Gitta sretna godisnjica, sve vam cvalo! ⚘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro!
A zato su 2 nove stranice, sanjarka se raspisala 😀😀😉
Nasa noc 🖓🖓🖓 Budenja svakih 1-2h 😣😣 Neznam sta mu je 😣😣 I jos se ujutro sav zapisa kad sam mu mjenjala pelenu jer je bila puna (kako i nebi kad je popio 2 one male boce vode po noci 😕). Al ok, bio je gol kad se zapisao jedino podloga na prematalici i njegova carapica su stradale 😁😁
Sanjarka, zelim ti brzi oporavak! 😘😘😘 Ne biti u depri imas ti ljetnice koje ce te oraspoloziti! 😘
Eto, toliko. Zelim vam svima ugodan dan! 😘😘
Moje ljetnice 😍 ah depra ce proc, jucer sam se rasplakala jer sam skuzila da ga necu niti moci podignut u narucje na njegov rockas 😣😣😣😣 luda zena!
Zao mi je zbog lose noci 😔😔 u nas prespavana opet kako i nece kad je jucer s nama navecer pojeo pola fete lubenice 😂 i onda cilu bocu sto odavno nije.
Dobro jutro mame!
Sanjarka draga pa kako se to dogodilo??? Sto kazu koliko dugo moras biti u gipsu? jao tocno znam kako se osjecas,ali glavu gore ,ima i gorih stvari,proci ce i to.Kada mi je Inja bila beba,slomila sam nogu na sanjkanju, isla na operaciju, jos imam zeljeza u gleznju i bila sam sest mjeseci na stakama - koma!!! tako da te potpuno razumijem,drzi se
Stavit ce ti Gigija netko u krilo za njegov rodendan ili ce se sam popeti.jos imas svoju drugu ruku da ga grlis
Jutro cure
Summer hvala na kavi
Gitta sretna vam godisnjica💑💏😍
Tpol bravo za cupavicu i pljeskanje😍
Sanjarka joj bas mi je zao sto ti se to desilo,nek to sto prije prode i da sto manje boli. Nemoj biti u depri,nek nije nista gore bilo to je najbitnije
Ejic sta je zeta mucilo pa se stalno budio,nadam se da ce vam biti dobar dan
Nama noc ajd ok bila,budila se 2x. Ja sam zaspala sa glavoboljom,a probudila se kao pregazena,grlo boli,al ajd glava je prestala. Jutros upalim perilicu za sude i ves da se pere i nestalo struje,a nigdje obavijesti nema. A u klinac sad sve stoji na pola oprano.
Sanjarka.... baš mi je žao, ali drži se ženo!!!! Ti si zmaj!!!! Brz oporavak.
TPol, tražit ću još produljenje porodiljnog ako šta dobijem, ako ne onda bi krenuo u 11.mj jer imam još dva godišnja za iskoristiti.
Moj sinoć zaspao tek u 22.30 zato što je spavao popodne do 19.10, a jučer ujutro se probudio u 5.30. Tako da ima svega. Jutros se isto ranije probudio nego inače. Ne znam kako a legao u 22.30. Mislila sam da će jutros do 10 spavati.
Drugo ništa posebno.
Mobitel mi opet krepao, po 5.puta. Opet pisala i t mobileu i sevisu i Sonyiju. Tvrde da zablokira zbog neke app što je stavim, a stavim svega tri pišljive app koje mi trebaju. Užas. Da imam novaca išla bi na sud sa svima.
Jutro dame moje!! hvala vam na čestitkama!! sanjarka brz oporavak, joooj, nadam se da nećeš dugo gips nositi...kod nas buđenja noćas masu bilo, počeo mu još jedan zubić pa eto razloga...
Sortiraj odgovore
Najstariji