Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    23. Kolovoz 2016. 18:58

Uf Abies, moj stariji ih ima samo 12, a 2g... još ću se paralelno s tim borit kod obojice... 
    moj evo sad spava vec 2 sata, danas nikako po shemi, sve nesto naopako... sad ćemo se do 22h borit sa uspavljivanjem... zato sam ja sad lijepo sebe sredila jer sam vec mortus pa da mogu mirna u krevet. Meni vec kosa pocela opadat :-( a mogla je jos malo pricekat...

Abies
    23. Kolovoz 2016. 19:43

Crazy ostali su krenuli zubi odjednom 😛
    Temperatura i bez spavanja. A radila. I još dužila služ auto. Sve to prođe. 
    No da bit će ti veselo.

Nego čudo kod mene!!!! Mm izveo (na zamolbu) kćer u šetnju oko kuće. Ja u miru bez osluškivanja plača čistila kuću. Kako lijepo

bellaru
    23. Kolovoz 2016. 20:32

Abies tebi je odmor kad u miru cistis kucu?😁

Aurelija
    23. Kolovoz 2016. 21:30

Crazy, ja pijem dietpharm postnatal, ne znam jel do toga, al ne otpada mi kosa nesto vise nego inace.
    Nisam stigla pohvalit mm nijednom, bio mjesec dana na produženom godisnjem, zbližio se s curkom, uspavljuje je, smiruje kad je mama prenervozna, mijenja pelene, pricuvao jednom na par sati dok sam isla u shopping, igra se s njom dok ja nesto radim po kuci, želim vam svima takve muževe! 
    Zadnjih tjedan dana nam se zaredao pun mjesec, promjena vremena, skok, luda sam ponekad!! Sad je vec popustila nervoza nadam se, al zato uspavljivanje trajeee brate mili, sat-dva pa i vise! Sisa, nosenje, ljuljanje, mazenje, zaspi, probudi se pa u krug!! Savjet??

CrazyPuppet
    23. Kolovoz 2016. 21:36

Aurelija bravo za tm, ja solo šoping mogu samo sanjati...
    Ajd za uspavljivanje sam pred par stranica pisala Marigmar pa pronađi. U principu je problem bebi zaspat kad je vec premorena, dakle fulalo se vrijeme spavanja. Ovako male bebe ne mogu biti budne duze od dva sata...

Ellie00
    23. Kolovoz 2016. 21:58

evo i nas. nije bilo svekrve . Imale bas lijep dan. Prespavala je s budjenjem za papati cijelo jutro. Poslije smo malo vjezbale i predvecer isle na kavu pjeske. Cijelim putem smo si pricale, bas je fora postala- ja njoj pricam gluposti i slusa me i onda mi odgovara i tako mi po 1 sat. Pojela sam dva cizkejka. Uzas. I onda se cudim sto su mi traperice na knap. Mm se sutra vraca...

CrazyPuppet
    23. Kolovoz 2016. 22:02

Abies super mi je kad me ovako "utješiš" hehe...
    Dale ste mi mislit što bi mi bio odmor... :-) kino, kazaliste, knjiga, da mm i ja odemo na neku finu večeru ili da imam koju frendicu ovdje pa da imam s kim popit kavu... al do daljnjeg nista, nema ko pricuvat klince. Mozda uspijem koji roman procitat :-)

deeka
    23. Kolovoz 2016. 23:00

Ja cu izludit. Ona od 4 sata nije zaspala na duze od 20 minuta. Ni cica, ni nosenje, ni napa ne pomazu!!!
    A tek joj je 12 dana :O

Izgleda da joj je prosla zutica cim je pokazala pravo lice :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.