Crazy pa bome super prirast, kako se to izdužio u tjedna 👍🏻
Nama napokon otpala ta krasta šta je u pupku ostala nakon batrljka koji je pao prije tjedan dana tak sa ćemo sutra kod patronažne da pogleda pupak i da ga izvaze, a ja cu ga probati izmjeriti bas me zanima 😊
Bas mi je zao vas koji nocu imate paradu..moja se jutros prvi put od pet do sedam budila svakih pol sata,mislim da ju mucila probava i izmucilo me..ne mogu zamisliti taj uzas koji traje cijelu noc.. Inace su nam noci super..
Mi smo sav novac koji je dobila u prigledima i za krstitke spremili.. Da smo u ne znam kakvim govnima ne uzimamo od njenih novaca..pravimo se da ih nemamo..imam srece jer moj muz nikada prije u zivotu nije imao neku lovu,starci u penziji i tako i morali su se snalaziti s tim sto su imali tako da on tako dobro rasporeduje nas novac da sam njemu prepustila cijele financije..brine o racunima i nabavi,prati akcije,doma imam zalihe svega sto moze stajat dugo,nis nam ne fali..i nismo za kredite niti placanje na rate..za sve skupimo a kad je neka hica kombiniramo s minusima iz kojih se zacas izvucemo.. S tim da je moja placa ok,njegova minimalac..Bas ga volim sto je takav..da ja vodim financije,priznajem,bili bi u govnima haha..
Sanjarka, c&a bodiji 68, bas su mali nekako. Hm normalni, kik veliki brojevi
Bellaru, meni evo sad prestaje curit, nesto zuckasto jos, a bila na cr. Mi kupili jednu teglicu novalaca za rezervu, stoji zatvorena, al kad sam izracunala kolko to kosta mjesecno
Budi se
Ugolina super da je muz takav . Stvarno treba znat sa novcima. Ja bome nisam jedna od tih. Ponese me😀😀😀
A bas jako volim kupovat😀😀😀
Al imam mamu koja mi da kad god mi treba novaca😀
Danas me tako dole jako stezaloooo ,kao da je netkk to dole nesto primio i poceo cupat prema dole. Popila dva ketonala al i dalje ubija.
Ja sam nekako magicno pokretnija od jucer. Jel moguce da mi je koji sav otisao pa zbog toga ili??
Kad ste poceli nosit obicne uloske a prestale koristit ove vir ta sranjam?
Abies puna si utjehe😁😁😁 ma da mi malac bude upola ko necak ja sam na konju👍
Kad bi netko tko nema djecu ovo citao tu vjerujem da ju nikad nebu htjeo imat😁
Sortiraj odgovore
Najstariji