Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    23. Kolovoz 2016. 15:37

Crazy pa bome super prirast, kako se to izdužio u tjedna 👍🏻
    Nama napokon otpala ta krasta šta je u pupku ostala nakon batrljka koji je pao prije tjedan dana tak sa ćemo sutra kod patronažne da pogleda pupak i da ga izvaze, a ja cu ga probati izmjeriti bas me zanima 😊

Ugolina
    23. Kolovoz 2016. 15:53

Bas mi je zao vas koji nocu imate paradu..moja se jutros prvi put od pet do sedam budila svakih pol sata,mislim da ju mucila probava i izmucilo me..ne mogu zamisliti taj uzas koji traje cijelu noc.. Inace su nam noci super.. 
    Mi smo sav novac koji je dobila u prigledima i za krstitke spremili.. Da smo u ne znam kakvim govnima ne uzimamo od njenih novaca..pravimo se da ih nemamo..imam srece jer moj muz nikada prije u zivotu nije imao neku lovu,starci u penziji i tako i morali su se snalaziti s tim sto su imali tako da on tako dobro rasporeduje nas novac da sam njemu prepustila cijele financije..brine o racunima i nabavi,prati akcije,doma imam zalihe svega sto moze stajat dugo,nis nam ne fali..i nismo za kredite niti placanje na rate..za sve skupimo a kad je neka hica kombiniramo s minusima iz kojih se zacas izvucemo.. S tim da je moja placa ok,njegova minimalac..Bas ga volim sto je takav..da ja vodim financije,priznajem,bili bi u govnima haha..

Aurelija
    23. Kolovoz 2016. 16:30

Sanjarka, c&a bodiji 68, bas su mali nekako. Hm normalni, kik veliki brojevi
    Bellaru, meni evo sad prestaje curit, nesto zuckasto jos, a bila na cr. Mi kupili jednu teglicu novalaca za rezervu, stoji zatvorena, al kad sam izracunala kolko to kosta mjesecno 
    Budi se

Abies
    23. Kolovoz 2016. 17:45

Bez brige bellaru to ti traje samo 1,5god. Onda samo trčiš za njima 😀

bellaru
    23. Kolovoz 2016. 17:48

Ugolina super da je muz takav . Stvarno treba znat sa novcima. Ja bome nisam jedna od tih. Ponese me😀😀😀 
    A bas jako volim kupovat😀😀😀 
    Al imam mamu koja mi da kad god mi treba novaca😀 

Danas me tako dole jako stezaloooo ,kao da je netkk to dole nesto primio i poceo cupat prema dole. Popila dva ketonala al i dalje ubija.

Ja sam nekako magicno pokretnija od jucer. Jel moguce da mi je koji sav otisao pa zbog toga ili?? 
    Kad ste poceli nosit obicne uloske a prestale koristit ove vir ta sranjam?

bellaru
    23. Kolovoz 2016. 17:51

Abies puna si utjehe😁😁😁 ma da mi malac bude upola ko necak ja sam na konju👍 
    Kad bi netko tko nema djecu ovo citao tu vjerujem da ju nikad nebu htjeo imat😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.