Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    19. Lipanj 2017. 21:20

Gigi kaze daj 😍😍

summerbaby
    19. Lipanj 2017. 21:29

Ugolina

lan@luk@rit@

Pozdrav mame
    Mi se jos nikako nismo kupali(samo La).R ima kupace gacice ,kad bude vani bit ce u peleni.Meni su bezvezni jednodjelni kostimi opcenito a pogotovo za malo dijete..
    Sumerbaby bravo za koracice :-D
    Brojcana nadam se da ce potrajat mir izmedu vas dvoje,drago mi je da ste uživali :-*
    Marcel ovisnik o dudi,R isto.L i L su je odbacili s 9 mj. sami tada im je ujedno i prvi zubic izbio.
    Zlica ne sisa vise po danu,bravo bravo :-*
    Dalje neznam…
    Mm radi,Lana je otisla na izlet sa zborom ,a mi ostali se dosadujemo kuci..

Eto ih na,ovi s mora se ne kupaju dok mi s kopna zudimo za tim 😂😂😂😂😂

Ugolina bas i ja razmisljam o tome 😂😂
    Curke hvala na cestitkama😗

summerbaby
    19. Lipanj 2017. 21:35

Sanjarka88

Miss jedan obrok rizine da. Ja sam ih prvo dala same s ad pa onda s vocem kako sam koje uvodila.
    Brojcana samo vi uzivajte 😘 i nek to uzivanje potraje ☺ sjedalicu nismo vise ni probavali otkad sam se polomila, do daljnjeg je u jaju 😏 super da ju je Neli na kraju lipo prihvatila 😊
    Ejic u jaslice krecemo 1.9 😏 tko jos krece tada? Josipa, Tena…tko jos? Petra krece ranije?
    I moj je ovisnik o dudi no za sada se puno ne opterećujem s tim. Bravoooo za hodanje 😊
    Ilani joj nikako vi na zelenu granu s tim spavanjem 😏 ja se ne mogu zalit, mi u pravom smislu rijeci spavamo cijelu noc, zna se eventualno desit neka izvanredna noc pa bude nesto nemirniji, no nema vise buđenja i plakanja. Nadam se da je to to, i da tu vise nece bit nekih promjena. Ja totalno ne volim vidit dijete golo na plaži i u moru. U moru ce bit u kupacem, na plaži u peleni.
    Summerbaby cestitke na zubicu i samostalnim koracima 😍😎😍 nije ti daleko do splita provozat se kad budete na ljetovanju 😉😁
    Zlica nam ima prcastu guzu 🤣🤣 moj je sreca musko jer hlace nosi sad ove ljetne 6-9mj 🤣🤣🤣

Mislim da ce Murter biti u pitanju, daleko je do Splita (samo zbog N u autu) ali mozda budes iz nekog razloga isla malo sjevernije, uostalom nikad se ne zna, mala smo mi zemlja, mozda se i potrefi neki susret
    Saljem ti pusu podrske za brzi oporavak 😗

Sunshine1
    19. Lipanj 2017. 22:04

Vecer i od mene!
    Tena spava opet od 8!! Nesto se bas brzo umori. Oko 7 krece nervoza al dobra je u kolicima pa je stavim u tricikl pa mali djiramo. Bile na plazi i pokupile ae nakon  15 min ker neka zelena gamad sa tamarisa ubitacno dosadna.
    Sanjarka bas mi je drago da ste se svi tako brzo prilagodili. Nadam se da cu i ja tako :) diranje uha....mislim da su cure pisale da je to povezano sa zubima da. Iako Tena se dirka po uhu kad je pospana i tako se uspava.

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    19. Lipanj 2017. 22:15

Satrala me zaigrana zlica,nece spavat a vidim da je umorna drek jedan.. E neces,bogami,zaspat ces prije deset,nema 😂😂😂😂 i eto,zaspala u 22:03  prasica

mare1989
    19. Lipanj 2017. 22:17

Vecer cure mile

Sanjarka super da jw ruka dobro,Gigiju nije dan neki bude sutra bolje
    Summer cestitam na zubicu
    Sunshine umori je vrucina i klima sa mora pa rano zaspe
    Ja i moja sirena isle u grad i malo u kupovinu,pa smo isle i da njoj nesto kupim ali nisam nasla broj 😁 sreca za novcanik. Mm je cuvao velike i kaze da je uzivao sa njima😍 Sutra planiram pitu da pravim i da sirena proba 😁

Sunshine1
    19. Lipanj 2017. 22:19

22:03 e neces ti!!!

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    19. Lipanj 2017. 22:33

Sunshine1

22:03e neces ti!!!

😂😂😂😂😂 nece po mome,vec po svome,vidis ti to aaahaha

Ugolina
    19. Lipanj 2017. 22:34

Mare,od cega radis pitu za sirenicu haha

Miss_a89
    19. Lipanj 2017. 22:38

Ugolina

Satrala me zaigrana zlica,nece spavat a vidim da je umorna drek jedan.. E neces,bogami,zaspat ces prije deset,nema 😂😂😂😂 i eto,zaspala u 22:03 prasica

Koja mala šefica 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.