Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    23. Kolovoz 2016. 23:06

Evo ženske pokušaj 6 klapa 1 😂 Uspavala malog napokon, danas je preko dana puno spavao tako da nije nervozan zbog ne spavanja, spustila ka u kinderbet nešto jos mrmlja ali ja mislim da ce zaspati, sad pratimo kroz noć kada ce se probuditi i da li nakon papanja ide spavanje opet ili ne 😁 Držimo fige za ovo prvo.
    Bile mi curke danas u posjeti malac je bio super, iako su ga grčevi čopili u 17h i imao je napadaje curke ga mazile po trbuščiću pa sam ga ja uzela i stisnula uz sebe, nastavila pričati sa svojim babama i samo je zaspao miš moj mali slatki 😍
    Viper jos nismo isprobali, sutra ćemo čini mi se super 👌🏻
    Imam pitanje, da li je jos netko imao slučaj da od kada daje bebi biogaiu da beba ne kaka? Nekak mi se pogodilo sa time vec treći dan ne kaka a mm našao na slučaj na netu da je krivac biogaia i sad me muci 😔

kleopatra1606
    24. Kolovoz 2016. 09:45

Jutro zene majke kraljice!

Napokon nam je zivnula i ova tema. 😀
    Mama se napokon naspavala jer je tata dezurao nocas s bebanom.
    Grcevi su nam se vidno smanjili nakon sto smo dr, brown's bocicu poceli koristiti tako da preporucujem ju svima.
    Ne mogu se sjetiti tko mi je rekao od vas za tu bocicu ali hvala mu do neba. 

Pricalo se o financijama, za sada je ok, ali vidjeti cemo kasnije kad se placa smanji 😭

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

deeka
    24. Kolovoz 2016. 10:32

Jutroo!!

Evo mi bili na pregled kod pedijatrice. Zuti smo samo malo, ali dojenjem ce se to rjesit kroz koji dan, pupak super, rekla mi samo sad prskat octeniseptom i stavit gazu.
    I dobila je 180g u tjedan dana. Sad smo na 3780g (izasli u proslu sridu s 3600g). Pedijatrica zadovoljna s obzirom da je bila zuta i pospana beba, pa kaze da inace sporije napreduju dok su takvi.

Marigmar
    24. Kolovoz 2016. 11:26

Pozdrav cure, evo i mi došli od patronažne, jucer je napokon pala ta krastica u pupku pa je pogledala kaže da je super sad i dala nam zeleno svjetlo za kupanje u kadici 👍🏻 samo mama to mora savladati 😂 Ono sto me iznenadilo je njegova kilaža dakle ima 4250g sto znaci da je dobio 1100g od izlaska iz bolnice a nema jos ju mjesec dana, bome to njegovo cicanje je ostavilo tragova, vidjela sam ja da ima podbradak kojeg nije bilo i sa se malo rade buhtlice po nogama i rukama samo nisam znala da je toliko 😂😂😂 Ak ovak nastavi do mjeseC dana bude na plus 1.5kg
    Sto se tiče noci bilo je ok napokon pomak, ja nisam bas spavala jer on stenje u snu zbog trbuščića ali on je bar spavao, nakon prvog sna u kinderbetu i prvog hranjenja nije se vise htio vratiti u kinderbet pa sam ga ostavila kod sebe sto me frka inače ali moram ako hoću da se on bar naspava, imali smo 3 hranjenja po noci al dobro šta sad 😊

CrazyPuppet
    24. Kolovoz 2016. 12:24

Marigmar i Deeka super prirasti. 
    Marigmar vidis, svima su nam bebe razlicite, ima ovih ko naši klinci - gladni i zahtjevni :-) al kad vidis da stvarno rastu i to samo od tvog mlijeka, budes ponosna. Ne brini neće se oni previse zbucat na cici. 
    Bellaru drago mi je da ti je malo lakse od kad je na ad. Napravila si po svom instinktu i nemoj da te itko uvjerava u bilo sto drugo ;-) brzo će i dolje zacijeliti pa si ko nova :-) 
    Mi smo ok, bas sam pocela uzivat s bebom, onako neopterećeno i opušteno :-) jedino me zivcira sto nemam kamo u šetnju, za sve moram autom, jer ovdje u kvartu samo prometne ceste i male slijepe ulice... nigdje nekog parkića :-(

TPol
    24. Kolovoz 2016. 13:02

Pozdrav cure i oprostite nisam stigla sve pročitati , juce smo izasli iz bolnice rodila se sa 3750 a izasli smo s 3420 😕 Ali primjetim kući već bolje jede i bas guta jer u bolnici je samo dudala ali mlijeko sam imala pa je plakala od gladi i dobila bočicu pa smo posle Vidli da ipak nešto pojede ugl u petak kod dječjeg pa ćemo vidit , dohranu sam kupila za svaki slučaj ali neće 

Sutra mi dolaze moji bit će hektično '

💕💕💕

Abies
    24. Kolovoz 2016. 13:05

Eto mene napokon s pregleda. Sve ok. Ovo slinjenje je ok. Jajnik nije jedan baš na mjestu, kažem mu neće ni bit jer nikad nije bio. I tak.. Nadam se da me neće za papu zvati. (Onda nije dobro). Ja njih smijem 😜
    Trnci u ruci - radi vježbe za kičmu. To znam. I da vjerojatno je sa spinalnom bonus. 
    I još dojite- da. Nadohrane - rijetko, sad pije dok sam tu. I tip si u moj karton upiše kombinaciju 😠 
    Jer tako stoji u otpusnom
    Petra urlikne možda zbog trbuha. Onda se smije uz aavh 💗 

Sanjarka kako glava? 
    Marigmar zatvor? Dam ti petru ko grlica sere. I još bljucka.
    Sunshine ideš na jug skoro?
    Kleopatra heeej neka se javiš
    Kiss svima

Ellie00
    24. Kolovoz 2016. 13:41

Evo i nas.. ustale ranije (prospavala je noc) pa smo isle na Bundek i napravile veeeliki krug. 
    Vidjela hrpu pasa.. bas mi fali moj Max. Znam da je lakse ovako al bas fali... 
    Sad svekrva bila... sve vise se divim mm kakav je ispao uz takve roditelje 😍. Odustala od dublje price s njom jer me ionako ne slusa 😍. Eni donjela bodije br 50. I bacila je racun... no comment

E da, Ena otkrila ruke. Gleda ih cijelo jutro

bellaru
    24. Kolovoz 2016. 16:31

Ena otkrila ruke😍😍😍😍 sta me sve lijepooo cekaaa
    Crazy ja mislim da ti je muz takticar..kao izbjegava ide po kavama picima, radi i to a ustvari zna ako mu ostavis klince ti ces uzet karticu i otic u shopping😁😁😁
    Abies nema gore nego cekat nalaz pape😕 

A jos me.pecka dole pa me strah stavit obicne uloske da se ne iziritiram dole😨😵 eh sta nemam pimpek😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.