zadnje stranice vidim da mi je prvi dio posta poslalo sasvim slucajno 😕
    Eto, toliko od mene, odoh sad i ja spavati 😊
    Laku noc! 😘

Sanjarka88
    20. Lipanj 2017. 06:26

☕☕☕☕☕☕☕☕ jedna rana crna! 😉
    Sam ja ono rekla da se tu i tamo desi koja nemirna noc? E pa takva je bila ova, izvrtio se ko na ražnju a sve bez buđenja, samo se vrti po kreveticu i namista si dudu zatvorenih očiju... 
    Ugolina mi s mora se kreneno kupat kad je vani 40 i prisili nas 🤣🤣🤣 zlica vec tjera po svom, nagrabusila si 😁
    Sunshine i moj cupka uho kad mu se spava no ovo je sad puno cesce tokom dana. I ja ti zelim da prilagodba na posao i sve u vezi toga prode lagano i bezbolno 😊 si ti vodila Tenu na kontrolu sa godinu dana? 
    Marice ti to jos uvik kupuješ sireni ljetne robu? 🤣
    Ilani 😥 kad je zaspala N. sinoc? Meni bas osjecaj kao da nisam ni prekidala radit joj! Ne znam za fizikalnu i bolovanje, mislim da cak postoji opcija terapjje kroz popodne
    Ejic i Marcel ce bit brbljavac ☺😍 je bas su sve sladji sad unaprijed kad sve vise kuze 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    20. Lipanj 2017. 06:27

Sretni minici Mateu, cupavici i Niki 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    20. Lipanj 2017. 08:15

Jutro
    Sanjarka spremam se pomalo za bosnu pa da imam dole i dugog malo posto dole su veceri hladne😊 (izgovor za shoping)
    Tpol sretan minic slatkoj cupavici
    Lucy sretan minic Mateu
    Sretan minic Niki

Miss_a89
    20. Lipanj 2017. 08:25

Jutro! Noc ok, sad je pojela i opet zaspala. Nadam se bar do 10 😆
    Ugolina svaka cast za organiziranu pripremu za more. Ja sam i dalje bez obzira sto sam dobila dijete slampava i uvije sve u zadnji cas. 
    Kojom kremom mazete svoje bebice na moru? Ili ako se sjecate s cime ste ih mazali prosle godine. 
    Mare dobar izgovor za shopping 😂
    Sanjarka izdrzi dan ☕☕☕☕
    Brojcana super za izostanak nocnog nacicavanja!
    Ejic bas me zanima kak ce proci zamjena duda. P voli dudu i vjerojatno cemo se pomuciti da ju odbacimo. 
    Znam da bi mi bilo pametnije sada ustati i otici nesto napraviti dok P spava, al ne da mi se dici iz kreveta 😂😂
    E da, sretni minici Cupavici, Mateu i Niki 🎈🎈🎈

Sunshine1
    20. Lipanj 2017. 08:38

Sanjarka nisam je vodila sa godinu dana. Ici cemo kraje ljeta obavit to cjepivo prije vrtica.
    Miss ja sam imala bioderminu kremu, mislim ima je jos doma al se malo teze razmazuje i imaje je jako jako malo za puno novaca al kako je bila bas bijela uzela sam tu. Sad imam niveinu pa se malo i ja posluzim za lice. Imam osjetljivu kozu lica kao Baby ali srecom mi niti skupe nisu odgovaralenego bas eto nivea pa koristim sve nivea

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.