Moja si isto skine carapice ali ne namjerno..
Prije mjesec dana na uzv kukova su nam rekli da joj kao desni nije razvijen ko lijevi,ali bili smo danas na kontroli i sve je u redu, jupiii.. I to dva ortopeda su ju pregledali tako da budu sto posto..bas sam sretna
Moja si isto skine carapice ali ne namjerno..
Prije mjesec dana na uzv kukova su nam rekli da joj kao desni nije razvijen ko lijevi,ali bili smo danas na kontroli i sve je u redu, jupiii.. I to dva ortopeda su ju pregledali tako da budu sto posto..bas sam sretna
Gdje si to bila

Uf Sanjarka, *ebeno... šampon iz ljekarne i izolacija par dana...
Bellaru hehe, zanimljiva teorija... al.ne vuce mene tolko shoping vec bi ja da se dragi i ja negdje izvedemo... al taj je lijen za pomaknut se... iako nas je sad sve izveo u grad u šetnju, tako da ♡

Ugolina A na salati, ja cu u klaicevu. Pise mi na onom papiru iz bolnice za 4-6 tj na uzv kukova. Jesi i ti tak isla?
A pa eto i setnja je lijep izlazak...bar mozes setat😧
Bellaru mi išli u karlovac kukove
Uši. Bar si me nasmijala da ideš skočit s balkona. Hug

Bellaru na uzv kukova se ide do 3 mj, naruci se ako jos nisi jer se ceka.
Usi- odmah me svrbi sve. Sretno a tim.
Pitanje- moze li beba previse spavati? Ena je zaspala u 8 nakon papanja/ kupanja. Mm ju uzeo isao kao malo odspavat dosao s puta. Oboje spavaju ko bebe 😘. Ona ce se sad vjerojatno budit oko 2-3 i nastavit spavat do 8. Jel to puno za tako malu bebu? Glupo mi ju je buditi

Ma seka zna ortopeda u klaicevoj pa se ne moram narucivat hvala bogu. Samo nazvat dan prije da cu doc👍
Ellie meni patronazna rekla da me budim bebu.
A i meni logicno da ako je gladna da ce se probudit a ako je sita da ce galamit. 😐
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji