Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    24. Kolovoz 2016. 17:27

Ellie br 50 :) super je!!ja sam luda vise sa br 80. Al ok,necu to morat kupovat...

Abies mislim da cemo sub ili ned ic. Mm bi isao da se okupa,a ja cu ostat. Svekrici idu sri ili cet doma pa onda krece GO :) mm ce bit 2 tjedna sa nama pa ce doc moja mama a onda cu vidit kakvo ce vrijeme bit i hocu jos ostat. Sogiju je rodendan pa bi da svi budemo zajedno a i svekar me zvao da dodemo,da nas cekaju i tak...A slabi smo jedan na drugoga. On nema kceri, ja 'nemam' tatu...

url=https://lilypie.com]

Ellie00
    24. Kolovoz 2016. 18:48

Ugolina da, imam cak dvije radosnice . Dobila sam ih. al ovu sam prvu dobila jos u trudnoci pa od tad pisem unutra i stavljam slike uzv i to. Zove se Bebin album od izdavaca Lusio. Ima mjesta za slike i za pisanje i svasta... Ima naravno i bzvz stvari al ima i fora. Mislim da je to lijepa uspomena. 
    Ja inace iz Vz-a, al zivimo sad u V.Gorici. 

Jel vole vase bebe carape? Ena ih staaaalno skida

Ellie00
    24. Kolovoz 2016. 20:37

Ena kad je bila mala (ono jako jako mala) sve carape su joj naravno bile prevelike pa kad smo ih navukli bile su joj do koljena i onda nije mogla skinuti. Sad je majstorica u skidanju postala. 
    Mrvica moja, bas je narasla... sad ima 4 kg vise nego kad se rodila.

Sanjarka88
    24. Kolovoz 2016. 21:21

Hej cure 😘

Nikako danas do vas jer naime cijeli fucking dan cistim maloj kosu od usiju!!! Luda sam totalno i ne vidim im kraja. Nemam blage di je to sad pokupila al sjebucnilo me skroz. 😖😖😖

Citam vas sutrra idem se bacit s balkona 😩

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    24. Kolovoz 2016. 21:30

Hahaha,usi, uzaaaaas!!!!!!! A zamisli kak je meni kad dobim epidemiju usiju u vrtickoj grupi.. Sve me pocne svrbit!!! Svrbi me i sad kad sam procitala da tvoja mala ima!!! A djeci ne prilazim onda, nema sanse da cu se sagnut,cucnut il nes i odma trcim po sampon neki u ljekarnu!!  Bez obzira sto se to dijete odma izolira iz sobe i posalje doma i nema natrag bez ispricnice i dok zdravstvena voditeljica ne pregleda i odobri povratak, i sto automatski dolaze tete iz veseraja skidat sve posteljine i nose na pranje plisance i sve takvo..Uf,najezila sam se!

Abies
    24. Kolovoz 2016. 21:39

Ellie moj izbor bodi, jednodjelno sa stopalima i hlače sa stopalima. Ljeto romperi.
    Čarapa imam kao da sam tvornica jadran. Svi kupe čarape 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.