Crazy pa bome super prirast, kako se to izdužio u tjedna 👍🏻
Nama napokon otpala ta krasta šta je u pupku ostala nakon batrljka koji je pao prije tjedan dana tak sa ćemo sutra kod patronažne da pogleda pupak i da ga izvaze, a ja cu ga probati izmjeriti bas me zanima 😊

Bas mi je zao vas koji nocu imate paradu..moja se jutros prvi put od pet do sedam budila svakih pol sata,mislim da ju mucila probava i izmucilo me..ne mogu zamisliti taj uzas koji traje cijelu noc.. Inace su nam noci super..
Mi smo sav novac koji je dobila u prigledima i za krstitke spremili.. Da smo u ne znam kakvim govnima ne uzimamo od njenih novaca..pravimo se da ih nemamo..imam srece jer moj muz nikada prije u zivotu nije imao neku lovu,starci u penziji i tako i morali su se snalaziti s tim sto su imali tako da on tako dobro rasporeduje nas novac da sam njemu prepustila cijele financije..brine o racunima i nabavi,prati akcije,doma imam zalihe svega sto moze stajat dugo,nis nam ne fali..i nismo za kredite niti placanje na rate..za sve skupimo a kad je neka hica kombiniramo s minusima iz kojih se zacas izvucemo.. S tim da je moja placa ok,njegova minimalac..Bas ga volim sto je takav..da ja vodim financije,priznajem,bili bi u govnima haha..

Sanjarka, c&a bodiji 68, bas su mali nekako. Hm normalni, kik veliki brojevi
Bellaru, meni evo sad prestaje curit, nesto zuckasto jos, a bila na cr. Mi kupili jednu teglicu novalaca za rezervu, stoji zatvorena, al kad sam izracunala kolko to kosta mjesecno
Budi se

Bez brige bellaru to ti traje samo 1,5god. Onda samo trčiš za njima 😀
Bez brige bellaru to ti traje samo 1,5god. Onda samo trčiš za njima 😀
HahahHhaH
Evo nama grcevi kenjavaju a po pricanju svih jedva cekam zubice

url=https://lilypie.com]

Ugolina super da je muz takav . Stvarno treba znat sa novcima. Ja bome nisam jedna od tih. Ponese me😀😀😀
A bas jako volim kupovat😀😀😀
Al imam mamu koja mi da kad god mi treba novaca😀
Danas me tako dole jako stezaloooo ,kao da je netkk to dole nesto primio i poceo cupat prema dole. Popila dva ketonala al i dalje ubija.
Ja sam nekako magicno pokretnija od jucer. Jel moguce da mi je koji sav otisao pa zbog toga ili??
Kad ste poceli nosit obicne uloske a prestale koristit ove vir ta sranjam?
Ugolina super da je muz takav . Stvarno treba znat sa novcima. Ja bome nisam jedna od tih. Ponese me😀😀😀
A bas jako volim kupovat😀😀😀
Al imam mamu koja mi da kad god mi treba novaca😀
Danas me tako dole jako stezaloooo ,kao da je netkk to dole nesto primio i poceo cupat prema dole. Popila dva ketonala al i dalje ubija.
Ja sam nekako magicno pokretnija od jucer. Jel moguce da mi je koji sav otisao pa zbog toga ili??
Kad ste poceli nosit obicne uloske a prestale koristit ove vir ta sranjam?
Vidjet ces biti ce ti bolje iz dana u dan, ja sam presla na obicne menstrualne cini me se 4. dan od poroda, vir nisam ni koristila nego smo u bolnici dobili chiccove i kad sam njih potrosila presla na naturella normal i super su mi bili!

Abies puna si utjehe😁😁😁 ma da mi malac bude upola ko necak ja sam na konju👍
Kad bi netko tko nema djecu ovo citao tu vjerujem da ju nikad nebu htjeo imat😁
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji