Cestitke hodacima!!!! I Eni, super napredujete. I moj u par dana puno toga novoga radi. Vrijeme leti, nase bebice vec jednogodisnjaci.
Ugolina, bas ste lijepo uzivali, tako i treba! 😊 Josipa hodalica, cestitam i ovdje! Bravo napredna curo!! 😘😘
Marku i cupavici nasoj zelim sretne minice!! ❤💙🎉🎊
Snaho, samo ti puzaj i hodaj da si mozes decka loviti 😉 Bravo! Kad jednom krenu onda bas brzo napreduju 😍😍
Mare, vi ste se danas bas lijepo proveli 🌞👪🏝⛱🏖
Tena papalica 😊 Mama, pa mora ona puno papati da bi narasla velika cura! 😍😍 Jel ona sad vec pije km ili joj cokolino radis na ad?
Moj je isto papalica. Jede svaka 2-3h. Sad je zadnje jeo u 20h, oko 21 se probudio i popio ostatak ad-a i prije nekih pola sata se budio i mogao bi opet jesti da sam mu dala. Ali mu tu nocnu bocu ne zelim davati prije ponoci da mi se ne budi onda u 4-5h gladan. Izmedu 1-2 ce se probuditi pa ce je onda dobiti 😊
Ali danas je tokom dana pojeo, za dorucak pola vocne kasice, nekoliko komadica kruha sa sirnim namazom i koru kruha, 1h kasnije ispraznio 180ml ad-a, oko 13h malo juhice ali mu nije odgovaralo sto su komadici nesto veci pa nije sve pojeo ali je zato odma pojeo jos i pola kasice s mesom, 1h kasnije opet 180ml ad-a, u 18h ostatak te kasice s mesom od podneva i sad navecer 240ml ad-a. I jos ce sad nocnu bocu id 180ml i dnevno popije 200-250ml vode. Ja neznam kud to sve njemu stane... Ali bitno da je dnevno 4-5 pelena pokakanih 😁😁 I jos se drzi ko maneken (oko 74cm i 8,6kg 😁😁).
Spava mi se pa se!! Laku noc! 😘
Jutro mame ☕☕☕☕☕
Nama bio ispunjen vikend. Bas volim to :) Jutros place od kad se probudila 😣😣 nadam se da ce se stanje popraviti. Procitat cu kasnije zaostatke i prokomentirati, ali za sada Brojcana cestitam na malom pišonji 🎈
Sretni minici 🎈🎈🎈
Sad idem dalje pokusavati skuziti zasto place i place i place....
Dobar dan ljetnice
Ellie cura ima super mjere i bitno da je sve ok
Ugolina drago mi je da ste imali super vikend i lijep provod
Miss nadam se da se smirila cura mala
Llr dragoj nasoj party djevojcici sretan 1. rodendan 🎂🎁🎈🎆🎇
Dobar dan svima'!!!!
Bravo za nasu enu borca!! I ona je velika narasla 😍 i bas lijepo napreduje!
Hahaha,a marcel, bas puno pojede!!! Moja isto voli jesti!! Ajd ono kad su zubi isli,to je bilo koma... Sada trenutno gadovi opet stoje i ne mrdaju umjesto da sad izadu kad su vec krenuli, bezveze..
Miss,ako se tijekom plakanja onako grci, privlaci noge prema trbuhu, stisce sake,moguce da su grcevi,ona je ipak jos mala..
Tajnoj priji riti je rodendan 😍😍😍😍😍😍 pa sretan ti,najsretniji 😘😘😘😘😘😘
Danas je isto bas lijep dan,ujutro malo cmrljili doma,ves,sude, sad smo kod mojih,stavila malu spavat,cekamo moju mamu da dode s posla i onda idemo laganini delat nekaj u nas vinograd...
Ugodan dan svima 😘
Drage mame pozdrav..imam jedno pitanje za mame koje su rodile u petrovoj i isle prije na njihov tecaj,koliko vam je to znacilo/pomoglo na porodu?meni je termin krajem 10.mj i planiram roditi u petrovoj,ali nazalost ne mogu ici na njihov tecaj jer preko ljeta ih ne odrzavaju,a u 9.mj ce mi biti tesko sjediti tamo tako dugo.malo me to muci jer sam bas htjela kod njih to obaviti,i inace mi trudnocu vodi dr u petrovoj tako da tamo sad sve obavljam..mislite da ce mi tecaj iz doma zdravlja biti dovoljan?
Hoce jer neces nista pametnije cuti u toj petrovoj! Ja sam isla tamo na tecaj,prvo moras platit,drugo krepala u onim tvrdim uskim klupama,koliko osam puta,ja mislim... I onda dodem na porod i nis ne mogu primijeniti..ajde disanje,koje i da nisi nikada isla na tecaj ti tamo pokaze sestra u radaoni...
Onda drugo kaj je mene jako razocaralo... Onaj blajic prica bajke o epiduralnoj,da cemo ju svi dobiti,da zasto bi trpile bol i ti sav fasciniran time i onda dodes u radaonu,a oni ti nedaju iz vjerojatno izmisljenih razloga!! A ovisi i o tome koje doktor ti je tamo! Jedan dr mi neda nis protiv bolova,dode drugi stariji i da mi epi, ona popusti nakon sat vremena,ko da nisam ni dobila..onaj prvi mladi dr neda drugu dozu jer kao nedaje se potpuno otvorenima, nakon par sati dode drugi dr i kaze da mi daju drugu dozu brz pardona..eto kakve budale rade od nas!!! Ak imas srece i neku vezu,mozda neces imat takvo iskustvo!
Ili predavanja o dojenju, bla bla bla,a onda dobis dijete koje nece sisati ili nemas pojma kako bi primila sisu..opce poznato je da se teorija i praksa razlikuju!! Vjeruj mi,nes nista posebno propustit,a niti ces kaj pametno nauciti na predavanjima jer u radaoni sve pada u vodu..sve naucis postepeno sama uz svoju bebu..to je sve priroda tako lijepo uredila da tako da no sikiriki!!!
Hoce jer neces nista pametnije cuti u toj petrovoj! Ja sam isla tamo na tecaj,prvo moras platit,drugo krepala u onim tvrdim uskim klupama,koliko osam puta,ja mislim… I onda dodem na porod i nis ne mogu primijeniti..ajde disanje,koje i da nisi nikada isla na tecaj ti tamo pokaze sestra u radaoni…
Onda drugo kaj je mene jako razocaralo… Onaj blajic prica bajke o epiduralnoj,da cemo ju svi dobiti,da zasto bi trpile bol i ti sav fasciniran time i onda dodes u radaonu,a oni ti nedaju iz vjerojatno izmisljenih razloga!! A ovisi i o tome koje doktor ti je tamo! Jedan dr mi neda nis protiv bolova,dode drugi stariji i da mi epi, ona popusti nakon sat vremena,ko da nisam ni dobila..onaj prvi mladi dr neda drugu dozu jer kao nedaje se potpuno otvorenima, nakon par sati dode drugi dr i kaze da mi daju drugu dozu brz pardona..eto kakve budale rade od nas!!! Ak imas srece i neku vezu,mozda neces imat takvo iskustvo!
Ili predavanja o dojenju, bla bla bla,a onda dobis dijete koje nece sisati ili nemas pojma kako bi primila sisu..opce poznato je da se teorija i praksa razlikuju!! Vjeruj mi,nes nista posebno propustit,a niti ces kaj pametno nauciti na predavanjima jer u radaoni sve pada u vodu..sve naucis postepeno sama uz svoju bebu..to je sve priroda tako lijepo uredila da tako da no sikiriki!!!
To sam bas i mislila😊😊hvala puno😊
Rita sretan rođendan!!!!!
Bili kod zubarice. Opet vriska trganje urlanje. Izmlatila bih sina. Ima neki pubertet s 5 godina? Još je scenu radi šišanja radio (i nije ošišan). Kazna mu ide. Djelomična. Dolazi mu poslije jedan klinac pa taj dio ne mogu zabraniti.
Imam osjećaj da sam stisnula gumb za samouništenje. Jučer mm radi ručak palačinke jer svekar stiže; čak je nama 4 ili 5 palačinki ostavio ovog puta. I to je to. Malo čuvao petru. Molim ga da izađe s klincima i da na miru usisam i operem pod, uzalud. Na kraju htio se zaljubit pa sam ga odj. Čak je i budan ostao dok petra nije zaspala. Inače on prvi zaspi.
Čitam vas ne znam kad. Baš se bljak osjećam
Sortiraj odgovore
Najstariji