Deeka moj cendra dok spava, napinje se, pa malo place. Mislim da nisu pravi grcevi al.valjda probava ih malo muci jer moj sad ima tvrdju stolicu, nema vise onu proljevastu. A to sigurno i od adsptirane koju sad jede.
Cure stavljam kupus i persin na cice da mi mlijeko ode. Jelnznate kako dugo to moram radit?
Radiš dobro Bellaru. Peršin svježi ne suhi. i suhi ima efekt al svježi je no1. Koliko dugo nemam pojma. Postoje i tablete.
Sanjarka, nego di hoce Petar bit ako ne na rukama? A ja imam obrnuti problem, razmazili je doma svi u ovih mjesec dana!! Ne znam sta ce bit kad svi odu radit! Nisam probala na trbuh, bas cu probat po danu ak ce htjet!
Ugolina, meni zelje i caj od kadulje rijesili groznu navalu mlijeka u bolnici. Kvrgetine od cica, ne želim se ni prisjecat uff
Ja ne kužim kak uvodite taj raspored ako beba ne surađuje, uspavljivanje traje dugo ko meni itd
Ugolinaa o daaa! Kad su bile jako napete malo istisnula samo da pritisak smanjim pa malo zalijem hladnom vodom i stavljala zelje i to je malo popustalo lagano i onda pocitala negdje za svjezi persin i svekrva mi ga nasjeclala ja u gudnjak i puf splasnule! Samo sta imam.persina po cijeloj kuci i zelja. Kaze muz moramo zeca nabavit da hoda zamnom i jede😁 moram poslat muza u vrt po jos persina a izmedju persina stavim zelje. A zelje drzim u frizideru pa bas pase kad stavim😄 osjetim da ima jos malo pa budem jos sutra eventualno prekosutra.
A tablete bromergon...i to sam mislila cak uzet u ljekarni al ne znam kako ni koliko piti. Patronazna mi rekla da ima i injekcija neka. Al sam za te tablete cula da mogu imat gadne nuspojave. Jer te tablete su za svasta tipa parkins a izmedju ostalog i za to da izgubis mlijeko pa si ti misli kakva je to luda kemija😱
A zelje mozete stavljat i ako je upala
E i to sta aurelija kaze-caj od kadulje. Al ga nisam jos kupila. Racunam da sam do kraja tjedna milk free😁 aurelija koliko je trebalo da ti nestane i dal sad zna curit koja kap il uopce nemas?
Moj muz malog izveo van i kaze da je mali 2 i po sata samo gledao sve. Uopce nije spavao. Racunam da ce onda kroz noc dobro spavat😕
Meni je trebalo 5 dana da iz predupalnog stanja dođe na normalno! dojim i dalje
Spava od 21h. Nadam se da ce potrajat jos koji sat s obzirom da se izmorila i prezderala cili dan.
Upalili smo joj muziku u sobi :) trenutno su klape :)
Moje malo čudo je zaspalo oko pola 8 i sad jede, valjda bude nastavio morala sam ga razbuditi sa presvlačenjem da pojede jer se probudio gladan i onda zaspao ponovno na cici odmah, uzas mi je to kad napokon spava a ja ga moram buditi, koja ironija
Kako davati enterokind kada mora ici prije dojenja pola sata a ja ne znam kada cu dojiti s obzirom da npr on spava, ima li kakvog ucinka ak se da direktno prije dojenja ili poslije dojenja? Ako netko zna možda ili moram na fejs Zeko pitati 😂
Svima isti dan 😏
Cijeli dan veselo, klinci ranije zaspali...daj bože i dobru nam noć.
Petra zaspala. Ja pustila sve u kući. Napravila palačinke. Sjela na pod i slagala legače 💓 glupo će zvučat al fali mi sin, a doma smo. I napokon je mala spavala da se mogu s njim valjat po podu.
I još sam nešto primjetila imam puuuno više slika sina nego kćeri 😕 jel to tako ide s drugim djetetom?!
Sortiraj odgovore
Najstariji