Mameeee 😘😘
Moj sin sinoc zaspao u 19h mislila sam da mu je to jos jedan predvecernji san al produžio on odma u nocni 😃. Papao u 3h pa do 8h ujutro.
Jutros ja i mm išli nešto obavit. On produžio na posao a ja po meso i kuci.
Sad junior dobio bocicu i evo zaspao na kaucu.
Popodne imamo goste. I tako.
E da zvala sam prekjucer pedicu i sestra mi pustila u ljekarnu neki gel za soor- daktarin se zove. I onda doma vidim da je za djecu od 4mj starosti 😕 + da je moguce gusenje jer je ljepljiv. Ispripadali me zivu 😂😂. Tek sam mu jucer malo stavila al toliko malo da nije puno pomoglo. Imam mi sin lijepi bijeli osmijeh 😂😒
Napokon bura prestala mogli bi do mora kad se probudi ili da pak idem cistit usi 😰😰
Kupili odma jučer sampon. Ušiju bilo svega par komada pocrkavale su al gnjida 😖😖😖 pa neznam kad su uspile toga toliko nasrat. Upucam se.
Jel vas svrbi sad? 😂😂
Jucer nam dosla naruceno s e-kupi. Torba, pernica i vrecica za papucice. Sve na Violetu omg! + mapa, knjige za vjeronauk i njemački ostale imamo besplatno 😊
Danas mi dosla poruka da stize knjiga sretna beba.jej!
Ellie nek cura spava, i mi puno nocu spavamo i ne zalim se 😂
Naravno da ti je drago sta tm radi kuci danas hehe
Crazy bravo za tm i šetnju 😉 i Abies za tvog isto sto je setao s malom. Napreduju, moj je jucer prominio pokakanu pelenu 😂😂 jos i danas prica o tome kako to smrdi i gadno izgleda a pije samo mliko haha. Rekoh mu ovo je majka mila čekaj da krene s nadohranom 😉
Tpol mala ti je stvarno kao s reklame 😍😍😍 predivna!
Ugolina joj rad u vrtiću i usi nebi ti bila u kozi 😰
Bebacice nek je skok izad vas 😉 imamo i mi takvih uspavljivanja no ne vise kao prije. Legnem uz njega i zaspe bez frke. Osim ako nije zaspao kad je trebao pa bude premoren e onda je takva borba. No poznajem ga vec pa ga preduhitrim i funkcionira. Pokusaj krenit s uspavljivanjem prije nego postane nervozna.
Marigmar na greskama se uci 😂😰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ugolina i moj bali. I vec neko vrijeme trpa ruke u usta. Al to ti moze tako mjesecima dok zub ne izađe....
I bravo za kukice 😘
Abies uh! 😰 pa sto joj je? Nista je ne smiruje ili je dobra dok je nosis?
Kad smo vec kod rukica. Osim trpanja ruke u usta i pokusaja saketanja igracaka 😂 neki dan je skuzio da ima ruku pa je buljio u svoju saku ko u sedmo cudo 😂
Mi se upravo uspavljujemo na pilates lopti
Za cure koje su pisale uspavljivanje....meni prva beba pa sam tek sada sa 2,5 mj skuzila kad je umorna,al nemam savjet bas...jbg. Ja u ruke u hodnik i 5,6 puta lijevo desno i ona zazmiri. Onda sjednem dok ne ocvrsne san pa spustam. Od crazy naucila da se NIKAKO, ali nikako ne smije premorit,onda to izgleda kao kod Marigmar ako se ne varam. Pokusavam je naucit da se umiri na rukama pa tako snenu,umirenu ali budnu spustim i da zaspi sama. Pali svaki 3,4 put ali sam optimisticna!!!
Kukovi...bravo za sve zdrave kukove,to je bas divno citat da su nam sve bebe zdrave. Mi idemo sutra i bas sam na iglama
Sanjarka...usiii bljak!! Zalosno da to jos nije istrebljeno. Ja imala ko mala nakon rata non stop.
Meni upravo dosla knjiga...ali citam za vikend,danas i sutra spremanje i pospremanje. Idemo u sub ujutro na obalu. Nesto posebno da uzmem? Uzrt cu cepice i uzet cu aspirator ako joj nos procuri od svjezeg zraka.
Cure na moru u cem vam spavaju? Krstki bodic i lagana dekica? Namjeravam ostat mjesec dana pa da znam uzet.
Ugolina tako i kod nas slinjenje da znam sva mokra bit ako je okrenem na trbuh zna cijela tetra bit mokra da pomislim kako je bljucnula...i ruka u ustima!
Ellie ja sam budila dok nije dosla do 3 kg,lijepi napreduje pa mislim da nemas potrebe budit.
Abies tako nekada kod nas izgleda. Ja sjedim,gledam u prazno,ona cendra. I pricam joj samo placi placi.l,vidit cemo tko ce dulje izdrzat. Obicno se kroz 5 min smiri kad vidi joj plac nece pomoc.
url=https://lilypie.com]
Bebačica, ko da sam ja pisala! I ja imam osjecaj da se dulje uspavljuje nego spava. Jutros se probudila u 8, nakon sat i pol sto je bila budna zijevne, krenem s uspavljivanjem, trajalo je pol sata dok je zaspala pa onda isto tolko spavala! Uvalila cicu pa ajde jos malo zaspala i opet se začas probudila!! I sat se isto vec sat vremena borimo!!! Tu je očito neki drugi problem, a ne premorenost jer ne čekam da je dugo budna! ona se jednostavno nikak ne može prepustit tom snu! Izluđuje me to
Tpol obvezno dizanje podrignut. Izbacit ce zrak koji je pojela a i da izbjegnute eventualno bljuckanje.
Bellaru da zna se desit da beba dobije i tako rano zubic ja navijam da moj ne dobije kazu da su zubi koji rano izađu nekvalitetniji e sad... Mala dobila sa 7mj prvi.
Sunshine sretno sutra s kukicima. Meni se veza jos nije javila. 😠
Mi trenutno spavamo u bodicu kratkih rukava i dugim hlacicama. Ne pokrivam ga jer s odma otkriva.
Ponesi da cepice, fiziolosku, toplomjer, taj aspirator...ugl bi to bilo to sta se tice prve pomoci. Uvijek mozes kupit sto ti bude pofalilo
Aurelija jeli puno nemirna dok spava?
Pa kako kad. Uglavnom spava mirno, a nekad pocne prduckat i vrpoljit se pa je to probudi. Tad se potrudim reagirat prije nego oci otvori, pa brze zaspi.ali cim oci otvori, gotovo je. Fakat ne kuzim zasto to tolko traje, ona kao zadrijema na rukama i za par minuta se trzne i krene cendrat opet. Uspavljivanje na sisi gotovo uopce vise ne pali
Sortiraj odgovore
Najstariji