Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    24. Kolovoz 2016. 21:39

Moja si isto skine carapice ali ne namjerno..
    Prije mjesec dana na uzv kukova su nam rekli da joj kao desni nije razvijen ko lijevi,ali bili smo danas na kontroli i sve je u redu, jupiii.. I to dva ortopeda su ju pregledali tako da budu sto posto..bas sam sretna 

bellaru
    24. Kolovoz 2016. 21:51

Ugolina

Moja si isto skine carapice ali ne namjerno..
    Prije mjesec dana na uzv kukova su nam rekli da joj kao desni nije razvijen ko lijevi,ali bili smo danas na kontroli i sve je u redu, jupiii.. I to dva ortopeda su ju pregledali tako da budu sto posto..bas sam sretna 

Gdje si to bila

bellaru
    24. Kolovoz 2016. 21:56

Usiiiii😨😨😨😨😨 uzas. Mozda ih ima neki klinac sa kojim se mala.druzi?

Ugolina
    24. Kolovoz 2016. 22:07

Bellaru,na salati

CrazyPuppet
    24. Kolovoz 2016. 22:11

Uf Sanjarka, *ebeno... šampon iz ljekarne i izolacija par dana... 
    Bellaru hehe, zanimljiva teorija... al.ne vuce mene tolko shoping vec bi ja da se dragi i ja negdje izvedemo... al taj je lijen za pomaknut se... iako nas je sad sve izveo u grad u šetnju, tako da ♡

bellaru
    24. Kolovoz 2016. 22:53

Ugolina A na salati, ja cu u klaicevu. Pise mi na onom papiru iz bolnice za 4-6 tj na uzv kukova. Jesi i ti tak isla? 

A pa eto i setnja je lijep izlazak...bar mozes setat😧

Abies
    24. Kolovoz 2016. 23:19

Bellaru mi išli u karlovac kukove

Uši. Bar si me nasmijala da ideš skočit s balkona. Hug

Ellie00
    24. Kolovoz 2016. 23:30

Bellaru na uzv kukova se ide do 3 mj, naruci se ako jos nisi jer  se ceka.
    Usi- odmah me svrbi sve. Sretno a tim.
    Pitanje- moze li beba previse spavati? Ena je zaspala u 8 nakon papanja/ kupanja. Mm ju uzeo isao kao malo odspavat dosao s puta. Oboje spavaju ko bebe 😘. Ona ce se sad vjerojatno budit oko 2-3 i nastavit spavat do 8.  Jel to puno za tako malu bebu? Glupo mi ju je buditi

bellaru
    24. Kolovoz 2016. 23:53

Ma seka zna ortopeda u klaicevoj pa se ne moram narucivat hvala bogu. Samo nazvat dan prije da cu doc👍
    Ellie meni patronazna rekla da me budim bebu.
    A i meni  logicno da ako je gladna da ce se probudit a ako je sita da ce galamit. 😐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI