Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    26. Kolovoz 2016. 06:49

Jutro!!! 

Cekam da sd princeza probudi i isprazni desnu jer je lagano tvrda i osjetim grudicu. Al to tako bude po noci i ona to izvuce ujutro 

Aurelija za raspored treba puno strpljrnja i zivaca. Brbin ritam se pomice i mijenja lagano i postepeno,po 10,15 min svaki dan. Ja sam odlucila da se nesto mora promijenit jer sam luda sa njom. Sve sam zapostavila,i kuhanje i ciscenje i samo se ovaj tjrdan koncentriram na nju. I lagano ide,al su nam se noci pokvarile . Treba vremena, u svakom slucaju jr bolje nego prije i toplo sr nadam da nam more nece sve posemerit.

Ja sam curki spremila u skrinju krusku,breskvu,sljivu i spinat. Jos planiram jabuku. Hocu da prve okuse i dohranu proba prave domace stvari pa kad krene papat kako se spada (nadam se kroz mjesec dana kad krenemo) cu kupovat. 

Jucer grcevi na najjace...luda sam bila,nista nisam spremila,pospremila,popeglala. Preko dana se njoj posvecujem pa kad zaspi u 9 krenem i onda me mm pita kada mi danas gosti odgovaraju!! Nikad!! Ako misli da cemo sutra na more. I onda mi kaze ds ne moram nis cistit da ce me sve docekat cisto..  
    Zato moja majka divna napravila sogiju tortu mjesto mene i uvalila joj ciklu da mi skiseli.

Ovo za persin sam i ja cula da je ziher metoda za nestanak mlijeka. 

Idem pit kavu dok spava...
    U 12 kukovi,a ako bude ok,odem i do KA kupit si neke stvari.

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    26. Kolovoz 2016. 07:36

Hahaha,bellaru,lom ovo za zeca,haha..
    A kad tak stavljas kupus i to,kaj se dogodi sa mlijekom koji vec je u sisama

Sanjarka88
    26. Kolovoz 2016. 08:16

Jutrooooo ☀

Junior se najeo, izbljuvao, poceo stucat i sad se valjamo po krevetu. Noc je bila tako tako moglo je i bolje. 

Jucer imali goste, dobio robicu 86 😂

Aurelija ja tek pocela citat knjigu pa cu vidit kako to funkcionira sa rasporedom. 
    On ti voli na kauc, krevet naj jer ocito voli komod. Voli bit i u viperu dok mu igracke ne dosade. U kolica vise i nece toliko osim ako smo u pokretu.

Abies ja slikajem i njega ko luda. Cak mozda i vise jer je mob sad pri ruci kad je mudrica bila mala digitalni je bio jedino sredstvo.

Sunshine sta vam se pokvarilo nocu?
    Bravo za mamu 😉

Bellaru ja i junior bili odvojeni 7 dana i mlijeko jednostavno nestalo. Nikakve upale ni nista slicno. Jos mozda cca 2 tj bi se pojavila kap ako bi stisnula cicu

Ostatak, kako je prosla noc?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    26. Kolovoz 2016. 08:36

Jutro. Prijavljuem prospavanu noc bez budnjenja i veselu pricljivu bebu ujutro. Bas proizvodi puno zvukova zadnjih par dana. 

Hahha Sanjarka 86. Imamo i mi to. Kad to uopce nose? 
    Mi sad sluzbeno na 62 iako su joj neke hlacice jos velike oko struka

deeka
    26. Kolovoz 2016. 09:24

Jutroo!

Mi smo imale mirnu noc. Vjerojatno se primorila dok je vristala jucer. I sad spava :)
    Poslali smo tatu da obavi jos prijavu na MUP i HZZO. Koliko iznosi jednokratna naknada s HZZO-a?
    A di se triba prijavit za dobit od grada?

Haha pocela je dobivat podbradak. 

Di ste kupile steznik? Mislim da ga tribam pocet nosit, zivcira me ovi mlohavi trbuh.

CrazyPuppet
    26. Kolovoz 2016. 10:51

Jutro cure! 
    Kod nas solidna noć, ovaj moj štrumf i dalje ne moze dugo izdržat bez cice, pa smo se budili 3x. Mislim da njemu jednostavno treba vise mlijeka jer je velik, jer po danu kad jede podoji nam traju i traju, on 2x isprazni obje dojke do kraja...
    No pred jutro oko 5 probudio se stariji i urla i nikako ga smirit, nikako zaspat... nakon sat vremena borbe upalila sam mu crtiće i otisla leć...satralo me.
    Uspavljicanje bebe... bez filozofija kod nas, bar za sad. Kad se umori dobi malo cicu i gasi se. Nema gledanja u oci, tepanja, pjevanja, to ga samo dodatno stimulira. I da, ja imam ogroman jastuk za dojenje od pirovih ljuskica i samo bebu na njega stavim i tu spava ko blaženi. Svi na tome odlicno spavaju... 
    Ellie 86 je za 1-2god. Taman oko 18mj. 
    Sunshine super za raspored, mi smo 3 dana super, onda 4. sve naopako hehe... al lako za to, knjiga je prepuna odlicnih savjeta, tako da i kad nismo u shemi dobro funkcioniramo zahvaljujuci tome.
    Zasto vec dohrana?!
    Deeka mozda je malena imala skok, kolko je sad stara?

bellaru
    26. Kolovoz 2016. 10:53

Pukao ne otpao

deeka
    26. Kolovoz 2016. 10:57

Crazy a ima 15 dana.

CrazyPuppet
    26. Kolovoz 2016. 11:10

E da, ushemili se s tetranjem, meni to ne predstavlja ama bas nikakvu gnjavazu, prematanje traje isto ko da pampers stavljam. Kako i stariji jos ima pelene, mjesecno bi za obojicu bilo preko 400kn. Nadam se da cemo sa starijim kroz koji mjesec uspjet odviknut, trenutno je u fazi "neću" i bacanja po podu, plus nova beba u kući, pa i nije bas najbolje vrijeme jos s tutom se gnjavit. Abies kako ste vi to rijesili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.