Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebacica
    25. Kolovoz 2016. 15:09

Aurelija sve isto i kod nas. Ko da su blizanke 😂 moja jos uvijek ne spava. Zaspala je na meni i spustila sam ju na krevet i bila je budna za 5 min.

Danas mi je dosla knjiga Sretna beba i idem s uvodenjem rasporeda jer vidim da nema smisla ovo. Ja nista ne stignem, kuhanje mi je napreskokce. Danas ni nisam kuhala jer me izluduje nece biti mirna ni sek, a ni zaspala nije da idem u kuhinju. Nek sveki nekaj napravi za rucak. Moje hranjenje je super u 11 dorucak, u 4 rucak, vecere nekad ni nemam. Glavno da ona meni cicu navlaci kad pozeli.

Sanjarka probala sam ju preduhitrit, al zaspe na mozda 20-40 min i probudi se 😰 citala sam da im u tom periodu popusta cvrst san pa se meskolje, po noci se rasteze i njurga al zaspi dalje, al po danu uredno ima budenje.

CrazyPuppet
    25. Kolovoz 2016. 15:22

Mi danas isto smotani, nije bas htio zaspat... mozda treba malo da se naviknemo na tetranje, imam dojam ko da ga malo smeta... :-/ ? A puno cim se pelena smoci, u jednokratnim se to tak ne osjeti...
    danas bas takvi neki dan... ni lijevo ni desno...

bellaru
    25. Kolovoz 2016. 16:37

Moj mali zadnja dva dana i podrigne i zriga se😩 nekad ni ne podrigne nego se samo zriga. Onda si mislim da mu mozda dam previse hrane?😩 napravim mu 90 ml novalaca. Il je to jednstavno tako?
    A otpao nam ne pupak!!! Jel to prerano?

Marigmar
    25. Kolovoz 2016. 17:02

Bellaru nije prerano, super da si se toga riješila, pupak mora biti suh skroz mora izgledati kao nas pipali to je onda to, onda može kupanje u kadici 👍🏻 nama tek prekjučer ispala krastica koja je ostala nakon pupka.Vjeruj mi živciralo me to šta toliko traje 😁

Marigmar
    25. Kolovoz 2016. 17:03

Uf meni se tako spava a ovaj mali se stalno budi ne mogu nikako odrijemati, i kada ga mm preuzme ja odem u drugu sobu svejedno ga čujem i nema šanse a fakat sam umorna joj nadam se da ce nam noć biti ok da bar malo odspavam.

Sanjarka88
    25. Kolovoz 2016. 17:05

Bellaru nama pupak otpao nakon 6 dana 😉
    Tvoj je bljuckalo kao i moj 😂 i imenjakinja nam isto. To su takvi klinci zderu i onda visak povrate. Ns brini bitno je samo da napreduje na kilazi 💪

Crazy zbog cega mislis da mu tetre smetaju? Nemiran bude ili?

Abies aaaaa moj kaka jednom dnevno divota 😃. 
    Ja danas bolognese evo tek sad kuham. Nije odspavao svoja 3h nego 2 puta po sat vremena malo je to i njemu i meni 😛
    Moj ne voli na ruke. Sad doduse i hoce dok ga nosim okrenutog prema naprijed jer gleda okolo al u principu momak trazi svoj komod.
    Sta nije uvik zgodno npr triba krstenje prezivit 😰

Bebacica poznati mi to bez glave i repa pogotovo kuhanje uzas! Isto samo dorucak bezvezni i rucak. 50kg imam samo ide dole... A on cak nije toliko zahtjevan i cendrav sta bi bilo da je 😰
    Ja isto dobila knjigu jedva je cekam citat. 

Aurelija moj se probudi ako mu dode za izbacit malo mlijeka znaci probava ga muci. Ili je nemiran pa sam sebe budi. Jesi pokusala spavanje na trbuhu?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    25. Kolovoz 2016. 17:10

Inace tamo s mjesec ipo cca imali identicno sranje koje je trajalo 2h. Zaspe nakon 5min ko zec i tako cili fucking dan.
    Od tad to glavno spavanje odradi u našoj sobi na nasem krevetu na trbuhu ili ledjima. Ja Legnem s njim i on zaspe i ne mrda. Al evo imamo i dana kao danas kad se isto često budi

Marigmar figeeee za dobru noc! 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    25. Kolovoz 2016. 17:24

Ocito su meteoropati jer je moja danas koma s tim spavanjem isto,a inace s tim nemamo problema

deeka
    25. Kolovoz 2016. 19:52

Moja isto cili dan muku muci sa nespavanjem. Od 10 jutros, a tek joj je dva tjedna. Pelena cista, beba sita, a cili dan bi jos cice i place. Poludit cu.
    Sad sam je opet pristekala na cicu i miruje dok zdere. Ufff

Jel rano za grceve?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.