Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    25. Kolovoz 2016. 00:15

Ma i ja sam ju budila ispocetka al sad ima 3 i po mj, dobro napredjuje mislim da nema potrebe.. ili?

Marigmar
    25. Kolovoz 2016. 01:46

Joj Ellie ak hoćeš možemo se zamijeniti imam ja jednog kojeg ne treba buditi pa se družite 😂😂😂 da ja malo odspavam
    I šta glupača napravim, znaci mali se Grci od valjda 3 popodne, ništa ne pomaze ni šetnja ni stiskanje ni masaža ništa, i stavim ja njega jos na cicu kao utješnu, jer je vec bio jeo, a on nakon nje gleda Ko sova, nema grčeve ali premoren valjda i ne može zaspati, ja reko ma znas kaj ajmo drži taktiku i okrenem mu leđa i zaspem 😱 Sad sam se probudila nakon 3h a on spava čvrstim snom. I Kaj sad napravim? Prebacim ga u kinderbet i naravno gotovo, buđenje i Eto ti gluposti, samo zato jer me strah spavati kraj njega 😡

TPol
    25. Kolovoz 2016. 07:16

Elle bas smo muž i ja sinoć gledali u knjigu sretno djetinjstvo ima opisane razvoje djeteta , reko da vidimo to o spavanju i piše od 3 Mj moze se očekivati da spavaju 8sati ali nije pravilo znaci neće svaka beba hehe

Abies
    25. Kolovoz 2016. 08:01

Sanjarka uzmi sebi sprej za preventivu. To smo mi masovno kupovali kad su se uši pojavile u vrtiću. 
    Malo kasno palim

Ellie00
    25. Kolovoz 2016. 08:01

Tpol i meni je taj podatak negdje u glavi. Hvala..ma necu je budit dok god ona (kad je budna) lijepo jede, napreduje, guguce, smije se. 
    Marigmar evo vidis jos 2 mj izdrzi. 😊.
    Na zalost nemam ti sto pametno reci.. 

Mm se uspio ujutro tako u mali prst na nozi puknut da mu cijeli naotecen, uopce ne zna hoce li na posao moci.

CrazyPuppet
    25. Kolovoz 2016. 08:11

Marigmar nemoj se bojati spavati kraj bebe, roditelji koji spavaju s djecom podsvjesno jako paze...  cak se i preporuca da beba spava s mamom. Moj isto ljepse spava kad je s menom u krevetu. Iako ova noć sva neka smotana bila, morat cu ipak kupit jednokratne pelene za noć, imam dojam da mu je ova platnena nezgrapna za lezanje na ravnom. Plus se jos iskakio pa ga i to razbudilo. Sad spava, vec vidim da bu nam dan sve naopako.  
    Ellie ne trebas je budit, samo ipak pazi da ti ne zamijeni dan za noć ;-)

Ellie00
    25. Kolovoz 2016. 08:54

Crazy zasad smo ok s dan noc..preko dana manje spava, vjezbamo i secemo i pricamo. Kad se mrak spusti odmah produzi spavanac.
    Mm ostaje radit od doma 😊 nebi se trebala veselit al malo mi ipak drago 😍

Ugolina
    25. Kolovoz 2016. 09:52

Dobro da moze radit od doma..
    Ja svoju  nebi budila..kad bu gladna bu mi rekla

bebacica
    25. Kolovoz 2016. 11:14

Pozdrav mame

Mi se polako vracamo u rutinu nakon skoka. Al i dalje muku mucimo s uspavljivanjem. Kolko vama treba da bebe zaspu po danu? Meni ponekad i 2h! Spava na rukama, spustim u krevet, budna je i tako 7-8 pokusaja 😭 duze ju uspavljujem nego kaj spava 😰
    Sanjarka usi😨 drzim fige da ih rijesis cim prije
    Ellie nemoj ju buditi. Da znas kaj bi ja dala da se moja samo jednom probudi za jesti 😂
    Marigmar suosjecam i meni je tako. Ako zaspe na rukama stavimo ju prvi san u kindac i onda nakon hranjenja spava s nama jer sam ju jednom tako prebacila i napravila sranje, sat i pol smo se nosale dok nije zaspala. A inace zaspe na ciki pa spava s nama. Al ja bi da je u kindacu jer nemam mjesta. Muz se rastegne, a mala spava sirom ruke pola kreveta zauzme. Na kraju mama spava na 20cm kreveta 😅

Da li netko stavlja bebu spavati na trbuh po noci? Ja stavim po danu, po noci me malo strah, jer spava s nama. Iako je ponekad spavala jer tako najmirnije spava. Jucer smo ju stavili u kindac na trbuh i odspavala je 5h u komadu, inace mi se probudi za 2h.
    Rasmisljam si da kupim vrecu za spavanje mozda ne bi tolko mlatila nogama😎

Ugolina
    25. Kolovoz 2016. 11:35

Zene s djecom starijom,iskustva, moja mala uzasno slini,al uzasno i stalno trpa sake u usta, nit je gladna nit je zedna,nit cica nit caj nit duda,nis nece samo prste cica...razdrazljiva,cendrava.. Pa kaj vec zubi???!!! Nema nikakvih naznaka na zubnom medu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.