Evo i meine , Danas smo išli kod mojih na posao da dogovorim kako cemo jer mi je istekao ugovor al uzet će me pa cu subotom za početak Radit … to mi je ok , šefica kaže krivo joj bilo sta sam rekla da bi u drugu filijalu a ja kažem da su me iznenadilo s tim ugovorom jos sam se selila beba došla 😁😁 tako da sam smuljala hahah
Gitta sretna godišnjica
Sanjarka užas , sigurno ti je najgore sto nista ne možeš 😑😑😑
Ugolina privezala sam sa špagom nekom a najgore sta se meni moj m uvijek izruguje za moje poduhvate a sam nezna nista po stanu Napravit hahhaha …. a nema kome past na glavu sva sreća 1kat smo
Lucy tako i mojoj sve se opremiti kad idemo negdje E pa nemogu ja sjedit u kući hahha
Nama izbija zubić već dva dana se vidi a nikako van jadna ne spava dobro okreće se vrti place … a s tim ni ja 😀 Mislim da bi mogao sutra bit vani!
Cek,samo subotama ces delat? Pa super!!! Drzim fige da zub konacno i izade i pusti cupavicu na miru
Sanjarka😥😥😥 ne mogu si zamislit kako je tesko i kako se osjecas. Za glupost je potrebno tako malo. Al jbg sta je tu je. Nemoj se puno grist,vjerujem da nije svima tako tesko pomagat ti kako ti mislis.
Ejic Tena pije km. Uzimam joj bez laktoze,al pomalo joj nekada dam i obicno. Ipak jr ono bio proljev od virusa a nr od km.
Svi papate te lubenice,ja ih jos nisam primjetila. Nekako mi rano za njih. Pa jesu slatke i fine kao usred ljeta?
E i ja nedam spat nakon 18!!! 😀
Tpol veze cvijece spagom😂😂😂😂
Meni danas poslali poruku da je stigla haljina a Tena taman spavala koji 45 min…spremila se u 5 min i otisla za ZD po nju. Rekla babi da me nema sat i pol i da legne k njoj jer ce ljepse spavat i da nema sad brige. Rade sam tako nego da je vucem sa sobom. I zbudila se taman 15 min prije nego sam dosla….a koje veselje,odmah je primim a ona naslonila glavu na moje rame i ne mice se 😍😍😍😍
Mamina mazica 😍😍😍
Vecer cure
Jedva sam se prijavila,ne znam sto me izbacilo
Sanjarka struja je dosla poslije 15h 😠
Tpol dobro je da ces makar subotom raditi
Ilani kako ti je sin? Kako mu je ruka?
Popizdila sam danas bez struje,kavu sam dva puta pila onu tursku ali svaki put mi zlo bude😳 veceras sam si kupila i nes kavu za svaki slucaj 😁😁 i cak sam si u lidlu kupila espadrile ili kako vec bijele boje.
Aj nek si se pocastila
Vidim da mi drugi post nije prošao, a tako sam ga dugo pisala. Joj ta tehnološka čuda!
Ugolina ormar vapi za novom odjećom 😁😁😁 tako i moj otprilike. U nedjelju je maturalna večer sinu a ja nemam što obući i u kupnju za sebe ne mogu jer nemam s kime Nikolinu ostaviti. Drama! Naručila nešto iz Manga pa ću vidjeti što će doći.
Mare ruka sinu dobro, još nosi zavoj i kaže da boli ali nije ništa nateceno. Dok se bude ženio, proći će 😁 Joj mogu mislit kako te danas struja iznervirala, ne možeš ništa bez nje. Bravo za šoping!
TPol, super za posao za početak. Taman da se malo makneš iz kuće 😀
Sanjarka😥😥😥 ne mogu si zamislit kako je tesko i kako se osjecas. Za glupost je potrebno tako malo. Al jbg sta je tu je. Nemoj se puno grist,vjerujem da nije svima tako tesko pomagat ti kako ti mislis.
Ejic Tena pije km. Uzimam joj bez laktoze,al pomalo joj nekada dam i obicno. Ipak jr ono bio proljev od virusa a nr od km.
Svi papate te lubenice,ja ih jos nisam primjetila. Nekako mi rano za njih. Pa jesu slatke i fine kao usred ljeta?
E i ja nedam spat nakon 18!!! 😀
Tpol veze cvijece spagom😂😂😂😂
Meni danas poslali poruku da je stigla haljina a Tena taman spavala koji 45 min…spremila se u 5 min i otisla za ZD po nju. Rekla babi da me nema sat i pol i da legne k njoj jer ce ljepse spavat i da nema sad brige. Rade sam tako nego da je vucem sa sobom. I zbudila se taman 15 min prije nego sam dosla….a koje veselje,odmah je primim a ona naslonila glavu na moje rame i ne mice se 😍😍😍😍
A mazica slatka 😇😍 Tako ja jučer konačno išla kod frizera, iskoristila što muž bio doma popodne nekim čudom. Nije me bilo oko dva sata i vratila sam se s pustenom kosom pa Nikolina me prvo razgledavala i proučavala, sa ruku nije silazila i svako malo bi se onako malo odmaknula i zagledala u mene kao da se hoće uvjeriti da sam to ja, a onda bi svoje lice prislonila na moje 😍 Slično radi i kad se nasminkam 😆
Hello! Samo da se kratko javim! Procitala vas jesam, zapamtila nisam ali ne mogu sad ni pisati, ipak je prosla ponoc. Idem probam malo spavati, nadam se da me nece probuditi opet 10min nakon sto zaspim. Komentiram sutra.
Laku noc! 😘
Jutrooo ☕☕☕☕🍵🍵🍪🍪🍩🍩 dosla zamjena, konobar na godisnjem 😂
Rita sretan ti rodjendan sa dva dana zakasnjena 😱😬😁
Lovre se vec par dana dize na koljena uz namjestaj i pokusava zakoracit, jucer sam uspjela jednom otici na wc i to sam jos morala s njim ici 😂 idu mu gornje jedinice tako da se nesmijem odvojit ni sekund od njega, odma vristi i place... Nista ne stizem, zalijevam vrt po noci, ko neki manijak se suljam. Et, cujemo se dogodine, sad sam ga morala pustit da place da bi se javila 😂😂😂😂
Summer hvala na kavi! ☺
Šta je ovo babe? Ja se polomim i odma nitko ništa ne pise? 😋
Ugl slomih ruku, cila sam u zavojima jer je lom u vratu nadlakticne kosti, tik ispod ramena. Veselo veselo, od 0-24h netko mora bit s menom i gigijem i teska depra me pici zbog svega toga 😑 jos i boli 😐. Sranje, eto!
No to nije razlog da se ovdje ne pise ! Dio cura se totalno prestao javljat, pa gdje ste zene?
žalujemo
Brojčana, a baš mi je žao. Suosjećam s tobom, grozno je izgubiti ljubimca, čovjek se baš veže za njih. Tesla je baš poseban ljubimac bio. Tvoje priče o njemu su nas sve nasmijavale. Nemoj misliti da je mrtav, možda ga je netko uspio uloviti i udomiti, posebna je to ptica, k tome priča strane jezike 😅 Nije za šalu, znam, oprosti. Šaljem ti velik zagrljaj. 😘😘😘
Samo pozitivno, pronaci ce ga netko vec, pogotovo jer je navika na ljude vec! Ulovit ce ga vec netko... Meni su stalno ptice dolazile na balkon zbog glazbe (harmonika+gitara+mandolina), nema vrste koju nisam imala 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji